fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Bourjois Twist up the Volume 24HR Mascara

Hi allemaal! Welkom terug op mijn blog. Het is weer maandag, tijd om de week weer fris tegemoet te gaan. Ik trap deze week af met een uitgebreide review van een mascara van Bourjois. Om precies te zijn de Bourjois Twist up the Volume 24HR Mascara. Ben jij benieuwd naar deze mascara en wil je er alles over weten? Lees lekker met me mee.

Bourjois Twist up the Volume 24HR Mascara

Bourjois is echt een merk dat ik in mijn jeugd heel vaak gebruikte. Het was echt zo’n merk waar je je eerste mascara van kocht. Lekker met je vriendinnetjes de Kruidvat in om make-up te scoren. Ik weet nog dat er toendertijd één mascara van Boirjois was die echt al mijn vriendinnen hadden. Vraag me niet meer welke naam hij had maar de verpakking was zwart, vrij dik en hij had metallic turkooisblauwe letters en details. Weet jij welke ik bedoel?

Beauty met een twist 

De Bourjois Twist up the Volume 24HR Mascara is een ‘oude bekende’. Dat wilt zeggen dat dit dus geen nieuwe mascara is maar een vernieuwde. Voorheen had de gewone mascara witte details en de waterproof variant donkerblauwe accenten. Deze vernieuwde versie is dus verrijkt met koraalroze details. Qua borsteltje is er eigenlijk niets veranderd. Positie 1 is een ‘normaal’ borsteltje en positie 2 is de gedraaide variant. Wel een heel origineel concept.

Met deze vernieuwde mascara gaat Bourjois nog een stap verder. In de formule heeft het merk de meestal niet te combineren eigenschappen, volume én langdurig resultaat, met elkaar verenigd.

Dankzij een nieuwe, geavanceerde formule biedt deze mascara hetzelfde, regelbare resultaat als het origineel (draai naar positie 1 voor lengte en separatie, draai naar positie 2 voor volume) en daarnaast het extra voordeel van een bewezen 24-uur lang aanhoudend resultaat. Geen klonterig effect en zeker geen panda-ogen! Bovendien worden de wimpers heerlijk verzorgd met natuurlijke ingrediënten, zoals olijfwas, zijdepoeders en sericine… de hele dag, avond en nacht: 24 uur lang een ‘grand’ design!

Swatch

Zoals je van mij gewend bent, hier 6 foto’s waarop je het resultaat van de mascara goed kunt zien. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s in het midden zie je mijn bovenste wimpers met één laagje mascara. En.. op de twee onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Hier zie je het fullface resultaat van de Bourjois Twist up the Volume 24HR Mascara.

Conclusie

Sowieso leuk om weer eens een mascara van Bourjois te proberen. Daarnaast vind ik ook het twist-element erg origineel! Gelukkig bevalt het resultaat me ook zeker erg goed. Het borsteltje van de mascara is erg fijn. Al vind ik de ‘normale’ variant wel een stuk fijner werken dan de ’twisted’ variant. Mijn wimpers worden mooi gesepareerd, krijgen een mooie lengte en blijven de hele dag netjes zitten. Echt een aanrader!

Deze Bourjois Twist up the Volume 24HR Mascara kost € 15,99 en is te koop in de drogisterijen en online bij Bol.com

Had jij vroeger ook al Make-Up van Bourjois? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 12 augustus 2019 / 17:58

    Dit soort borsteltjes (het materiaal) vind ik vaak wel het fijnste werken. Over het twist gedeelte ben ik niet helemaal overtuigd, denk dat ik de normale stand ook het meest zou gebruiken.

  2. 12 augustus 2019 / 09:49

    Ziet er goed uit! Ik ben hem zelf ook aan het testen en ben heel erg enthousiast. Ik merk niet heel veel verschil tussen de ”twee” borsteltjes, maar verder heb ik er weinig op aan te merken. 🙂

  3. 12 augustus 2019 / 06:49

    Ziet er prima uit. Jouw wimpers hebben natuurlijk ook niet zo veel nodig, want die zijn al zo mooi en lang.