fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Miqura Lip Mask

Ik ben dol op maskertjes, daar zijn jullie inmiddels van op de hoogte. Echter gebruik ik meestal sheetmasks voor mijn gezicht en nooit een speciaal masker voor mijn lippen. Stiekem was ik er al een tijdje nieuwsgierig naar en dus vond ik het extra leuk dat er een Lip Mask in de Goodiebox van September zat. Ik besloot het masker gelijk te testen. Ben jij benieuwd naar het Miqura Lip Mask? Lees nu mee.

Miqura Lip Mask

Het lip masker dat ik test is van Miqura. Dit is overigens niet het eerste masker dat ik van dit merk probeer. Eerder testte ik bijvoorbeeld al het Miqura Preparty Moisturizing Mask en het Miqura Hair Steam Mask.

Dit masker zit weer in een zeer herkenbare verpakking voor het merk. Wat dat betreft hebben ze de vormgeving van de verpakkingen mooi op één lijn zitten. De verpakking is fuchsia roze van kleur en wel wat kleiner dan het sheet- en haar masker. Het is wel direct duidelijk dat het hier een lip masker betreft.

luxurious golden hydrogel lip mask with collagen

Het lip masker belooft de elasticiteit van droge lippen te herstellen. Het masker belooft intens hydraterend en voedend te zijn. Geloof me, na mijn rondreis door Costa Rica kon ik dit wel gebruiken. Zeker na een flinke vlucht waren mijn lippen echt heel erg droog en trekkerig. Het perfecte moment om dit Miqura Lip Mask te testen.

In de verpakking tref je een doorzichtig, plastic houder waarin je het lipmasker treft. Deze is inderdaad goud en jelly met glitters. Het ziet er inderdaad ‘luxurious’ uit. Je haalt het masker uit het plastic, haalt het witte laagje eraf en ‘plakt’ de jelly lip over je lippen heen.

Er vallen me direct 2 dingen op. 1, het masker heeft in het midden een spleetje waardoor je eventueel door je mond zou kunnen ademen. 2, het masker is gigantisch en komt bijna van je neus tot je kin. Hierna wacht je 15 minuten en verwijder je het masker weer.

Conclusie

Zoals gezegd vond ik het erg leuk om eens een lip mask te testen. Mijn lippen waren er echt aan toe! Tijdens het aanbrengen van het masker beginnen mijn lippen gelijk heel lichtjes te prikken en te tintelen. Dit is geen vervelend gevoel maar ik kreeg wel direct het idee dat het masker ‘iets aan het doen was’. Na 15 minuten voelen mijn lippen zeker wat minder droog en trekkerig aan.

Echter, een dag later wordt het juist 2x zo erg en heb ik echt gort droge lippen. Hierdoor kreeg ik het idee dat het masker het proces ‘had versneld’. Na een dagje goede lippenbalsem smeren waren mijn lippen weer in goede conditie. Oftewel; niet meer droog of trekkerig en juist zacht en gehydrateerd. Dit zorgt er wel voor dat ik gemengde gevoelens over het masker heb.. Ik zou het niet snel opnieuw kopen en prefereer toch fanatiek smeren met lippenbalsem.

Dit Miqura Lip Mask kost € 4,55 Ik heb het masker dus verkregen via Goodiebox.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. Ingrid
  7 oktober 2019 / 16:43

  Ik vond het masker helaas niets toevoegen.
  Ik had deze ook uit de goodiebox.

 2. 7 oktober 2019 / 16:38

  Ik heb deze zelf ook geprobeerd afgelopen weekend en ik vond ‘m totaal niet fijn. Jammer, want die van Starskin zijn echt fantastisch!

 3. 7 oktober 2019 / 06:57

  Ik hoor over sommige lipmaskers goede verhalen, maar deze klinkt niet zo heeeeeel fijn (de volgende dag dan haha).