fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette

Wanneer een productnaam twee keer het woord ‘wonder’ bevat, dan moet het wel een wonder zijn! Vandaag is het eindelijk weer eens tijd om een review te schrijven over een product van MAC. Het merk waarbij mijn liefde voor make-up echt is begonnen. Vandaag review ik het MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette. Lees je met mij mee?

MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette

Het merk MAC heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. Zeker niet op mijn blog want ik heb er al zoveel over geschreven. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het is nog steeds één van mijn favorieten merken.

Dit palette spotte ik een tijdje terug in het beautyassortiment van Zalando. Kijk even naar die vormgeving! Hoe fantastisch ziet dit eruit? Iets wat ik helemaal niet van MAC gewend ben aangezien het normaal helemaal zwart/wit is. Maar dit palette, wauw! Een prachtige roze marble vormgeving met goud. Het ziet er echt prachtig uit.

Dit palette is een face palette en dat betekent dat je er zowel highlighters als blushes in vindt. Geheel toepasselijk zit er een plastic folie op de poeders waarop je de naam per kleur treft. Alle zes de kleuren hebben ook een ‘wonder’ naam. Goed gedaan MAC!

Hierbij zie je de swatches van de poeders, precies op de plaats zoals ze ook in het palette zitten. De bovenste foto is een foto van de swatch in daglicht en de foto daaronder is gemaakt met flits zodat je de glans goed ziet. Looking good right? 

Conclusie

Ik ben natuurlijk heerlijk aan de slag gegaan met dit MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette. Het was echt voor het eerst sinds tijden dat ik weer echt mega blij werd van het testen van een product. Gelukkig heeft het palette me alles behalve teleurgesteld. Ik vind de kleuren heel mooi gekozen en ze zijn allemaal goed met elkaar te combineren. De poeders zijn mooi gepigmenteerd en heel erg zacht waardoor ze heel goed blenden. #loveit

Dit MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette kost € 39,95 en is o.a. te koop bij Zalando Beauty.

Wat vind jij van de vormgeving van dit palette? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 17 oktober 2019 / 18:29

    Prachtig palette! Ik heb destijds zelf het oogschaduw palette gekocht: ook heel blij mee! 🙂

  2. 16 oktober 2019 / 11:20

    Wauw wat een prachtig palette is dit zeg! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn.

  3. 16 oktober 2019 / 10:40

    Wat een prachtig palette met mooie kleuren!