fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Eind februari ontving ik weer, zoals altijd, een super leuke Goodiebox. Vaak zitten er in de box altijd wel één of twee producten die ik vervolgens op mijn blog review. Dit keer was dit zeker het geval bij deze Miqura Preparty Moisturizing Mask. Geloof me, dit masker wil je zien!

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Het is voor mij de eerste keer dat ik een masker van dit merk review. Tijd dus om Miqura eerst even voor te stellen. Het is een Deens huidverzorgingsmerk dat is gebaseerd op zijde. Het merk richt zich op kwaliteit, unieke resultaten en natuurlijke huidverzorging. Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten.

De verpakking van dit Miqura Preparty Moisturizing Mask viel me eigenlijk gelijk al op. Het is donkerbruin/goudachtig maar heéél erg shiny. Na het lezen van de beschrijving werd me al snel duidelijk dat het masker zelf ook lekker shiny is.

Waar je normaal na een feestje bijkomt met een maskertje en je wallen wegwerkt is dit masker juist bedoelt als ‘preparty’. Oftewel; je gebruikt dit masker vóór het feestje om jezelf helemaal ready te maken. Dit masker is namelijk een 2-in-1 product aangezien het een masker en een primer tegelijk is. Hoe leuk is dat? En met de carnaval kon ik dit masker afgelopen week prima uittesten!

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Gebruiksaanwijzing

Het masker zelf bestaat uit twee delen. Eén deel voor je voorhoofd en neus en één deel voor de kin en de wangen. Er zit verder geen plastic laag overheen die je eerst moet verwijderen. Je brengt hem gelijk aan op het gezicht met de shiny glitterkant naar ‘buiten’. Hoe tof ziet dit masker er uit?

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Het masker laat je, na het aanbrengen, ongeveer 15 minuten zitten. Het product dat achterblijft op de huid na het verwijderen van het masker kun je in de huid in masseren. Deze vormt zich dus als primer en dus als perfecte basis voor make-up.

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Conclusie

Mega leuk om dit Miqura Preparty Moisturizing Mask uit te proberen. Ik vind de insteek van Miqura in de zin van ‘preparty’ als primer echt heel erg leuk gedaan. Hoeveel meiden houden er vóór het stappen geen lekker meidenavondje met maskertjes? Het masker zelf ziet er ook nog eens mega leuk uit en ruikt heerlijk naar de sauna. Na gebruik voelt mijn huid enorm gehydrateerd aan. Ik heb er echt van genoten en kan dit masker echt aanraden!

Dit Miqura Preparty Moisturizing Mask kost € 9,50 Ik heb het masker dus verkregen via Goodiebox.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 7 maart 2019 / 16:05

    Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar ik ben gek op sheet maskers en deze klinkt heel fijn x

  2. 6 maart 2019 / 10:13

    Hoe lekker! Ik heb hem zelf nog niet getest maar dat zal ik binnenkort zeker doen. 🙂

  3. 6 maart 2019 / 06:24

    Klinkt goed. Een sheet mask uit twee delen vind ik vaak erg fijn zitten/ aanbrengen. Fijn dat je deze ook als primer kunt gebruiken. Merkte je ook dat je make-up langer bleef zitten?