fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Goodiebox Unboxing Maart

Goodiebox Unboxing Maart

Het is een feestje bij Goodiebox. In maart bestaan zij namelijk precies twaalf maanden en vieren zij dus de eerste verjaardag. Bij deze uiteraard van harte gefeliciteerd! Om deze box te vieren gaan zij ‘Back to the Roots’ en dat is dan ook het thema deze maand. Benieuwd naar de inhoud? Check mijn unboxing!

Goodiebox Unboxing Maart

Goodiebox Unboxing Maart

Goodiebox Unboxing Maart

Vorige maand was het thema ‘Powered By’ en deze maand is het dus ‘Back to the Roots’. Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet is de Goodiebox een maandelijks abonnement met hierin altijd 5-7 (voornamelijk fullsize) producten. Laten we snel gaan kijken wat de inhoud is van de maand maart.

Goodiebox Unboxing Maart

Doucce Relentless Matte Lip Crayon

Oeh, weer een onbekend merk van mij. Zoals je weet vind ik dat juist leuk, omdat ik door deze box dus allerlei nieuwe merken kan testen en ontdekken. Dit potlood dekt je lippen met een hele romige textuur en geeft een ultra matte finish. Je kunt de intensiteit zelf bepalen voor een neutrale of een all the way look.

Deze Doucce Relentless Matte Lip Crayon kost € 19,-

Goodiebox Unboxing Maart

GOSH Growth Serum

Iets van GOSH, leuk! Dit is echt een merk dat ik vroeger als kind altijd had en een klein beetje uit het oog ben verloren. Dit is een growth serum die je kunt gebruiken voor je wimpers en je wenkbrauwen. Het verschil moet na twee weken zichtbaar zijn. Ik ben hier altijd een tikkeltje sceptisch over maar ik ga het zeker testen.

Deze GOSH Growth Serum kost € 29,99 

Goodiebox Unboxing Maart

Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam 

Rituals is een merk dat ik al vaker ben tegengekomen in deze box. Dat komt goed uit want ik vind Rituals altijd een fantastisch merk. Dit is een zeepvrije reinigingsschuim met heilige lotus. Hij verwijdert onzuiverheden en make-up en beschermt je gezicht voor vervuilende invloeden van buitenaf. De huid krijgt een fris en gehydrateerd gevoel.

Deze Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam kost € 12,50 voor 125ml. Echter bevat deze tube 30ml. wat betekent dat de winkelwaarde € 3,- is. 

Goodiebox Unboxing Maart

Noabay Protective Conditioner 

Leuk, ook weer iets van Naobay. Wederom een merk dat vaker voorbij komt in deze box. Het is een Protective Conditioner voor het allerzachtste haar. Het product zit vol met natuurlijke, biologische ingrediënten die jouw haar extra verzorgen. Ik gebruik tijdens een wasbeurt altijd een conditioner dus ik ga deze lekker gebruiken.

Deze Naobay Protective Conditioner kost € 11,95 

Goodiebox Unboxing Maart

Unani Dermo Defense Face Mist 

Een Face Mist is onmisbaar in mijn make-up stash. Nadat ik mijn make-up heb gedaan vind ik het heerlijk om even flink te sprayen met een facemist. In deze spray zitten natuurlijke antioxidanten die je gezicht reinigen, beschermen en verzachten. Het is een heerlijke verfrissing en zorgt er uiteraard voor dat je make-up beter blijft zitten.

Deze Unani Dermo Defence Face Mist kost € 16,95

Goodiebox Unboxing Maart

Conclusie

Een hele leuke, feestelijke box om de 1 jarige verjaardag van Goodiebox te vieren. Speciaal voor deze editie zijn 4 van 5 producten ‘fullsize’ producten. Hoe nice is dat? Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar het Growth Serum van GOSH en de Cleansing Foam van Rituals. Waar ben jij benieuwd naar en waar wil jij sowieso een review van lezen? Laat het me weten in de comments!

De totale waarde van deze box is €80,89 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Maart! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 25 maart 2019 / 16:53

    Lekkere inhoud weer hé!

  2. 25 maart 2019 / 07:48

    Oeeh, fijne box zeg! Er zitten mooie producten in. Ik ben erg benieuwd naar de cleansing foam en de face mist.

  3. 25 maart 2019 / 06:29

    Wat een leuke inhoud! Ik ben benieuwd naar de face mist, komt daar een review van?