fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Het ultieme aanpasbare matras

Het ultieme koudschuim matras

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn mijn vriend en ik pas verhuisd. Voor ons nieuwe huis hebben we heel wat nieuwe meubels aangeschaft. Een goed bed voor zowel onze slaapkamer als de logeerkamer hadden we al. Echter waren we voor het logeerbed nog op zoek naar een nieuw matras. Na een flinke zoektocht zijn we uiteindelijk uitgekomen bij het ultieme aanpasbare matras. Hierover ga ik je alles vertellen in dit artikel. Lees je gezellig met mij mee?

Het ultieme koudschuim matras

Het ultieme koudschuim matras

Wanneer moet je je matras vervangen?

Een matras gaat niet zolang mee zoals je zou verwachten. Wist je dat het wordt aangeraden om gemiddeld iedere 10 jaar je matras te vervangen? Wanneer je last hebt van pijntjes, onrustig slaapt, er kuilen in het matras ontstaan of wanneer het matras niet heel fris meer ruikt weet je eigenlijk genoeg. Je matras is 100% toe aan vervanging. Bij ons was dit het geval en dus moest er een nieuw matras komen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor het Wave by M line matras.

Wave by M line matras

Een goed matras is een matras dat zich aanpast aan de contouren van jouw lichaam. Het Wave by M line matras doet dit. Het Wave matras is geschikt voor verschillende bedbodems, waaronder boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. Ons logeerbed heeft een lattenbodem en dit is dus prima voor dit matras. Het matras bestaat uit 5 comfortzones en deze bieden precies de juiste ondersteuning op de belangrijke plekken van je lichaam. Zo zijn de zones rondom je schouders en heupen iets zachter en is de zone bij je rug juist wat steviger.

Een uniek matras

Het unieke van het Wave matras is dat je zelfs de samenstelling kunt personaliseren. Het matras heeft namelijk de mogelijkheid om de bovenste twee lagen onafhankelijk van elkaar om te draaien. Als je houdt van een harder matras draai je de witte kant naar boven en als je houdt van iets zachter de paarse. Briljant toch? En nee, dat is nog niet alles. Ook de onderste lagen kun je draaien. Online kun je, op basis van je geslacht, gewicht en voorkeur, precies zien welke samenstelling perfect is voor jou!

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met ons nieuwe matras. Naar onze mening heeft het matras een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ben je benieuwd? Je mag 125 dagen proefslapen, je krijgt 10 jaar garantie en het matras wordt gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer?

Wat voor matras heb jij? Welterusten x 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.