fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Een bikini of badpak meisje

De zomer begint nu echt bijna. Het voorjaar is niet heel denderend geweest en er waren helaas heel weinig dagen dat de zon zo lekker scheen dat je in je bikini/badpak kon gaan liggen. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in en is het snel tijd om de badpakken en de bikini’s uit de kast te trekken. Ben ik een bikini meisje? Of een badpak meisje? In dit artikel vertel ik je wat mijn voorkeur heeft. Let’s go! 

Een bikini meisje

Vroeger, als kleine ‘Lindsey’, heb ik uiteraard heel veel badpakjes gedragen. Op een gegeven moment ging dit van een badpak naar een bikini en sindsdien heb ik eigenlijk nooit meer een badpak gedragen.

Dit jaar was voor het eerst dat ik dacht: ‘Ik ga eens een badpak aantrekken!’ Op Instagram zie ik zoveel prachtige vrouwen in badpakken voorbij komen. Het ziet er zo ongelofelijk vrouwelijk en sexy uit dat ik het wel moest proberen.

In diverse webshops, zoals OTTO, heb ik zitten rondneuzen en een aantal badpakken besteld. Zelfs in winkels heb ik er een paar aangepast. Iedere keer was ik erg enthousiast over het badpak maar zodra ik hem aantrok en in de spiegel keek was dit enthousiasme direct verdwenen.

Inmiddels moet ik denk ik gewoon concluderen dat een badpak niet helemaal mijn ding is en ik echt een bikini meisje ben. Ik vind een bikini zoveel fijner zitten en ik voel me er veel mooier en prettiger in. Toch hoop ik dat ik dit jaar nog tegen een badpak aanloop dat ik helemaal perfect vind. Ik ga naar Costa Rica en ik zou het stiekem toch wel erg leuk vinden om ook een badpak mee te nemen in mijn koffer. We’ll see!

Heb jij de gouden tip? Please let me know! 

Wat ben jij? Een badpak of een bikini meisje? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Echt 

Delen:

1 Reactie

  1. 24 juni 2019 / 09:38

    Ik denk dat ik ook meer bikinimeisje ben, maar net zoals als jij zegt zie ik steeds meer mooie badpakken langskomen op social media.

    Bettie
    http://www.thewildflowerhippie.com