fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Het is een tijd geleden dat er een review van Yves Rocher op mijn blog is verschenen. Gelukkig komt daar verandering in. Vandaag review ik de drie producten uit de Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging lijn. Uiteraard heb ik deze lijn uitgebreid getest en in mijn review laat ik jullie precies weten wat ik ervan vind. Lees je mee?

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Je haar wordt, net als je huid, iedere dag blootgesteld aan verschillende dingen. Denk hierbij aan rook, regen, stof etc. wat wij ‘luchtvervuiling’ noemen. Deze luchtvervuiling maakt de hoofdhuid kwetsbaar en maakt je haar sneller vet. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor vervuild haar. Hoe tof is dat?

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Zoals gezegd bestaat deze Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging lijn uit drie producten. Een Detox Scrub, een shampoo en een conditioner. In deze lijn zit Moringazaad verwerkt, een zaad dat vroeger werkt gebruikt om water te zuiveren. De zaden zijn rijk aan peptiden en worden gepeld en tot meel geplet. Dit meel wordt vervolgens geplet en gebruikt om troebel water te zuiveren.

De verpakkingen zijn typisch Yves Rocher, mega herkenbaar. Het ziet er netjes en fris uit, niets op aan te merken. De Detox Scrub zit in een witte tube, de shampoo in een groene fles en de conditioner in een groene tube.

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Detox Scrub

Wanneer een haarverzorgingslijn uit drie producten bestaat dan is het derde product meestal een masker wat je gebruikt na de shampoo en conditioner. In deze lijn zit dat net even anders. Deze Detox Scrub gebruik je namelijk vóór de shampoo en conditioner. Yves Rocher noemt het een pre-shampoo voor de hoofdhuid.

In deze Detox Scrub zitten 100% natuurlijke scrubkorrels van zeezout verwerkt. Je brengt het product aan voor het wassen en masseert het een paar minuten lang goed in op de hoofdhuid. Uiteindelijk smelten de korrels en worden alle vervuilende deeltjes verwijdert. Op deze manier is het haar weer gezond en ademt het vanaf de wortel, voelt het lichter aan en wordt het minder snel vet. Het voelt als een fijne start van deze verzorging!

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Shampoo

Op naar de micellaire shampoo. Laat ik eerst even wat uitleg geven over de term ‘micellair’. Micellen zijn micro oliedeeltjes die onzuiverheden op het haar (zoals talg en vervuiling) vangen en afvoeren tijdens het uitspoelen. Erg handig dus om deze deeltjes in een shampoo te hebben zitten.

De shampoo ruikt fris, laat zich goed verdelen en schuimt goed. Dat terwijl er in deze shampoo geen SLS is terug te vinden. Na gebruik voelt mijn haar een beetje droog aan maar ik heb dit met alle shampoos. Een conditioner is voor mij echt een must. 

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Conditioner

In de laatste tube treffen we de conditioner aan. Een fijn product met een crèmestructuur die zich makkelijk aan laat brengen en verdelen in het haar. Voor mij 100% een onmisbare stap in mijn haarverzorging. Na gebruik voelt mijn haar heerlijk zacht aan en kan ik het zonder moeite uitkammen.

Een extraatje is dat deze conditioner een beschermlaag om het haar heen legt tegen de vervuilende deeltjes. Hierdoor wordt je haar lichter en gaat het meer glanzen.

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Conclusie

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over deze Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging. De lijn heeft een hele frisse en schone geur en het voelt echt als een verzorgingslijn zonder ‘rotzooi’. Vooral de extra ‘Detox Scrub’ stap vind ik erg fijn, ik heb echt het gevoel dat mijn haar minder snel vet wordt. Verder zijn de shampoo en conditioner erg prettig in gebruik en heb ik daar niets over op te merken. Ik blijf deze lijn zeker gebruiken!

 • Detox Scrub – 150ml. – € 12,90 
 • Shampoo – 300ml. – € 5,90
 • Conditioner – 150ml. – € 5,90

De producten zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 20 februari 2019 / 22:57

  Klinkt als mooie haarverzorging voor een fijne prijs!

 2. 18 februari 2019 / 22:49

  Jaren geleden gebruikte ik wel eens Yves Rocher producten, maar eigenlijk nooit meer. Toch spreekt dit me wel aan.. ben er door jouw review ook benieuwd naar geworden. Bij ons in de stad zit geen winkel meer van ze, maar als ik er eens een tref loop ik wel naar binnen!

 3. 18 februari 2019 / 16:13

  Ik ben dol op Yves Rocher, ik vind deze lijn erg fijn klinken! 🙂

 4. Willemse
  18 februari 2019 / 09:15

  Ik vind het ook een hele fijne scrub (voor af en toe) shampoo en conditioner.
  Fijn dat er geen sls in zit ook.
  Alleen wast naar mijn idee elke shampoo je haren gewoon netjes schoon van uitlaatgassen e.d. en legt elke conditioner een laagje om je haar ter bescherming en voor glans.
  De geur en verpakking is idd typisch Yves Rocher, hier hou ik wel van., het is een mooi merk vind ik.

 5. 18 februari 2019 / 07:14

  Die detox scrub lijkt me heel fijn! Dacht in eerste instantie dat het niet zo fijn zou werken, omdat de scrubdeeltjes dan in je haar blijven hangen, maar als de deeltjes smelten, is dat natuurlijk helemaal geen probleem.

 6. 18 februari 2019 / 07:07

  Klinkt al een super fijne lijn. Ik heb best snel vet haar, dus wil deze producten zeker een keer gaan uittesten. Vooral de scrub wekt mijn interesse. Ook fijn dat er geen sls enzo inzit!

 7. 18 februari 2019 / 06:30

  De verpakking zijn inderdaad ‘erg Yves Rocher’ haha. Niet heel mooi, absoluut niet lelijk, maar zeker herkenbaar – en dat is natuurlijk ook top. Fijn dat de producten jou zo goed bevallen. Ik ben eigenlijk over alles van Yves Rocher altijd tevreden :-).