fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Goodiebox Unboxing Juli

Inmiddels ontvang ik hem al een flinke tijd, de Goodiebox. Het is iedere maand weer een feestje om hem te ontvangen en uiteraard is het in dit artikel weer tijd om hem voor je te unboxen. Ben jij benieuwd naar de Goodiebox Juli? Lees lekker mee met deze unboxing.

Goodiebox Unboxing Juli

Ik twijfelde overigens wel een beetje of ik deze artikelen moest voortzetten. Stiekem was ik een beetje bang dat jullie de Goodiebox inmiddels wel een beetje gezien hadden. Vandaar dat ik de bovenstaande poll bedacht voor mijn Insta Stories. Gelukkig werd er massaal op ‘YAAAAAS’ gestemd en zat ik er dus helemaal naast.

Deze maand is het tijd voor de ‘Wear Your Pride’ Goodiebox. Geheel in thema hebben ze de kleur dit keer in ene ‘regenboog’ gedaan. Een mooi kleurenpallet van werkelijk alle kleuren bij elkaar. Dat ziet er lekker vrolijk uit zeg! Goodiebox wilt je met deze box uitdagen om aan de slag te gaan met de meest bijzondere kleuren. Stap uit je comfortzone, durf jezelf te zijn en love yourself! 

Niré Domed Blending Brush

Hé, een bekend merk. In de Goodiebox Mei zat namelijk de Niré Kabuki Brush. Overigens een hele fijne kwast dus dat beloofd veel goeds voor deze Domed Blending variant. Hij heeft een hele mooie vormgeving met chique goud. Hij belooft de perfecte kwast te zijn voor de perfecte oogmake-up look. Don’t blend in, blend out!

Deze Niré Domed Blending Brush kost € 13,-

Manicurist Bird of Paradise Green Nail Lacquer 

Green? Ik moest het heel even goed bekijken en lezen. Qua kleur is deze nagellak natuurlijk alles behalve ‘groen’. Hij heeft een hele mooie tropische roze/koraal kleur. Precies het perfecte kleurtje voor de zomer als je het mij vraagt. De nagellak is groen wat betreft de natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is de lak zowel lief voor je nagels als voor de planeet.

Deze Manicurist Bird of Paradise Green Nail Lacquer kost € 14,- 

INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask

OMG, een rainbow sheet mask? Dit klinkt echt fantastisch! Volgens Goodiebox is het een feestje op het gezicht. Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en laat hem ongeveer 15 à 20 minuten intrekken. Hierna verwijder je het masker en masseer je het overtollige product in de huid. De belofte: ‘Een stralende gloed over je hele toet!’

Deze INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask kost € 5,- 

Ilse Jacobsen SUN Seaweed Face Cream SPF 15

Een nieuwe merk voor mij. Ilse Jacobsen, eerlijk gezegd heb ik er nog nooit van gehoord. In eerste instantie dacht ik ‘hmm, gewoon een SPF voor het gezicht’, tot dat ik het woord ‘seaweed’ zag staan. Dat trok toch wel direct mijn aandacht. Het is een hele voedende crème met zeewierextracten die je gezchct beschermt en hydrateert. Het zeewier wordt gevonden in de ondiepe wateren rond Hornbaek aan de Deense kustlijn en zorgt voor een anti-aging en beschermend effect voor ieder huidtype. Die gaat goed van pas komen!

Deze Ilse Jacobsen SUN Seaweed Face Cream SPF 15 kost € 20,- 

LARITZY Cosmetics Athena Eyeshadow Collection 

Wauw! Dit fantastische palette lag, bij het openen van de Goodiebox, helemaal bovenop. Wat een fantastisch item in deze Goodiebox zeg. Het is een prachtig palette met hele mooie, warme tinten. Zoals zij het zelf beschrijven: ‘van sandy nude kleuren tot warme en vurige tinten.’ Hiermee kun je zeker heel veel prachtige ooglooks mee creëren. Een leuke combi natuurlijk ook met de Blending Brush van Niré!

Deze LARITZY Cosmetics Athena Eyeshadow Collectionkost € 43,- 

Conclusie

Yes! Dit is echt een Goodiebox die me enorm aanspreekt! Ik ben eigenlijk ontzettend blij met ieder product in de box en ik heb er heel weinig op aan te merken. Het oogschaduw palette steelt natuurlijk de show en hier ben ik echt ontzettend blij mee. De kleuren in het palette zijn perfect voor de zomer en ik ga hier zeker lekker mee aan de slag. Oh en met de rest van de producten natuurlijk ook. Heel leuk!

De totale waarde van deze box is €95,- terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Mei! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

1 Reactie

  1. 26 juli 2019 / 10:16

    Leuke box hé, deze maand. 🙂