fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask

Eind oktober, de 25ste om precies te zijn, kwam er op mijn blog een artikel online met de Goodiebox Unboxing Oktober. Zoals je weet unbox ik iedere maand de Goodiebox en in oktober had deze het thema ‘Girlboss’. Een heel tof thema en daarin zat één product waarvan ik gelijk dacht; ‘Die ga ik reviewen!’ Ik heb het over de Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask. Let’s go!

Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask

Op dit moment vind ik maskertjes reviewen het leukste wat er is. Zeker wanneer het buiten koud is, het waait en het regent dan pak ik lekker een warm bad. Een fijne bruisbal erin en een maskertje op; genieten! Het uittesten van maskertjes voor mijn blog is dan een mooi excuus!

Masque Me Up is een merk dat uit Denemarken komt. Om precies te zijn is het opgericht door de Deense Elsemarie Østergaard. Zij haalde de Koreaanse Sheet Masks naar Denenmarken en is op weg om de rest van Europa ook te veroveren. Leuk om hier door de Goodiebox kennis mee te maken. Voor mij is het namelijk een compleet nieuw merk.

Dit masker is een Bio-Cellulose masker dat gemaakt is van 100% gefermenteerd kokossap. De sheet is doordrenkt met gel die de huid verzacht, verfijnt en hydrateerd. Daarnaast beloofd hij de elasticiteit van de huid te verhogen.

Gebruik

Het gebruik van dit masker is zo’n beetje het zelfde als ik gewend ben bij ieder sheetmask. Hieronder het stappenplan:

 • Reinig je huid
 • Verwijder de beschermlagen van het masker en gooi deze weg
 • Breng het masker aan op het gezicht
 • Geniet en verwijder het masker na 15 à 20 minuten
 • Ready! 

Dat is natuurlijk precies wat ik heb gedaan!

Conclusie

Dit masker voelt echt heerlijk aan. Eerder als een masker van gel dan een sheetmask. De twee delen die je verwijderd zijn een soort netten en daarna komt het masker zelf te voorschijn. Hij voelt ontzettend koel aan en valt als een soort tweede huid over je gezicht heen. Dit voelt echt meteen mega goed aan. Na 15 à 20 minuten relaxen verwijder ik het masker en masseer ik de overtollige gel in. Ik blijf achter met een heerlijke gehydrateerde huid. Ik heb er absoluut van genoten, dit is zeker een aanrader!

Dit Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask kost € 5,- 

Gebruik jij graag een sheetmask of liever een vloeibaar masker?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 15 november 2018 / 16:02

  Heerlijk klinkt deze! Ken het merk niet, leuk om er iets over te lezen. Wat meisje op de verpakking een lange nek trouwens! ?

 2. 13 november 2018 / 19:46

  Ik gebruik eigenlijk nooit een masker. Ik zou er misschien eens tijd voor moeten maken.

 3. 13 november 2018 / 17:14

  Deze is zo fijn! Ik heb hem ook gebruikt 🙂

 4. 13 november 2018 / 13:09

  Ik heb echt al maanden geen maskertje meer gedaan, maar krijg er nu weer helemaal zin in 🙂 perfect voor een herfstige avond!