fbpx
46   87
224   237
90   254
61   129
15   203

Leuke kerstcadeaus onder 25 euro

Dag Sinterklaasje! De Sint gekte is achter de rug en dat betekent dat het nu toch echt bijna kerst is. Dat vind ik mega leuk aangezien ik echt een kerstfan ben. Met ons gezin (pa, ma, broer, schoonzus en vriend) trekken wij altijd lootjes en voor degene op het lootje moet je dan een cadeau kopen voor max. € 25,- Natuurlijk hoort daar, traditiegetrouw, een leuk rijmpje bij. In dit artikel geef ik je wat toffe inspiratie voor Leuke kerstcadeaus onder 25 euro! Oh en goed om te weten, alle tips zijn unisex en dus zowel leuk voor mannen als vrouwen. Wel zo handig.

Leuke kerstcadeaus onder 25 euro

  • Easy Mount Smartphonehouder – € 16,95
    • Zonder gekheid, dit ding is ideaal! Mijn vriend en ik hebben deze allebei en in de auto werkt het gewoon perfect. Deze houder kun je heel makkelijker in een spleet monteren zonder schroeven, lijm of een zuignap. Geloof me, het is echt super simpel. De houder is magnetisch en middels een magnetisch plaatje in het hoesje van je telefoon houdt hij je smartphone netjes op de houder. Heel handig voor bijvoorbeeld je navigatie of met handsfree bellen. Oh; en je hoeft nooit meer je telefoon te zoeken in de auto.
  • Poster met plekken die je gezien moet hebben – € 21,21
    • Zoek je een cadeau voor een reislustig persoon? Dan is deze poster met 100 plekken die je in je leven gezien moet hebben natuurlijk super origineel om cadeau te geven. Op de poster vind je 100 vakjes die je dus mag ‘openen’ op het moment dat je op de plaats bent geweest. Je kunt denken aan beroemde, toeristische plaatsen zoals de Taj Mahal in India of prachtige natuurverschijnselen zoals de Great Barrier Reef in Australië. Overigens ook super leuk om aan een koppel als cadeau te geven onder het mom van; plekken waar ze samen zijn geweest!
  • Laptop onderzetter van hout – € 23,96 
    • Een onderzetter voor een laptop, handig voor zowel op een bureau als op schoot. Deze onderzetter is gemaakt van Bamboehout en ziet er erg stijlvol uit. Op de plaats waar de laptop komt te staan zitten gaten die zorgen voor een goede verluchting van de laptop. Rechts van de laptop zit een mousepad en aan de zijkant zitten gleuven waar je kabels door kunt voeren. Mega handig toch?
  • Hugz Deluxe deken – € 15,96
    • Dit lijkt natuurlijk een typisch vrouwenkado maar niets is minder waar. Ik ken namelijk genoeg mannen die het ook heerlijk vinden om s’avonds op de bank te ploffen met een deken. Deze deken is gemaakt in de vorm van een poncho en is gemaakt van fleece waardoor hij super warm is. Daarnaast heb je gewoon je ‘eigen deken’ zonder dat iemand hem inpikt. Hij is te verkrijgen in het blauw, crème, roze, rood en zwart.
  • Brood pantoffels – € 19,96
    • Zodra mijn vriend en ik thuis komen doen we één ding; een joggingbroek aan en pantoffels. Ik zie dit overigens mijn broer ook altijd doen en ik weet zeker dat wij daar niet de enige in zijn. Op het verlanglijstje staat dan ook steevast ieder jaar; sloffen! Gewoon omdat ze meestal precies en jaar meegaan en dus wel weer aan vervanging toe zijn. Hoe grappig zijn deze brood pantoffels? Met deze heb je sowieso een origineel kado te pakken!

Natuurlijk weet ik niet welk bedrag je hebt afgesproken. In dit artikel ben ik uitgegaan van maximaal 25 euro omdat dat bij ons thuis het budget is. Ik heb mijn inspiratie voor deze leuke kerstcadeaus onder 25 euro opgedaan bij RadBag.nl Mocht je een ander budget hebben afgesproken dan weet ik zeker dat je bij hen ook terecht kunt voor een leuk en origineel kerstcadeau!

Doe jij aan Sinterklaas of Kerst? Of gewoon allebei? 

 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 11 december 2018 / 13:59

    Leuk zo’n poster! 🙂

  2. 11 december 2018 / 12:14

    Leuke ideeën voor iedereen! Zo’n telefoonhouder moet ik ook echt kopen, bij mij ligt hij altijd op mijn schoot maar dat is niet zo veilig natuurlijk.

  3. Danielle
    11 december 2018 / 10:36

    Wat een leuke ideeën! Zo’n poncho-dekentje is echt iets voor mij haha