fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Accessoires voor de winter

De winter staat nu echt bijna voor de deur. Je begint het buiten ook echt te merken. Van een nazomer zijn we duidelijk gegaan naar de koude, frisse dagen. Ik heb zelfs al één dag de ruiten van mijn auto moeten krabben. Dat is misschien wel waardoor het wintergevoel bij mij al is aangewakkerd. Ik ben dan ook al opzoek gegaan naar accessoires voor de winter. Ik heb twee hele leuke hoofddeksels gevonden en een heerlijk paar handschoenen. In dit artikel vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Accessoires voor de winter

In de zomer heb ik van Barts Amsterdam een strandtas en een strandhoed ontvangen. Hier was ik eigenlijk de hele zomer enorm fan van. Hierdoor ben ik voor de accessoires voor de winter ook gelijk gaan zoeken bij Barts. Zij hebben echt enorm veel aanbod aangezien ze natuurlijk ook heel groot zijn wat betreft wintersport. Uiteindelijk heb ik twee hoofddeksels en een paar handschoenen uitgekozen.

Vive la France! Ik trap af met echt een tè leuk baretje. Sowieso wilde ik al heel erg graag een baret en deze vind ik heel erg leuk matchen met mijn zwarte, lange teddy jas. Deze is grijs met zwart met een luipaardprintje. Hij bestaat uit 80% wil en 20% polyester. Oftewel; perfect voor de winter. Hij past precies en ik vind hem gelukkig erg leuk staan.

Deze leopard baret kost € 39,99

Als tweede optie ben ik gegaan voor een Pollypeach Cap. Deze is, eerlijk is eerlijk, een beetje uit mijn comfortzone. Ik heb nog nooit eerder een Pollypeach Cap gehad en hierdoor vond ik het een klein beetje spannend. De cap is gemaakt van een warme wolkwaliteit en hierdoor perfect geschikt voor de wninter. Ze hebben hem in vier verschillende kleuren en ik heb gekozen voor de ‘leger’ kleur. Ik draag hem in de maat S/M en ik moet wel zeggen dat deze, desondanks hij nog wat verstelbaar is, wel wat groot valt. Wat mij betreft had hij net een stukje kleiner mogen zijn.

Deze Pollypeach Cap kost € 44,99

Ik goed paar handschoenen kon ik nog wel gebruiken. Ik koos voor de Fifi Gloves. Dit zijn handschoenen gemaakt van echt suède leer en ze zijn bedenkt met een knuffellige schapenvachtlook. Dit past dus echt perfect bij mijn zwarte teddyjas. Aan het polsgedeelte zit nog een gebreid stuk en hierdoor sluiten ze goed aan en zijn ze heerlijk warm en winddicht. Ik heb ze in de maat S en ze zitten als gegoten.

Deze handschoenen kosten € 49,99

Dit zijn mijn Accessoires voor de winter. Heb jij je accessoires voor de winter al gescoord? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 14 november 2019 / 15:51

    Wat een leuke accessoires! Ik heb op dit moment leren handschoenen op mijn wishlist staan en daarnaast ben ik nu een dikke sjaal aan het breiden (ik kon de perfecte maar niet vinden, dan maar zelf maken!)