fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

OOTD Ciao Bella in NY

Het is je vast niet ontgaan, ik ben net terug van een fantastische stedentrip in New York. De ‘New York’ Spam zal hier op mijn blog nog even aanhouden en ik hoop dat je dit niet erg vind. Net voor mijn vertrek naar New York ontving ik een pakket van My Jewellery met hierin echt de meest fantastische jurk ooit. In deze OOTD Ciao Bella in NY laat ik je hem zien!

Er was geen twijfel over mogelijk. Ik ben de laatste tijd gek op jurkjes en het pakket van My Jewellery kwam precies op tijd. Dit jurkje moest mee mijn koffer in! Outfitfoto’s schieten in New York, hoe fantastisch is dat? De eerste twee dagen was het erg koud in New York. Gelukkig werd het hierna beter en op dag 5 hadden we zelfs 17 graden en volle zon. Dit was uiteraard de perfecte gelegenheid om mijn nieuwe jurkje aan te trekken.

Het is de Midi Overslagjurk met Bloemen uit de Ciao Bella Collectie van My Jewellery. Sowieso vond ik deze hele collectie gelijk fantastisch maar deze jurk stak er voor mij met kop en schouders bovenuit. Ik combineer de jurk met een dunne panty en mijn zwarte bikerboots. De tas is van Gaston Luga en mijn zonnebril van het merk Guess. De sieraden zijn allemaal zilver en de merken per item tref je hieronder in de details.

Oh en spot je trouwens die zwarte scrunchie om mijn pols? Ik ben dus helemaal in to de scrunchies de laatste tijd. Het type ‘een trend eventjes aankijken’ ben ik zeker en alhoewel scrunchies al een tijdje in de mode zijn ben ik nu pas helemaal om. Love it! 

Instagram

Volg je mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik post hier heel vaak lookjes die niet op mijn blog voorbij komen! X 

https://www.instagram.com/lindseybeljaars/

Details

Heb jij al leuke plannen voor januari? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 14 februari 2019 / 15:35

  Staat je prachtig, stoer en vrouwelijk. En wat een mooie foto’s!

 2. 14 februari 2019 / 10:50

  Wat een leuke jurk! Ik vind de NY spam niet erg hoor, leuk om allemaal te lezen!

 3. 13 februari 2019 / 12:57

  Geweldige jurk! Ik hou van dit soort jurkjes. Ik hoop je te zien op mijn Fancy Friday linkup party!

 4. 13 februari 2019 / 11:46

  Mooie jurk, hij staat je heel goed! En New York lijkt me ook echt fantastisch!

 5. 13 februari 2019 / 09:17

  Wat een prachtige foto’s en wat een leuke jurk, ik kan me voorstellen dat dit een heerlijke jurk is om in te reizen.

 6. 13 februari 2019 / 08:54

  ah wat heerlijk en wat een prachtige jurk draag je! Genoten van new york?

 7. 13 februari 2019 / 08:40

  Amai, echt een keimooie jurk! En die omgeving, wauw!

 8. 13 februari 2019 / 07:23

  Wat een heerlijke jurk en een heerlijke setting om die jurk in te fotograferen. NY staat al zo lang hoog op het verlanglijstje.

 9. 13 februari 2019 / 07:14

  Het is inderdaad een superleuke jurk en hij staat je ook heel mooi. Leuk die combinatie van een romantische jurk met stoeren schoenen!

 10. Annemiek
  12 februari 2019 / 17:37

  Erg leuke jurk. Scruncies vind ik leuk, lekker retro. Mijn haar is helaas te kort en om je pols snap ik niet echt… Jurk is ook erg leuk met die laarsjes. ?

 11. Yvonne
  12 februari 2019 / 15:47

  Sterker nog: scrunchies zijn al van de jaren ’80 (toen droeg ik ze, als kind 😉 ).
  Die jurk is fantastisch! (Ik zou wel even je taalfouten uit je teksten halen voordat je ze online zet…).

 12. Angeliek Nelissen
  12 februari 2019 / 15:11

  WT een prachtige foto’s.

 13. 12 februari 2019 / 11:37

  Ik vind dit jurkje zó mooi! Ik moet hem echt eens gaan passen in de winkels, hihi.