fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Beautyfavorieten Oktober 2019

November is officieel begonnen en natuurlijk sluit ik de maand af met mijn beautyfavorieten van oktober. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik in deze maand niet zo heel veel ‘beautyfavorieten’ heb. Ik ga dan ook vanaf 2020 deze rubriek veranderen naar ‘Favorieten 2020’ zodat het wat algemener wordt en ik al mijn favorieten met jullie kan delen. Dit zal dan een combi worden van beauty, fashion en interieur. Maar goed, voor nu nog even de beautyfavorieten oktober 2019. Lees je mee?

Clinique iD

Custom-blend huidverzorging met Clinique iD

Dit product kreeg ik opgestuurd in april dit jaar. Het is de nieuwe Clinique iD waarmee je zelf je eigen skincare kunt samenstellen. In mijn review heb ik dit destijds helemaal uitgebreid uitgelegd en ik was er direct super positief over. In de zomer ben ik het product een beetje uit het oog verloren maar zodra ik terug kwam uit Costa Rica ben ik het weer gaan gebruiken. Iedere dag, zowel in de ochtend als in de avond, heb ik dit product gebruikt. Inmiddels heb ik het laatste beetje opgemaakt en kan ik niet anders zeggen dan dat dit absoluut een favoriet is. Deze combinatie werkt voor mij gewoon heel goed en ik ga hem zeker opnieuw bestellen.

MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette

Oh yes! Het was eindelijk weer tijd om iets te reviewen van MAC. Overigens niet zomaar iets, maar het prachtige MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette. Deze werd mij toegestuurd door Zalando Beauty en daar was ik natuurlijk direct enthousiast over. Dit palette is echt een feestje. Sowieso is hij qua vormgeving prachtig maar ook de poeders, de kleuren en de kwaliteit is fantastisch. Ik gebruik hem bijna elke dag en dat zegt, denk ik, meer dan voldoende.

Kruidvat Moments of Me Bath Bomb

Met de herfst officieel begonnen lig ik het liefste iedere dag in een heerlijk warm bad. Een goede badolie of bath bomb is dan, wat mij betreft, absoluut een must. Begin oktober testte ik daarom met alle liefde en plezier de Kruidvat Moments of Me Bath Bomb uit en ik werd positief verrast. Sowieso bevat deze bath bomb eucalyptus qua geur en laat dat nou net één van mijn favorieten zijn. Een dag later ben ik naar de Kruidvat gegaan om er nog twee in te slaan. Voor € 1,99 vond ik dat een hele goede deal!

Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixier

Ik heb van dit product geen review geschreven maar dat neemt niet weg dat hij niet fijn is. Ik ontving deze in de Goodiebox van September en ik ben heb daarna eigenlijk direct in gebruik gaan nemen. Deze Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixier is een serum die zorgt voor een glow. Ik breng hem aan op mijn gezicht voordat ik mijn basis aanbreng als extra primer en extra glow. Het product zit boordevol vitamines (A, C en E) dus het is ook nog eens goed voor je huid. Aanrader! 

 

Beautyfavorieten Oktober 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Oktober 2019! Als je één beautyfavoriet van Oktober mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 4 november 2019 / 18:27

  Wat super leuk om te zien en leuke favorieten!

 2. 3 november 2019 / 21:39

  Wat een leuke favorieten zitten er tussen! Ik vind vooral het palette heel mooi.

 3. 1 november 2019 / 17:27

  Super mooie pallet.
  Leuke favorieten Beauty’s heb je deze maand meid.