fbpx
22   40
50   81
50   100
62   102
49   104

Goodiebox Unboxing November

Goodiebox Unboxing November

De Goodiebox van oktober kwam helaas flink te laat. Vandaar dat mijn unboxing hiervan pas vorige week online stond. Aangezien de Goodiebox van November netjes op tijd is zitten de unboxings wat dicht op elkaar. Daar is weinig aan te doen. Hopelijk vind je dit niet erg. Het is namelijk toch echt tijd voor deze Goodiebox Unboxing November met maar liefst 7 producten! Yes!! Let’s Go! 

Goodiebox Unboxing November

We kennen haar allemaal wel, Xelly Cabau van Kasbergen. Make-up artist, hairstylist, YouTuber en schrijfster. Zij heeft deze Goodiebox Go with the Glow samengesteld. Een box vol met producten die stuk voor stuk zijn geselecteerd om je van een maximale glow te voorzien. De box is gevuld met 7 producten en ik was direct mega enthousiast.

Rituals Miracle 3-in-1 mascara

Een mascara’tje komt natuurlijk altijd van pas. Dit is de 3-in-1 variant van Rituals. Hij belooft lengte, volume en krul en dat maakt me natuurlijk nieuwsgierig. Wat betreft mascara’s ben ik nooit echt heel kieskeurig. Ik heb van mijzelf lange en volle wimpers dus qua mascara is het al snel goed. Xelly geeft overigens wel als tip dat je het borsteltje, wanneer de mascara leeg is, perfect kunt gebruiken als wenkbrauwkammetje. #recyclen

Deze Rituals Miracle 3-in-1 mascara kost € 18,50 voor 8,5 ml. De sample die ik heb ontvangen bevat 3ml. en dat maakt de kostprijs van deze mascara € 6,25

Essentials by Goodiebox Facemist

Super leuk dat Goodiebox zelf ook producten heeft. Zodra ik een concealer en/of foundation draag gebruik ik een facemist. Een nieuwe flacon is dan ook zeker welkom. Deze facemist belooft te zorgen voor een hydraterende glow zodat je er de gehele dag fris uitziet.

Deze Essentials by Goodiebox Facemist kost € 9,95

Furr 3D Faux Mink Lashes

Eerlijk is eerlijk, ik draag eigenlijk nooit nepwimpers. Zonde eigenlijk want met een goede set wimpers kan het echt een prachtige toevoeging zijn aan je make-up. Met het zien van deze lashes in de box heb ik dan ook gelijk een goed voornemen om het eens te proberen met bijvoorbeeld een feestje. Dit zijn zijdezachte, vegan wimpers die je tot 10 keer kunt hergebruiken.

Deze Furr 3D Faux Mink Lashes kosten € 17,- 

My Jewellery Pearl Hairclip

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op het merk My Jewellery. Deze toffe Pearl Hairclip in de box is dan ook meer dan welkom. Ik vind het super leuk om af te wisselen met diverse haaraccessories dus deze clip kun je binnenkort vast voorbij zien komen op mijn instagram. Volg je mij al? (@lindseybeljaars)

Deze My Jewellery Pearl Hairclip kost € 8,95

LASplash Cosmetics Wickedly Divine Eyeliner 

Wow! Check even de mega chique vormgeving van deze eyeliner. Ik ben direct enthousiast. Het is een glitterliner die overigens ook prima als topcoat over een oogschaduw heen werkt. Uiteraard perfect voor de aankomende feestdagen. Ik heb nu al zin om er een feestelijk lookje mee te maken.

Deze LASplash Cosmetics Wickedly Divine Eyeliner kost € 15,- 

ModelCo Bullet Lipstick 

Het is dat de lipstick qua vormgeving glanzend en en in de kleur van de lipstick is, want anders had hij ontzettend veel geleken op de ‘bullet’ lipsticks van MAC Cosmetics. Qua vorm lijkt het namelijk ontzettend op elkaar. Goodiebox omschrijft de kleur als ‘de perfecte niet-rode rode lippenstift’. Dat klinkt interessant. Stiekem ben ik hier heel benieuwd naar!

Deze ModelCo Bullet Lipstick kost € 20,- 

de_CURE N°L1FT – Instant Correcting Serum

Wow! Wat een productnaam. Zo gebruik je het kopje ‘speciaal karakters’ ook eens tijdens het typen van een artikel, haha! Dit serum is een primer en een serum in één. Je gebruikt hem als extra stapje hydratatie na je dagcrème. Laat hem 20 seconden intrekken voordat je je make-up aanbrengt en deze serum geeft je gelijk de perfecte basis. Hoe handig?

Deze de_CURE N°L1FT – Instant Correcting Serum kost € 85,- voor 30 ml. Ik heb een sample ontvangen met 10ml. en dat maakt de kostprijs € 28,35 

Conclusie

Ja! Deze box heeft me echt weer super enthousiast gemaakt. Wat een leuke en fijne producten zitten erin. Voorheen waren de boxen wat meer op skincare gericht en deze box is toch weer wat meer make-up gerelateerd. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de mascara, lipstick en de eyeliner. Wellicht met de wimpers als extra feestelijk tintje. De hairclip van My Jewellery ga je zeker nog voorbij zien komen op mijn instagram kanaal @lindseybeljaars.

De totale waarde van deze box is € 105,50 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wow! Dit is natuurlijk een goede deal. Volgens mij is dit de Goodiebox met de hoogste waarde tot nu toe. Heel tof! Mocht je de Goodiebox willen ontvangen, dan is het handig om te weten dat je abonnement maandelijks opzegbaar is. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Oktober! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 19 november 2019 / 14:52

    Wat een leuke inhoud! Ik ben zelf echt benieuwd hoe zo’n clip mij staat.

  2. 18 november 2019 / 18:43

    Leuke box hé! Vorige maand was ik wat minder enthousiast, maar deze maand des te meer. 🙂

  3. 18 november 2019 / 10:35

    Wat een leuke inhoud heeft deze box. Ik vind vooral de haarklip en lipstick leuk.