fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Tonymoly Painting Therapy Multi Masking

Heb je weleens gehoord van Multi Masking? Sinds ongeveer eind vorig jaar is dit een hype in ‘maskerland’. TonyMoly doet hier vrolijk aan mee en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Benieuwd naar de Tonymoly Painting Therapy Multi Masking? Lees gezellig mee.

Tonymoly Painting Therapy Multi Masking

Geen multi tasking, maar multi masking!

Het idee is ontstaan uit de gedachte dat ieder gebied van het gezicht een andere behoefte heeft. Zo kan bijvoorbeeld je T-zone erg vettig zijn terwijl de huid rondom je wangen en neus droog is. Oftewel; beide gebieden hebben een andere verzorging nodig. Met multimasking kun je verschillende maskers precies aanbrengen op de plekken die de juiste behoeftes nodig hebben. Een combinatie van maskers!

Ik vind het thema ‘painting’ goed gekozen van Tonymoly. Als het waren verf je natuurlijk ook verschillende vlakken op het gezicht. Het leuke is dan ook dat ze dit hebben doorgetrokken in de verpakking. Deze zien er namelijk echt uit als verftubes. Complimenten hiervoor, heel leuk gedaan. Een penceel erbij om de maskers mee aan te brengen had het plaatje helemaal compleet gemaakt.

Overigens ben ik hier niet zo heel erg door verrast. Tonymoly komt namelijk altijd op de markt met hele leuke namen en verpakkingen. Zo reviewde ik eerder al het Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack. De verpakking is in de vorm van een tomaat, heel origineel.

Tonymoly heeft drie varianten in het Nederlandse assortiment, namelijk:

  • Calming SOS Care (roze)
  • Oil Control (zwart)
  • Hydrating & Soothing (blauw)

Hierbij laat Tonymoly weten dat de Calming SOS Care vooral bedoeld is voor de kin- en kaakzone, de Oil Control voor de T-zone en de Hydrating en Soothing voor de wangen.

Gebruiksaanwijziging

Breng elk masker aan op het daarvoor bestemde gebied op het gezicht en laat het 10-15 minuten intrekken. Zorg voor een droog en schoon gezicht voor het aanbrengen van het product. Vervolgens grondig met lauw water afspoelen.

Uiteraard is dit precies wat ik heb gedaan. Ik heb geheel volgens de aanwijzing van Tonymoly gewerkt en vervolgens genoten van het maskertje voor 15 minuten. Een me-time momentje met een bad vol schuim, heerlijk hoor! Na het kwartier spoel ik het masker af met lauwwarm water en hierna voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

Conclusie

Leuk om eens ‘multi-masking’ te proberen. De maskers spraken me, vanwege de toffe vormgeving, echt direct aan. Eigenlijk had ik meteen zin om mijn gezicht in vlakken te gaan verdelen met de maskers. Ze laten zich makkelijk aanbrengen dus dit is verder ook geen probleem. Het zijn wel echt kleimaskers dus bij gebruik drogen ze in. Eenmaal het masker verwijdert voelt mijn huid heel zacht en schoon aan. Niet perse gehydrateerd maar wel verzorgd. Ik ben enthousiast! Al heb ik de maskers vervolgens ook één voor één helemaal op het gezicht aangebracht en dat gaf niet zo heel veel verschil. Ik adviseer je dus toch gewoon één masker te kopen in plaats van alle drie voor het ‘multimasking’.

De Tonymoly Painting Therapy Multi Masking zijn verkrijgbaar voor € 6,50 per stuk en zijn te koop bij onder andere Boozyshop en Hudson’s Bay.

Heb jij Multimasking weleens geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

Delen:

1 Reactie

  1. 20 september 2019 / 19:04

    Wat leuk al die verschillende kleurtjes op je gezicht haha! Ik kan altijd onwijs genieten van maskertjes.