fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Milu 2-Step Retinol Hydrogel Mask

Ken je het merk Milu Cosmetics al? Dit is een Nederlands bedrijf dat echt de leukste sheetmasks in het assortiment heeft. Zowel van de vormgeving als van de werking ben ik, tot nu toe, helemaal weg. Sinds gisteren hebben zij een nieuw masker in het assortiment namelijk het Milu 2-Step Retinol Hydrogel Mask. Een aanradertje of niet? Je leest het nu.

Milu 2-Step Retinol Hydrogel Mask

Heb je weleens eerder een masker van Milu Cosmetics gezien? Zo niet dan raad ik je mijn uitgebreide reviews van de Milu Mud Sheet Mask en de Milu Hydrogel Eye Patches zeker aan.

Miracles do happen overnight 

Vandaag is het dus tijd om aandacht te besteden aan het nieuwste masker. Het is een 2 stappen masker en dat is volgens mij voor het eerst bij Milu Cosmetics.

Milu over dit Milu 2-Step Retinol Hydrogel Mask
Dit innovatieve ultradunne hydrogel masker, met selfiewaardige multicolor glitter, is een snelle en makkelijke toevoeging aan je beautyroutine voor het slapen gaan. Deze miracle worker is speciaal ontwikkeld om je huid te herstellen en te verstevigen, rimpeltjes te verminderen en om een oneffen teint aan te pakken

De toppers voor je huid in dit product zijn

 • lavendel – kalmeert de huid en is ontstekingsremmend
 • niacinamide – helpt fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen
 • rozenextract – vermindert de schadelijke effecten van vervuiling op de huid
 • retinol – effectief ingrediënt tegen huidveroudering
 • hyaluronzuur – superdorstlesser met herstellende eigenschappen

Gebruik

Het gebruik is gelukkig, net als bij elk sheetmask, ontzettend makkelijk. Je reinigt je gezicht, haalt het masker uit de verpakking, verwijdert de dikke plastic lagen en brengt het masker zelf aan op het gezicht. Dit masker bestaat uit twee delen, maar goed, dit wijst zichzelf. Het masker zelf heeft een soort holografisch, parlemour effect. Ziet er leuk uit toch? Vervolgens laat je het masker 15 minuten zitten en daarna kun je hem weer verwijderen. Het overige product masseer ik altijd in.

Echter zit er in de verpakking een klein, doorzichtig rondje met de ‘retinol beauty essence’. Dit is een soort dunne olie/serum die je aanbrengt als stap 2. Het is precies voldoende voor 1x gebruik op het gezicht en de decolleté.

Het masker heet ‘miracles do happen overnight’ dus je kunt dit masker het best in je avondroutine gebruiken zodat het masker, stap 2, in de nacht zijn werk kan doen.

MILU Tip: Leg het masker voor een extra verkoelend effect 10 minuten voor gebruik in de koelkast.

Conclusie

Uiteraard heb ik het masker getest en er absoluut van genoten. Laten we eerlijk zijn, als blogger is het zeker geen zware taak om nieuwe gezichtsmaskers uit te proberen. Ik maak er altijd lekker een momentje van met een bad vol met schuim. Heerlijk!

Uiteraard moet ik toch eerlijk zijn. Tot nu toe ben ik altijd super enthousiast over Milu Cosmetics, de maskers zijn heerlijk en de vormgeving vind ik fantastisch. Toch heeft dit masker mij niet helemaal weten te bekoren. Begrijp me niet verkeerd, ik heb die 15 minuten zeker genoten, maar ik was niet heel enthousiast over de dikke gellaag waaruit het masker bestaat. Ik heb liever een doordrenkt, fris tissue mask.

Waar ik vervolgens wel ontzettend over te spreken ben is stap 2, wat een fijn serum is dat zeg! Milu Cosmetics, is het geen idee om hier gewoon een fles van te maken? Echt mega fijn! Het ruikt lekker, brengt makkelijk aan, trekt goed in en mijn huid voelt na gebruik ontzettend gehydrateerd en verzorgd aan. #loveit

Dit Milu 2-Step Retinol Hydrogel Mask kost € 11,95 en is te koop in de webshop van Milu Cosmetics. Let op: dit masker kun je 1x gebruiken! Persoonlijk vind ik dit erg prijzig voor 1 masker. 

Heb jij weleens een masker van Milu Cosmetics geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 19 juni 2019 / 10:36

  Klinkt goed en ik denk dat ik juist liever zo’n gellaag heb dan een doordrenkt tissue masker. Ik ga hier even verder naar kijken, want ik kende eerlijk gezegd het merk ook nog niet

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com