fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Mijn 5 favoriete TV – Netflix Series

Voetjes omhoog, een chipje erbij, Televisie aan en mijn favoriete Netflix Serie op. Eerlijk gezegd zien heel veel avonden van mij en mijn vriend er op dit moment zo uit. Helemaal niet vervelend want in de avond, na een dagje werken, even samen ontspannen is juist heerlijk. Gelukkig houden we van dezelfde series en in dit artikel vertel ik je Mijn 5 favoriete Netflix Series. Lees je mee?

Mijn 5 favoriete Netflix Series

1. Shooter

Dit was, volgens mij, de eerste serie die we keken. Shooter gaat over de Amerikaanse Sniper Bob-Lee Swagger. Hij is een hoog onderscheiden ex-marinier en keert terug als sluipschutter om een moordaanslag op de president te voorkomen. Hetzelfde verhaal als de film ‘American Sniper’. Hij wordt erin geluisd en wordt beschuldigd van moord. Vooral seizoen 1 en 2 vind ik goed, seizoen 3 vond ik wat tegenvallen.

2. Peeky Blinders

Oké, eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht dat dit een serie voor mij zou zijn. Toch vind ik het een fantastische serie en kon ik niet stoppen met kijken. Misschien ook niet zo gek want Thomas Shelby is natuurlijk alles behalve vervelend om naar te kijken. Het verhaal speelt zich af in 1919 in Birmingham, Engeland. Thomas Shelby leidt een bende die vooral bestaat uit familieleden en hij wilt ‘maatschappelijk’ wat aanzien winnen. Een lastig verhaal om uit te leggen maar het is zeker een aanrader!

3. Casa de Papel

Het duurde even voordat we deze serie daadwerkelijk opzette. Ik zag het Spaanstalige niet zo zitten.. Toch hebben we hem aangezet en vanaf aflevering 1 was ik hooked. Wat een fantastisch verhaal! Het gaat over 8 dieven die zich opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje onder leiding van een meesterbrein. Echt ontzettend spannend en het verhaal zit mega goed in elkaar.

4. Sex Education 

Deze serie is volgens mij de hype van het moment. Er staat op dit moment 1 seizoen online en het is gewoon een hilarische serie. Zo eentje die lekker wegkijkt en waar je niet bij na hoeft te denken. Het verhaal zit niet mega sterk in elkaar maar het is gewoon lekker luchtig en leuk. Vooral een meiden-serie denk ik.

5. The Fall

Volgens mij is deze serie nog niet zo heel bekend. Als je hem nog niet kijkt dan wil ik je in ieder geval aanraden hem gelijk op te zoeken. Wij kijken hem op dit moment en zitten echt iedere avond aan de televisie vastgekluisterd. Het is een heel spannend verhaal over een seriemoordenaar die het gemunt heeft op een bepaald type vrouwen. Ze brengen alles fantastisch in beeld en nemen je goed mee in het verhaal dat top in elkaar zit.

Tijd voor een nieuwe televisie?

Stiekem zijn we aan het kijken voor een nieuwe televisie. We zijn ons aan het inlezen en hebben de keuze nog niet gemaakt. Op zich hebben we een prima tv maar goed, het kan altijd beter toch? Gelukkig zijn erop dit moment genoeg sites die je precies laten zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop. Stel je wilt een tv kopen, ga dan naar een vergelijkingssite zoals Knibble.nl en vergelijk het design, de specificaties en de prijzen. Op de site kun je in een vergelijktabel twee of drie producten heel specifiek met elkaar vergelijken, laat hij aanbiedingen zien en laat hij een ‘laagste prijs ooit’ label zien. Met de keuzehulp maakt de site met een heldere uitleg je wegwijs in de specificaties en andere afwegingen die je kunt maken om het voor jou meest ideale product te vinden. Vet handig!

Heb jij nog een leuke Netflix Serie Aanrader? Die is zeker welkom in de reacties!! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

6 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 15:17

  Sex Education hebben mijn vriend en ik ook gekeken. Superleuke serie! Ik hoor heel veel positieve dingen over Peeky Blinders, misschien dat wij die serie ook nog wel gaan kijken. Voorlopig zijn we bezig met de serie Outlander.

  Liefs,
  Marloes

 2. 27 februari 2019 / 19:09

  Nr. 3 en Nr. 5 behoren ook tot mijn favorieten !

 3. 27 februari 2019 / 16:50

  Leuk zeg! Mijn favoriete serie op dit moment is The Blacklist 🙂

 4. 27 februari 2019 / 10:20

  Peaky Blinders, wat een fenomenale serie! ♥ Ik heb gisteren Friends from College uitgekeken. Entertainend. ? En Russian Doll is ook een aanrader als je van wat vreemdere, donkerdere series houdt.

 5. VWillemse
  27 februari 2019 / 09:19

  Wij hebben net deel 1 van Bloodline afgekeken (op naar deel twee)
  Bij de eerste aflevering had ik nog wel mijn twijfels maar op een gegeven moment word je zo in het verhaal gezogen dat je alles achter elkaar wilt kijken.