fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Afkoelen in de Biesbosch

Tsja.. dat het gisteren gigantisch warm was, daar hoeven we het niet meer over te hebben. Het was gewoon letterlijk ‘om te puffen’ en uiteraard heb ik wat maatregelen getroffen om de dag door te komen zoals o.a. afkoelen in de Biesbosch. Ik vertel je er alles over.

Nadat ik in de ochtend ongeveer mijn bed ‘uitgezweet’ ben heb ik eerst een koude douche genomen. Vervolgens heb ik de meest luchtige kleren uitgezocht in mijn kast en deze aangetrokken met een paar sandaaltjes eronder. Het was namelijk gewoon een werkdag.

Aan het einde van de middag, nadat mijn werk erop zat, heb ik thuis een heerlijke verfrissende pastasalade gemaakt. Uiteraard heb ik als toetje een perenijsje op, mijn favoriet! De warmte bleef hangen en dus was het echt tijd om af te koelen en de Biesbosch in te duiken.

Afkoelen in de Biesbosch

Weleens van de Biesbosch gehoord? Het is een prachtig gebied om te varen en het ligt bij ons praktisch ‘om de hoek’. Je kunt er vanaf de wal, met de auto, prima komen maar het gebied verken je pas echt met een boot. Een lekker stukje varen, daar zegt toch niemand ‘nee’ tegen?

Uiteraard ging onze Mechelse herder Spyke mee. Die was aan het einde van de dag ook bevangen door de hitte en kon wel wat afkoeling gebruiken. Eenmaal varende zag je al dat hij wat aan het afkoelen was maar in de Biesbosch aangemeerd op het strand kon zijn lol niet meer op. Hij heeft heel wat keren achter een balletje aangezwommen in het koele water en je zag hem zichtbaar genieten. Wij overigens ook!

De foto’s spreken misschien ook wel voor zich! 

Ben jij weleens in de Biesbosch geweest en wat heb jij gisteren gedaan om af te koelen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

2 Reacties

  1. 30 juni 2019 / 13:26

    Wat leuk is dat…
    Hier was het ook super warm weer en ze spreken nog van heerlijk weer hier in Belgiƫ.
    Wat leuke foto’s zijn het meid.