fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Milu Mud Sheet Mask

Milu Mud Sheet Mask

Yes!! Het is weer ‘Masker-Time’. Ik ben net terug op vakantie en tijdens mijn vakantie had ik uiteraard wat heerlijke maskertjes ingepakt. Eén daarvan is dit Milu Mud Sheet Masker die ik uiteraard in dit artikel uitgebreid ga reviewen. Een aanradertje of kun je het masker beter skippen? Je leest het nu!

Milu Mud Sheet Mask

Milu Mud Sheet Mask

Dit is niet het eerste product dat ik test van Milu Cosmetics. Eerder reviewde ik namelijk de Milu Hydrogel Eye Patches al. Een set van 2 oogmaskers die me ontzettend in de smaak zijn gevallen en zijn uitgegroeid tot één van de fijnste oogmaskers die ik ooit geprobeerd heb.

Hoe schattig is de verpakking weer? Eerlijk is eerlijk, hier moet ik Milu Cosmetics echt de volle credits voor geven. Ik denk niet dat ik ooit maskers heb gezien die zo leuk, mooi en kleurrijk zijn vormgegeven. Zowel de kartonnen verpakking als het masker zelf vind ik er gewoon echt fantastisch en exclusief uitzien!

Milu Mud Sheet Mask Milu Mud Sheet Mask

Find the mmm in mud 

Dit Milu Mud Sheet Mask is verrijkt met de volgende ‘skin loving’ ingredients:

 • Sojabonen – een natuurlijke anti-oxidant die de huid hersteld en verzacht
 • Kaolin Clay – een natuurlijke witte klei die bekend staat om zijn absorberende eigenschappen
 • Bentoniet Clay – een klei die helpt om onzuiverheden uit je poriën te verwijderen
 • Roos – vermindert de schadelijke effecten van vervuiling op de huid en hydrateert en verheldert de huid
 • Ceramides – herstelt vocht en versterkt de natuurlijke barrière van de huid, houd de huid soepel en gevoed

Ingrediëntenlijst: 

Aqua (water), kaolien, butyleenglycol, polysorbaat 20, bentoniet, polyglyceryl-3 methylglucose-distearaat, illiet, zeeslib, magnesiumaluminiumsilicaat, Gardenia-florafruit-extract, Rosa Damascena-extract, glycine Max (sojaboon) -zaaduittreksel, ceramide NP, Natrium Polyacrylaat, Gehydrogeneerd Polydeceen, Betaïne, Glycerylstearaat SE, Methylglucose Sesquistearaat, Polyvinylalcohol, Parfum (Geur), Xanthaangom, Ethylhexylglycerine, Trideceth-6, Glycerine, Gehydrogeneerde Lecithine, 1,2-Hexaandiol, Ethyl Hexaandiol, Dinatrium EDTA, Phenoxyethanol, Citroenzuur, Limoneen, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexeen Carboxaldehyde

Milu Mud Sheet Mask Milu Mud Sheet Mask

Gebruik

Tijd om eens in te zoomen op het Milu Mud Sheet Mask. Geen masker om te smeren maar om juist (als het ware) op te plakken. Nu ben ik dit soort maskers wel gewend maar toch is deze dan weer net een tikkeltje anders. Hij bestaat namelijk uit twee delen. Eén deel voor je voorhoofd en neus en één deel voor de kin en kaak. Grappig! Even het gezicht vochtig maken en aanbrengen maar. Gelukkig past het masker als gegoten en wijst het zichzelf over hoe je het moet aanbrengen.

Het masker zelf is groen en duidelijk een ‘mud mask’. Het masker ruikt lekker, past goed op mijn gezicht en voelt prima aan. Sommige sheetmasks zitten erg losjes en daardoor vervelend maar dat is gelukkig bij deze totaal niet het geval. Eenmaal aangebracht kun je 30-40 minuten genieten van dit masker en de modder het werk laten doen. Het masker moet dan ook helemaal opgedroogd zijn voordat je het van je gezicht afhaalt. Overtollig achtergebleven modder kun je prima verwijderen met lauwwarm water.

Milu Mud Sheet Mask

Conclusie

Tsja.. volgens mij begin ik een klein beetje fan te worden van de Milu Cosmetics maskers. Normaliter vind ik klei/modder wat uitdrogend waardoor mijn huid na gebruik wat trekkerig aanvoelt en duidelijk behoefte heeft aan een voedende crème. Dit gevoel ervaar ik echter bij dit masker totaal niet. Het aanbrengen ging prima en ik heb er 40 minuten heerlijk van genoten. Wat fijn ook dat dit ‘moddermasker’ in sheet vorm is, scheelt een hooi geklieder. Na gebruik heb ik mijn gezicht nog even goed gewassen en daarna genoten van een heerlijke, gereinigde en mega zachte huid.

 • Deze Milu Mud Sheet Mask kost € 9,50
  • De producten van Milu Cosmetics zijn verkrijgbaar via de website meetmilu.com
  • Het bezoeken van deze fantastische website is absoluut de moeite waard. Deze is namelijk net zo prachtig vormgegeven als de verpakking van deze sheetsmask zelf!

Gebruik jij liever een vloeibaar of liever een sheet mask? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 25 mei 2018 / 21:59

  Ik denk dat ik het liefst voor het sheet masker ga. Dan krijg je geen vieze vingers 🙂

 2. 25 mei 2018 / 08:55

  Voor mij allemaal een beetje vreemd, als man. Het resultaat mag er zijn! 🙂

 3. 25 mei 2018 / 06:18

  Lijken mij leuke producten om te gebruiken.

 4. 24 mei 2018 / 18:38

  Echt fijn me time!

 5. 24 mei 2018 / 17:10

  een masker om op te plakken, dat klinkt wel lekker makkelijk : geen gesmeer en geklieder

 6. 24 mei 2018 / 13:57

  Ziet er inderdaad mega schattig uit! Ik ken het merk niet,
  maar klinkt goed… ?

 7. 24 mei 2018 / 10:12

  Ik ben fan geworden van Milu! Vind het een prettig merk.

 8. 24 mei 2018 / 09:14

  Klinkt heel goed! Ik zie dit regelmatig voorbij komen bij Hudsons, de verpakkingen zien er altijd heel vrolijk uit.