fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Deze parfums heb ik in de zomer het meest gebruikt

Oh noo! Het is zover, het is officieel herfst. Nu ben ik daar eerlijk gezegd helemaal niet blij mee, want de zomer is mijn favoriete seizoen. Voor mijn gevoel duren de herfst en de winter voor eeuwen terwijl de lente en de zomer zo voorbij vliegen. Om de zomergedachte nog een beetje vast te houden laat ik je in dit artikel de parfums zien die ik in de zomer het meest heb gebruikt.

Deze parfums heb ik in de zomer het meest gebruikt

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

Deze geur ontving ik vorig jaar september. Destijds vond ik het al een heerlijke geur, maar het werd al snel echt herfst en daar vond ik de geur wat minder bij passen. Ik heb hem er dit jaar, sinds het begin van de lente en zomer, direct weer bij gepakt. Ik vind het namelijk echt een fantastische geur voor de zomer. De Michael Kors Wonderlust Eau Fresh heb ik dan ook echt heel veel gedragen.

The Body Shop White Musk Flora

Het perspakketje van deze The Body Shop White Musk Flora was misschien wel het leukste van dit jaar tot nu toe. Bij deze heerlijk parfum kreeg ik namelijk een gigantisch veldboeket met verse bloemen. Hoe super leuk is dat? Los daarvan is deze geur ook echt mega lekker fris en bloemig. Perfect dus voor de lente en zomer en niet gek dat ik hem veel heb gedragen.

Nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans

Begin juli werd de nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans geïntroduceerd. Waar bij de geur van The Body Shop de award ging naar het perspakket is dat bij deze geur naar de flacon. De vrouwelijke geur is in de vorm van een cocktailglas en de mannelijke geur in die van een cocktailshaker. Heel erg leuk gedaan, mega origineel! De geur is heel erg vrouwelijk, sexy, zacht en poederig. Ik vond hem direct mega lekker en ik draag hem heel erg graag. Het is overigens ook een geur die ik in de herfst nog prima vind gaan, dus ik zal hem de komende tijd nog wel vaker gaan gebruiken.
De geuren van Michael Kors en Pepe Jeans zijn te verkrijgen bij Douglas.
De geur van The Body Shop is uiteraard daar verkrijgbaar. 
Deze parfums heb ik in de zomer het meest gebruikt. Welke geur heb jij het meest gedragen afgelopen zomer?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 23 september 2019 / 08:23

    Wat een prachtige flacon heeft de laatste geur! Leuk om te lezen!