fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Beautyfavorieten Februari 2019

Als ik één maand abuis ben geweest dan was het absoluut februari. Ik kwam uiteraard begin februari terug uit New York en al snel leek het veel meer op de lente dan op de winter. Overigens hoor je mij niet klagen, van mij mag het zo blijven. Op naar de maand waarin het officieel lente wordt! Uiteraard niet zonder februari af te sluiten met de beautyfavorieten februari 2019. Let’s go! 

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Clinique is een merk dat ik wel in mijn hartje heb gesloten. In mijn daily routine zit al een aantal jaar minimaal 1 product van Clinique. In januari ontving ik deze Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System en na het uitgebreid testen van dit product kwam de review in februari online. Deze was zeer positief, niet voor niets dat je dit product terug ziet in deze favorieten.

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Wow! Het was alweer eventjes geleden dat er een product van Yves Rocher online is gekomen. Gelukkig viel deze Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging lijn ontzettend in de smaak. Sowieso zijn de shampoo en de conditioner echt prima. Ze ruiken heerlijk en doen wat ze beloven. Toch is de ster van deze lijn toch de Detox Scrub die je gebruikt vóór de shampoo. Deze scrub is goed voor je hoofdhuid en zorgt ervoor dat je haar veel minder snel vet wordt. Werkt enorm goed!

My Jewellery Midi Overslagjurk met Bloemen

Het is misschien niet helemaal een beautyproduct maar deze jurk kan gewoon tussen mijn favorieten niet ontbreken. Je hebt hem voorbij zien komen in mijn OOTD Ciao Bella in NY en een aantal keren in mijn Instagram Feed (@lindseybeljaars). Dat is uiteraard niet voor niets. Het is mijn favoriete jurk en ik heb hem in februari héél veel gedragen!

Valentijns HEMA Winactie

Winactie

Heb je de Valentijns HEMA Winactie al voorbij zien komen? Deze winactie kwam, geheel toepasselijk, op 14 februari online en loopt tot 1 maart. Oftewel; Morgen! Ik mag in totaal 2 pakketjes weggeven van de bovenstaande producten. Doe dus op de valreep nog zeker even mee! X

Beautyfavorieten Februari 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten februari 2019! Als je één beautyfavoriet van februari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 1 maart 2019 / 14:30

  Wat een mooie favorieten heb je deze maand zeg. Die nieuwe skincare poducten van Clinique lijken me zo fijn.

 2. 28 februari 2019 / 20:22

  Dan ga ik voor de jurk van My Jewellery! Vind ‘m erg leuk. Die lengte is zo leuk 🙂

 3. 28 februari 2019 / 16:47

  Wat is je overslagjurk moooi! En wat zien die producten van Yves Rocher er mooi uit. Ik gebruik het, net als Jessica hierboven, niet maar ik vind wel dat ze goed meespelen op huidige trends! ??

 4. 28 februari 2019 / 12:46

  Mooie favorieten, fijne producten! Het jurkje vind ik ook erg leuk! Bij My Jewellery hebben ze sowieso altijd leuke items. De rosamin producten van dermasence zijn mijn favorieten van deze maand!

 5. 28 februari 2019 / 09:23

  Mooie favorieten! Mijn favoriet van afgelopen maand was denk ik toch wel de Benefit Bad Gal Bang mascara!

 6. 28 februari 2019 / 09:04

  Ik gebruik geen producten van Clinique, noch Yves Rocher, maar HEMA doet het altijd goed! Ik vind vooral dat spiegeltje erg schattig en ben gefascineerd door de kleur van de nagellak, wauw! ? De overslagjurk zag ik toevallig gisteren ook op een andere blog en ik vind hem zo mooi! Je hebt hem heel erg mooi gestyled, ook. Helemaal mijn ding.
  De winactie laat ik aan me voorbijgaan, want stiekem heb ik nog veel te veel, oeps!