fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Kruidvat Moments of Me Bath Bomb

Als je mijn blog al een flinke tijd volgt, dan weet je dat ik echt een badeend ben. Uiteraard bedoel ik hiermee dat ik een heerlijk, warm bad absoluut boven een warme douche plaats. Wanneer ik dan een bath bomb ontvang, kan ik natuurlijk niet wachten om hem uit te proberen. In dit artikel vertel ik je of de Kruidvat Moments of Me Batb Bomb een aanradertje is. Lees je mee?

Kruidvat Moments of Me Bath Bomb

Ik heb de Bath Bomb in de ‘Energie’ variant. Mede door de kleur van de verpakkingen door de naam ‘energy’ had ik gelijk het gevoel dat hier verkwikkende geuren in zouden zitten. Ik had gelijk! De bath bomb is namelijk verreikt met eucalyptusolie. Hij zit boordevol aromatische geuren en essentiële oliën en ik denk alleen maar: ‘Kom maar op met een heerlijk me-time momentje in bad!’

Qua vormgeving heb ik er overigens niets op aan te merken. Het is gewoon een bruisbal met een laagje plastic eromheen. Hierop tref je de productnaam, de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst. Prima toch? Eén ding is wel onhandig, er zit zeg maar nergens een ‘begin’ aan het plastic. Dus zonder schaar of mes krijg hem onmogelijk open. #jammer

Anyways, eenmaal de verpakking open is het tijd om het bad te laten vollopen en de bruisbal erin te gooien. Tip volgens Kruidvat is om de bruisbal vlakbij je in het bad te leggen zodat je een mini-bubbel-massage hebt.

Het bad vult zich gelijk met lichte schuim en de badkamer ruikt heerlijk naar eucalyptus. Het is natuurlijk een geur waar je van moet houden maar het is echt één van mijn favoriete geuren. De geur doet me direct denken aan de spa en dat effect is natuurlijk perfect voor thuis.

Conclusie

Je hoort het al, ik kan deze Kruidvat Moments of Me Bath Bomb zeker aanrader! Heb je een bad en ben je op zoek naar een betaalbaar spa en/of me-time momentje? Dan gaat dat met deze bath bomb zeker lukken.

Deze Kruidvat Moments of Me Bath Bomb kost € 1,99 en is te koop bij Kruidvat. Op dit moment is er een 1+1 actie dus daar ga ik zeker nog gebruik van maken! 

Prefereer jij een bad of een douche?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 21 oktober 2019 / 12:20

    Wat fijn dat hij goed bevalt! Mijn zusje en ik zijn ook beide verzot op bruisballen in bad!

  2. 18 oktober 2019 / 15:56

    Wat fijn dat hij je goed bevalt! Ik hou ook echt van in bad gaan en van bruisballen. Maar dan gaat mijn voorkeur toch uit naar iets met wat meer kleur!

  3. 18 oktober 2019 / 15:35

    Ik weet niet of dit er eentje voor mij is. Maakt hij je huid zacht na het badderen? Dat is voor mij toch altijd het belangrijkste haha.