fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

B.A.E. You are golden eye mask

Yes! Het is weer tijd voor good old productreview. Vandaag review ik iets van het merk B.A.E. dat verkrijgbaar is bij HEMA. Voor mij is dit de eerste kennismaking met dit merk dus uiteraard ben ik heel benieuwd. Jij ook? Lees dan lekker mee!

B.A.E. You are golden eye mask

De kerstcollectie is sinds 28 oktober verkrijgbaar bij HEMA. Ik was dan ook blij verrast toen de pakketjesbezorger met deze collectie voor mijn deur stond. Stiekem kom je dan toch al een beetje in de kerstsferen. Omdat ik afgelopen weekend wel een oogmasker kon gebruiken besloot ik direct deze B.A.E. You are golden eye mask te testen.

De goudkleurige hydrogel oogmaskers zijn verrijkt met aloë vera en hyaluronzuur. Het masker hydrateert de huid onder de ogen en geeft een frissere uitstraling.

De verpakking is geel/goud en qua vormgeving heb ik er weinig op aan te merken. Het ziet er leuk en feestelijk uit. Mooi passend bij een kerstcollectie. De productnaam wordt direct duidelijk en achterop tref je alle informatie.

Op de voorkant van de verpakking zie je direct twee grote sterren. Hierdoor was ik meteen nieuwsgierig of de oogpads qua vorm ook deze sterren zouden zijn. En jawel! Hoe leuk is dit? De oogpads zijn in de vorm van twee gouden vallende sterren. #loveit

Bij het aanbrengen voelen de ‘sterren’ lekker koel aan. Ze passen erg goed bij mijn oogvorm en de sterretjes zitten precies op de plek van de ‘kraaienpootjes’. Slim gedaan, B.A.E.! Volgens de verpakking moet ik de pads 15 à 20 minuten laten zitten dus uiteraard gehoorzaam ik netjes.

Conclusie

Ten eerste mijn complimenten voor de verpakking en de vorm van de oogpads. Echt super leuk gedaan en heel goed passend bij de feestdagen. De pads zitten qua vorm perfect bij mijn ogen dus ook daar heb ik niets op aan te merken. Het enige nadeel vind ik wel dat de pads gaan glijden als je rechtop zit en dat je dus eigenlijk beter kunt gaan liggen. Ik doe meestal oogpads op tijdens het schrijven voor mijn blog of tijdens een serie op Netflix dus dat vond ik wel erg jammer. Wel merk ik dat de oogpads mijn huid erg goed hydrateren en heb ik het gevoel dat mijn ogen minder poofy zijn. Daarvoor dus mijn complimenten. Conclusie; gemixte gevoelens.

Dit B.A.E. You are golden eye mask kost € 4,- en is sinds 28 oktober verkrijgbaar bij HEMA.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. Laura
  16 november 2019 / 21:58

  Wat leuk zien die eruit. Maar de prijs vind ik wel wat veel.

 2. Jeanelle
  6 november 2019 / 08:22

  Zien er erg feestelijk uit op je gezicht. Ben wel nieuwsgierig dus ga ze denk van de week ook proberen.

 3. 5 november 2019 / 22:21

  Wat een leuke review. Goede hydratatie vind ik bijvoorbeeld belangrijk. Mooie prijs ook. Ik zal ‘m onthouden.

 4. 4 november 2019 / 18:27

  Wat ziet dit er leuk uit!