fbpx
10   26
62   130
95   452
52   135
72   88

Goodiebox Unboxing September

Terugkomen na mijn reis door Costa Rica was toch wel even iets minder. Stiekem baalde ik er enorm van dat deze droomreis erop zat. Gelukkig waren er thuis wel een aantal dingen die mij direct opvrolijkten. Zoals het zien van mijn (schoon)ouders, (schoon)broer en (schoon)zus en onze kat Sjakie en onze hond Spyke. Daarnaast stonden er ook genoeg PR pakketjes op mij te wachten en één daarvan was de gloednieuwe Goodiebox. In deze Goodiebox Unboxing September laat ik je graag de inhoud zien. Lees je mee?

Goodiebox Unboxing September

“Working 9 to 5, what a way to make a living.” Als Dolly Parton’s klassieker uit de jaren 80 momenteel de soundtrack van jouw dagelijkse leven is, met of zonder kantoorbaan, en je elke dag weer dezelfde routine afwerkt… dan weet je dat het misschien tijd is voor wat opschudding en dat er ruimte is voor verandering. Time to Switch it Up! Het thema van deze box! 

K-Glo Nurishing Hand Gloves 

De herfst is in volle gang en daar komt een droge huid absoluut bij kijken. Helaas heb ik zelf altijd direct last van droge handen en daarom vind ik het heel erg leuk dat deze hand gloves in deze Goodiebox zitten. Het masker bestaat uit twee lagen en hierdoor wordt je huid verwarmd, gehydrateerd en verzacht. De binnenste laag is verrijkt met rijke oliën en ingrediënten waarin traditionele Koreaanse beautygeheimen zijn verwerkt. Ik ben benieuwd!

Deze K-Glo Nurishing Hand Gloves kost € 5,95

Mesauda Milano 4ever Shadow

Dit is een merk waarmee ik, dankzij de Goodiebox, kennis heb gemaakt. Dit is een heel mooi potloodje in een roségouden/koper kleur. Echt heel erg mooi en perfect voor de herfst. De oogschaduw is zacht, waterproof en ultra gepigmenteerd. Na het aanbrengen kun je de randjes wat smudgen met je vingertoppen of natuurlijk met een kwast.

Deze Mesauda Milano 4ever Shadow kost € 13,10 

Miqura Lip Mask 

Naast een handmasker kan ik een lipmasker absoluut gebruiken. Sinds die lange vlucht vanuit Costa Rica zijn mijn lippen echt ontzettend droog geworden en ben ik non-stop aan het smeren met lippenbalsem. Dit masker bevat collageen die de elasticiteit van je lippen helpt te herstellen en jojoba voedt en verzacht.

Dit Miqura Lip Mask kost € 9,50

-417 Time Control Firming Mask

Ah leuk! Weer een totaal onbekend merk voor mij. Het is een voedend moddermasker die overtollige olie en onzuiverheden absorbeert en de dode huidcellen exfolieert. Het belooft zelfs de magische werking van de Dode Zee te bevatten.

Deze -417 Time Control Firming Mask bevat 20ml. en kost omgerekend € 7,80

Evoluderm Micellar Cleansing Water

Eerlijk is eerlijk, een micellar cleansing water komt natuurlijk altijd van pas. Het merk Evoluderm is wel nieuw voor mij, dus dat vind ik extra leuk. Zoals eigenlijk alle gelijke producten beloofd dit water natuurlijk om je huid te reinigen en je make-up te verwijderen. Ik ga deze zeker testen!

Deze Evoluderm Micellar Cleansing Water kost € 4,- 

Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixier

Dit is een product waarvan ik niet direct wist wat het nou precies was. Het is een luxe flesje met een pipetje en het is een serum dat zorgt voor een glow. Het product is olie-achtig en heeft een roze parelmoer glans. Je kunt 3-6 druppels toevoegen voor een mooi glowy resultaat. Het product zit boordevol vitamines (A, C en E) dus het is ook nog eens goed voor je huid. Let’s Glow! 

Deze Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir kost € 38,-

Conclusie

De herfst is begonnen en daar heeft Goodiebox goed op ingespeeld. Het zijn allemaal extra verzorgende en hydraterende producten en ik snap die keuze heel erg goed. Ik ben vooral heel blij met het hand- en lipmasker aangezien ik deze heel goed kan gebruiken. Oh, en het oogschaduwpotlood, die vind ik ook echt prachtig!

De totale waarde van deze box is € 78,35 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Dit is natuurlijk een goede deal. Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing September! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 6 oktober 2019 / 17:34

    Ik vind het weer een leuke inhoud!

  2. 4 oktober 2019 / 16:29

    Leuke producten! Ik ben wel eens benieuwd naar een lipmasker, nog nooit geprobeerd. Shame on me!