fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

De laatste tijd ben ik helemaal ‘in-to’ de anti-aging producten. Ik word dit jaar 25 en een feit blijft; als de rimpeltjes er eenmaal zitten gaan ze nooit meer weg. Tijd dus om wat preventief te gaan smeren. Ik review vandaag het Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System. Let’s go!

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Laat ik voorop stellen dat ik, qua skincare, Clinique absoluut één van de beste merken vind. Tot nu toe hebben zij mij nog nooit teleurgesteld en ik ben dan ook altijd ontzettend blij als ik weer producten van dit merk mag ontvangen. Dit keer gaat het over de Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System en dat is toch even een ander product dan ik gewend ben.

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Het is een systeem met daarin twee boosters – een booster voor de dag met Fresh Vitamin C (Ascorbic Acid 10%) en een booster voor de nacht met Fresh Vitamin A (retinol). Samen werken ze als een effectief team om alle tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

In het doosje vind je in totaal 4 boosters, 2 oranje en 2 paarse. De oranje boosters zijn de boosters voor de dag en de paarse boosters zijn de boosters voor de nacht. Dit heeft een hoog #needit gehalte, het spreekt me echt direct aan.

Over de vormgeving kan ik inmiddels denk ik wel duidelijk zijn. Het is gewoon echt een typische Clinique vormgeving en ik heb daar niets op aan te merken. Het is mooi vormgegeven en herkenbaar dus ik vind dat Clinique hier alle props voor mag krijgen!

Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System

Hoe werkt dit nou?

Het werkt eigenlijk heel erg simpel.

  1. Je haalt het zilveren folie van de bovenkant af
  2. drukt twee keer op de bovenkant
  3. Je schrijft je houdbaarheidsdatum op de verpakking
    • de booster is maximaal 14 dagen houdbaar 
  4. schud 15 seconden voordat je heb gebruikt
  5. Voeg een aantal druppeltjes toe aan je crème en breng deze aan op de huid

Het is dus een booster waarmee je jouw huidige skincare letterlijk mee kunt ‘boosten’. Van de oranje booster voeg je dus wat druppeltjes toe aan je dagcrème en van de paarse booster aan je nachtcrème. Easy does it! 

Conclusie

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij Clinique altijd het gevoel heb dat het wel goed zit. Het is lastig om een Anti-Aging product te testen en zeker dit product vind ik lastig om te beoordelen. Ik gebruik op dit moment een crème van Biodroga en deze is zowel een dag- als nachtcrème. Over deze crème ben ik erg te spreken, hij zit namelijk niet voor niets in mijn standaard routine. Toch vind ik de combinatie met deze boosters verrassend. Je mixt echt wat druppeltjes toe en brengt het vervolgens aan op het gezicht. Alsof je inderdaad echt een booster aanbrengt wat betreft hydratatie. Bijvoorbeeld als ik in de ochtend wakker wordt dan voelt mijn huid zo heerlijk aan, alsof ik de crème net heb aangebracht.

Of het echt helpt om rimpels tegen te gaan? Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dit onmogelijk vind om te testen. Voor nu weet ik in ieder geval één ding zeker; ik vind het een leuke en erg prettig product en ik blijf deze boosters voor nu zeker gebruiken!

Deze Clinique Fresh Pressed Clinical Anti-Aging System bevat 4 boosters en kost € 30,- 

Heb jij iets van Clinique in je dagelijkse skincare routine? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: