fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Treaclemoon Winter Bath & Shower Gel

Het merk Treaclemoon ken je vast wel. De Bath & Shower Gels zijn heerlijke, grote kleurrijken flessen vol met fantastische geuren. Inmiddels hebben ze zoveel varianten dat het haast onmogelijk is dat ze geen geur in het assortiment hebben waar jij helemaal weg van bent. Ik heb een aantal favorieten maar vandaag is het tijd voor twee nieuwe varianten. Treaclemoon Winter Bath & Shower Gel.

Treaclemoon Winter Bath & Shower Gel

Treaclemoon heeft genoeg heerlijke geuren maar speciaal voor de winter hebben zij wel twee hele winterse geuren. Ik heb het over de ‘Warm Apple Pie Hugs’ en de ‘Warm Cinnamon Nights’. Die namen alleen al, dat klinkt toch fantastisch!

Gelukkig kun je er lang van genieten want deze gigantische flessen bevatten maar liefst 500ml. Het zijn ‘Bath & Shower’ gels oftewel; ze zijn geschikt voor zowel een warm bad vol schuimende bubbels of een uitgebreide warme douche. Voor mij een mega pluspunt aangezien ik fan ben van allebei!

Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs

Memories of a cosy kitchen where sunlight danced and played… it felt like the whole world was cocooned in glorious, apple pie heavenliness. 

Deze zalmroze variant ruikt dus naar een warme appeltaart. Kun je je die geur voorstellen? Dat is toch fantastisch en perfect voor in de winter. Lekker zoet maar ergens ook lekker warm.

Warm Cinnamon Nights

She watched te ice flowers on the window pane fade… her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness tolf stories to the laughing moon.

Deze rode variant ruikt (uiteraard) naar kaneel. Nu ben ik dol op kaneel, niet alleen qua smaak maar 100% ook qua geur. Dit is echt een top wintergeur en wanneer de hele badkamer zich hiermee vult en het bad vol zit met bubbels is het echt genieten geblazen!

Hoe heerlijk zijn deze flessen? Sowieso ben ik fan van het merk Treaclemoon maar van deze twee geuren ga ik in de winter echt dubbel genieten. Eigenlijk vind ik ze beide fantastisch en kan ik niet echt één favoriet noemen. Mijn advies is sowieso om ze eens goed te gaan ruiken in de winkel. Ik weet zeker dat je ze niet kan laten staan!

De winter begint officieel op vrijdag 21 december en naar mijn mening is deze absoluut niet compleet zonder deze heerlijke Bath & Shower Gels van Treaclemoon. 

 • Treaclemoon Bath & Shower Gel bevat 500ml. en kosten € 4,95 per stuk
  • Ze zijn verkrijgbaar via AH, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Wat is jouw favoriete geur van Treaclemoon?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 12 december 2018 / 18:05

  Ik ken het merk niet maar vind ze er mooi uitzien. Ik vind de prijs overigens ook meevallen, daarvoor hoef je het niet te laten.

 2. 11 december 2018 / 11:51

  Ik heb Warm Cinnamon Nights vorig jaar eens besnuffeld en vond hem toch iets te zoet. Ik ben meer voor zware, kruidige en warme geuren. One Ginger Morning van Treacle Moon vind ik dan weer wel fijn voor ’s ochtends. 🙂

 3. 10 december 2018 / 22:11

  het klinkt als heerlijk product. Dit merk heb ik nog geen ervaring. Wel goede dingen gehoord

 4. 10 december 2018 / 13:40

  Toevallig heb ik Warm Apple Pie net opgemaakt en ben ik begonnen aan Cinnamon Nights! The Ginger Morning is ook heel lekker maar van Coconut Island was ik niet zo’n fan. En dat terwijl ik gek ben op de geur van kokos in mijn badkamer. Ik vind het zo leuk dat iedere fles zo’n knalkleur heeft, haha! Oh en de geur van de douchegels blijft ook op je huid liggen dus je ruikt de rest van de dag heerlijk.

 5. 10 december 2018 / 13:00

  Ik heb wel eens iets van dit merk gehad, maar dat vond ik toch een te zoete geur waardoor ik ben afgehaakt. Misschien toch maar weer eens proberen.

  • 10 december 2018 / 13:14

   Ah okee. Weet je nog welke geur je toen had? Dan is denk ik Warm Apple Pie Hugs ook te zoet naar jouw smaak maar wellicht dat Warm Cinnamon Nights wel lekker voor je is. Die is wat kruidiger!

 6. 10 december 2018 / 12:35

  Die zijn zo lekker! Ik heb beide geuren zelf ook in huis huhi

  • 10 december 2018 / 13:30

   Oeh lekker hè! Welke is jouw favoriet van de twee? Ik denk bij mij Warm Apple Pie Hugs!

 7. Naomi
  10 december 2018 / 10:50

  Heb ze laatst ook gekocht heerlijk zijn ze

 8. 10 december 2018 / 10:18

  Deze zijn zo lekker!

 9. 10 december 2018 / 09:43

  Deze bad- en douchegel kende ik nog niet, maar klinkt heerlijk.. ben dol op appeltaart en kaneelgeur, maar ja.. wie niet, haha.

 10. VWillemse
  10 december 2018 / 09:43

  Ik gebruik deze vaak als handzeep in een dispencer….zo suuuuper lekker!

  • 10 december 2018 / 13:30

   Oh wat is dat eigenlijk een goed idee! Dat ga ik ook eens doen, thanks voor de tip!

 11. 10 december 2018 / 09:30

  Klinkt goed, zou denk ik ook wat voor mij zijn :-).

 12. 10 december 2018 / 07:25

  Ik vind beide geuren heel erg lekker! Oke, in de zomer zou ik ze wat minder gebruiken, maar nu zijn zo verrukkelijk!!!