fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

This or That Zomereditie

Feeling Hot Hot Hot! Jawel, het hitterecord is verbroken. Aangezien ze vandaag nog een hogere temperatuur verwachten dan gisteren is het tijd voor een hele zomerse post. Vandaag geef ik antwoord op de stellingen uit de This or That Zomereditie Tag. Lees je met mij mee? Let’s go! 

This or That Zomereditie

Zomerochtend/Zomeravond

We trappen af met een, voor mij, nogal makkelijke keus. Ik ben bijna iedere ochtend aan het werk en iedere avond thuis dus doe mij maar zo’n heerlijke, lange zomeravond. Lekker buiten zitten, muziekje aan, barbecue aan, biertje of wijntje erbij. Oh genieten!!

Cocktail/Koud Biertje

Alhoewel ik het allebei kan waarderen kies ik in dit geval toch voor een koud biertje. Sowieso vind ik bier heel erg lekker maar op een zomeravond ga ik toch liever voor een heerlijk koud biertje. Het liefst dan iets van een zomers, fris biertje of een wit biertje.

Strand/Zwembad

Niets kan tegen het strand op, als je het mij vraagt. Ik vind de hele vibe op het strand altijd fantastisch, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast vind ik een dagje op het strand altijd veel beter te doen dan een dag aan het zwembad liggen.

Bikini/Badpak

Hé grappig! Over dit dilemma heb ik pas een uitgebreid artikel geschreven die je hier kunt teruglezen. Uiteraard tref je in dat artikel mijn antwoord op deze stelling.

Schepijs/Waterijs

Onmogelijk om tussen te kiezen! Ik ben echt dol op ijs en in de zomer eet ik het liefst iedere dag minimaal 1 ijsje. Ik vind zowel schepijs als waterijs echt mega lekker en dus is het een fijne afwisseling. Mijn favoriete waterijsje is een perenijsje of een twister en qua schepijs ga ik wel altijd voor iets lekker fris, zoals watermeloen of citroen o.i.d.

Schaduw/In de zon

Oké, laten we het bij dit dilemma even bekijken vanuit ‘een normale zomerdag’. Vandaag ga ik, met 40 graden, namelijk absoluut niet voor mijn lol in de zon liggen. Maar op een normale zomerdag zeker wel. Ik houd het altijd heerlijk uit in het zonnetje en kruip niet snel in de schaduw. Ik smeer me overigens wel altijd mega goed in.

Jurkje/Rokje

Wederom een dilemma waar ik echt niet tussen kan kiezen. De laatste tijd ben ik echt dol op jurkjes en rokjes en zie je mij hier eigenlijk alleen nog maar in. Ik wissel echt af tussen jurkjes en rokjes dus het is echt 50/50!

Blote voeten/Slippers

Ik ben niet zo heel goed op ‘blote voeten’ lopen. Ik vind het vervelend en vaak ook niet helemaal fris. Het enige moment waarop ik blote voeten kan waarderen is op het strand. Een heerlijk vakantiegevoel, dat zand tussen je tenen. Herken jij dat?

Watermeloen/Kersen

Oeps.. dit was wel echt een hele moeilijke keuze. Ik ben namelijk echt dol op beide! Maar, als ik ècht een keuze moet maken dan kies ik toch voor watermeloen. Puur omdat ik dit fruit echt de hele dag door kan blijven eten en nooit beu raak.

Festival/Tuinfeest 

Sorry.. maar ook een onmogelijke keuze! Ik houd wel van een feestje en dit is toch allebei super leuk?

Wat is jouw favoriete seizoen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: