fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

OOTD Snake boots

Soms zijn er trends waar ik ontzettend aan moet wennen. Eén daarvan is de snakeprint trend. Inmiddels ben ik er aan gewend en heb ik de trend zelfs omarmd. Ik heb al een aantal accessoires met een snakeprint en ben echt helemaal om. Sinds juli ben ik Omoda Friend en dat betekent dat ik onder andere eens in de zoveel tijd een mooi paar schoenen uit mag kiezen. Een mega leuke samenwerking! Ik besloot om te gaan voor Snake Boots en in dit artikel vertel ik je er alles over.

OOTD Snake boots

Geloof me, deze enkellaarsjes zijn compleet out of my comfortzone. Ik heb de site van Omoda urenlang doorgespit en enorm getwijfeld. Echter heb ik al heel veel laarsjes in voornamelijk zwart en cognac. Denk aan chelsea boots, hoge laarzen, cut out boots, biker boots etc. Daarnaast heb ik ook al flink wat sneakers en met de herfst in aantocht wilde ik toch gaan voor een najaarsoptie. Oftewel; een enkellaarsje. Ik besloot eens niet voor de veilige optie te gaan en te kiezen voor de Snake Boots.

Deze laarsjes zijn op dit moment mega on trend. Op instagram heb ik dit soort laarsjes al heel wat keren voorbij zien komen, en wellicht heeft dat mij ook wel over de streep getrokken. Ze zijn opvallend, maar wel gewoon zwart/wit en dus mega leuk en makkelijk te combineren. Vooral met een basic look waarbij de laarzen echt de eyecatcher zijn, vind ik ze het leukst

Het zijn dus beige NUBIKK Enkellaarsjes met een python print uit de GIGI ROMA collectie. Het beige vind ik in het echt toch wat warm zwart/wit uitpakken, heel erg mooi. Ze zijn geïnspireerd op een enkellaarsje uit de jaren ’90 met een blokhak. Juist bij deze laarsjes vind ik het leuk dat de blokhak ook voorzien is van de python print. De laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, ze hebben zwarte biezen en een ronde neus. Ze sluiten met een rits aan de binnenkant en ook het voetbed is van leer. Ik heb ze in de maat 40 (deze maat heb ik altijd) en ze zaten bij mij meteen als gegoten. De hak is 7 centimeter hoog.

Ik combineer de laarsjes dus met een vrij basic look. Een zwarte spijkerbroek, die ik heb opgerold zodat hij net mooi boven de laarsjes valt. Hierboven draag ik een luchtige witte top met een strik aan de voorkant en een kanten achterkant. Om de look net wat stoerder te maken draag ik hier overheen mijn bikerjack van Maison Scotch. Persoonlijk vind ik het echt een hele toffe look geworden!

Qua sieraden heb ik een mix van goud en zilver van verschillende merken.

Wat vind jij van deze snake boots?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 24 september 2019 / 21:37

  Lekker opvallend. Daar houdt ik wel van.

 2. 24 september 2019 / 14:46

  Hele toffe boots! Ik houd hiervan.

 3. 24 september 2019 / 13:04

  Die laarsjes zijn echt supertof! Mooie foto’s ook 😀

 4. 24 september 2019 / 10:28

  Ik vind ze heel gaaf!