fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Goodiebox Unboxing Juni

Vandaag is het zover, de zomer start officieel. Nu zit er een hittegolf aan te komen dus blijkbaar denkt de natuur er hetzelfde over. Het is, na dit wisselvallige voorjaar, echt de hoogste tijd voor de zomer. Mij hoor je niet klagen want ik haal met liefde en plezier mijn korte rokjes, jurkjes, broekjes en slippers uit de kast. Goodiebox doet lekker met mij mee en komt met de ‘Sunny Side Up’ Goodiebox. Benieuwd naar de inhoud? Let’s GO! 

Goodiebox Unboxing Juni

Sunny Side Up, de naam van deze Goodiebox. Ze snappen het daar wel! Wij vrouwen hebben behoefte aan zomer en wel nu! Deze box is vooral gebaseerd op een ‘positieve vibe’ en de producten die je erin treft gaan daar zeker aan meewerken.

Goodiebox Unboxing Juni

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Yes! Weer een masker van Masque Me Up. In de Goodiebox tref ik wel vaker maskertjes van dit merk en dat vind ik alles behalve erg. Tot nu toe zijn de maskers me namelijk ontzettend goed bevallen. Dit masker is een ‘Aftersun Sheet Mask’ en bevat een extra hydratatie die perfect is als ‘aftersun treatment’. Het masker is verrijkt met watermeloenextract en daardoor ben ik direct gigantisch nieuwsgierig. Ik ben namelijk dol op watermeloen.

Dit Masque Me Up Aftersun Sheet Mask kost € 6,50 

Seacret Makeup Remover Wipes 

Kijk, hier ben ik blij mee. Makeup Remover Wipes vind ik namelijk ideaal om mee te nemen op vakantie. Deze ‘wipes’zijn verrijkt met de ‘heilzame werking van de Dode zee’, komkommer, Aloë Vera en Vitamine E. De doekjes zijn vochtinbrengend en zijn op basis van olie waardoor je (waterproof) make-up gemakkelijk kunt verwijderen. Het pakje bevat 25 doekjes.

Deze Seacret Makeup Remover Wipes kost € 24,95

My Jewellery Headband 

Een product van My Jewellery, super leuk. Ik ben echt dol op deze winkel en scoor er geregeld leuke outfits en accessoires. Dit is een haarband in een luipaardprint en daarmee treft je 2 trends in 1. Je kunt ieder kapsel even upspicen met deze haarband en het is natuurlijk ideaal om je haar uit je gezicht te halen op hete dagen. Volgens My Jewellery bevat deze haarband een speciale stof waardoor hij extra fijn is voor de warme dagen. Goed aan gedacht!

Deze My Jewellery Headband kost € 12,95

Goodiebox Unboxing Juni

Polaar Ice Source Moisturizing Gel 

Even afkoelen? Dat doe je met deze gel. Hij smelt bij het aanbrengen op je huid en geeft een zacht, comfortabel en heerlijk fris gevoel. Je kunt hem in de ochtend en in de avond aanbrengen op je gezicht en hals en hij is alcohol en parabenen vrij. Ik ben benieuwd!

Deze Polaar Ice Source Moisturizing Gel kost € 35,95 voor 50ml. Deze tube bevat 12ml. en dat maakt hem € 8,65 waard. 

Rituals The Ritual of Karma Foot Balm 

Oeh! Hier ben ik blij mee! Zeker in de zomer, wanneer ik slippers draag, worden mijn hielen en voeten ontzettend droog. Soms lijkt het net een kraterlandschap, en dat is niet overdreven. Ik ben dan ook heel erg blij met deze foot balm van Rituals. Deze balm beloofd te verkoelen, te voeden en te verzachten. Dat klinkt perfect!

Deze Rituals The Ritual of Karma Foot Balm kost € 10,90 

Kueshi Aloë Vera Gel 

Deze box wordt wel erg ‘gelly’. Dit is een 99% zuivere gel van de Aloë Vera plant. Hij belooft je huid zacht te maken, de vochtbalans te herstellen en de helpen bij lichte verbranding en irritatie. Een soort wondermiddeltje dat je kunt inzetten als aftersun, bij wondjes, kneuzingen insectenbeten etc. Aloë you vera much!! 

Deze Kueshi Aloë Vera Gel kost € 15,99 voor 250ml. Deze tube bevat 100ml. en dat maakt hem € 6,40 waard. 

Conclusie

Ik vind de keuze van de producten perfect passen bij de box. Deze maand zaten er 5 verzorgingsproducten in en 1 accessoire van My Jewellery. Een Qua verzoringsproducten een fijne afwisseling en zeker items waar ik wat mee kan.

De totale waarde van deze box is € 70,35 (minder dan ik gewend ben van Goodiebox) terwijl je hem koopt voor € 19,95. Nog steeds wel een prima deal natuurlijk! Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Mei! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 23 juni 2019 / 16:24

    Wat mij opvalt is dat je inderdaad de producten veel goedkoper krijgt, maar gebruik je dan ook werkelijk alles wat er in zit ? Ik denk dat ik de helft ervan gewoon in de kast laat staan.

  2. 23 juni 2019 / 13:59

    Ik vind het ook weer een toffe box! 🙂