fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask

Tonymoly Master Lab Serie, waar wetenschap en verzorging samen komen. Hoe interessant klinkt dat? In dit artikel review ik met veel plezier het Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask. Lees je lekker met mij mee?

Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask

Een tijdje terug plaatste ik op Instagram Stories een foto met het masker en de vraag: ‘Review; Ja of Nee?’ Gelukkig kreeg ik 100% een ‘Ja’ en natuurlijk kon ik dan ook niets anders dan een review schrijven.

Tonymoly is in 2006 opgericht in Seoul, Zuid-Korea. De sheetmask trend is natuurlijk overal te vinden maar vindt zijn oorsprong absoluut in Zuid-Korea. Tonymoly is een van de pioniers op het gebied van Koreaanse beauty trends door de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten en de innovatieve technologie.

Hoe tof is de vormgeving van dit  Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask? De vormgeving maakt 100% duidelijk dat dit masker wetenschap en verzorging samenbrengt. Het ziet er heel erg ‘wetenschappelijk’ uit, zullen we maar zeggen. Als een infuus en ik snap de term ‘Master Lab’ dan ook erg goed! In totaal zijn er de volgende 8 sheet masks in deze Master Lab collectie;

 • Caviar
 • Ceramide
 • Snail Mucin
 • EGF
 • Centella Asiatica
 • Vitamin C
 • Collagen
 • Hyaluronic Acid

Tonymoly over dit Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask
De meest effectieve bestrijder van rimpels is toch wel hyaluronzuur. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid waar fijne lijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en vocht in de huidstructuur wordt opgenomen. Een uiterst goed begin na een zware nacht.

Test!

Natuurlijk test ik maskers maar al te graag. Zodra je het masker uit de verpakking haalt voel je gelijk dat het masker echt doordrenkt is. Na wat puzzelen heb ik het masker ‘in de juiste vorm’ en kan ik hem op mijn gezicht aanbrengen. Helaas gaat dit wat lastiger dan verwacht. Hij sluit niet helemaal goed rondom mijn neus en dat is net even jammer. Gelukkig blijft hij verder wel goed zitten en geniet ik 20 minuten van dit heerlijke masker.

Conclusie

Tsja.. wat vind ik nou van dit masker? Eerlijk gezegd, ik heb er ontzettend van genoten. Sowieso is een maskertje tijdens een me-time momentje in bad natuurlijk nooit verkeerd. Ik heb er in totaal 20 minuten van genoten en daarna voelde mijn huid echt heerlijk zacht en mega gehydrateerd aan. Jammer dat hij niet helemaal aansluit rondom de neus maar verder dus een prima masker. Of hij echt de ‘rimpels bestrijd’, kan ik (zonder rimpels) niet testen. Al geloof ik nooit zo in het ‘bestrijden van rimpels’.  Maar goed, ik ben bijna 25 dus een klein beetje preventie kan geen kwaad toch? Ik vind het masker zeker een aanrader!

Dit  Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid kost € 5,- en is o.a. te koop in de Bijenkorf en bij Boozyshop.nl 

Hoe vaak gebruik jij een maskertje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 21 oktober 2018 / 22:26

  De verpakkingen van tonymoly zijn altijd ge-wel-dig!

 2. 21 oktober 2018 / 17:49

  Ziet er goed uit!

 3. 21 oktober 2018 / 14:17

  Zelf ben ik al een tijdje fan van de TonyMoly maskers, heb er een hele hoop aangeschaft in New York. Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd maar ze lijken me echt heel erg fijn! Dat passende vind ik altijd wel een kleine nadeel aan sheetmasks, ieder gezicht is toch weer anders.

 4. 19 oktober 2018 / 12:07

  Wat een leuke verpakking inderdaad! En superfijn dat het een sheetmask is, die vind ik altijd een stuk handiger dan crème.

 5. 19 oktober 2018 / 06:28

  Klinkt als een prima masker. Als mijn huid na zo’n maskertje lekker gehydrateerd is vind ik het eigenlijk al wel snel best. Ik geloof wel dat zo’n product kan werken tegen rimpels, maar in mijn ogen moet je een product dan wel structureel kunnen gebruiken en niet eenmalig d.m.v. een sheet mask. Overigens zijn sheet masks echt heerlijk, maar vind ik maar dat er weinig echt perfect aansluiten.