fbpx
37   81
98   172
133   246
113   242
86   289

BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection

 

 

Daar ben ik weer! Met een review van het prachtige merk Babor. Het is alweer een tijdje geleden maar op mijn blog staan inmiddels genoeg reviews online van dit merk. Vandaag is het de beurt aan de BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection. Natuurlijk vertel ik je er in dit artikel alles over!

BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection

BABOR heeft speciaal voor de herfst/winter de Age ID Fall/Winter Collectie van 2018/2019 ontwikkeld. Het persbericht begint met: ‘The spotlights are on, deze herfst en winter!’ Hierna geven zij aan dat kleuren zoals decadent goud, rosé en rode lippen perfect bij elkaar matchen. In totaal bestaat de collectie uit de volgende producten:

 • Celebrate Beauty Face & Eye Collection
 • Eye Shadow Pencil Black
 • Liquid Lip Colour in 01 Red Coquette
 • Liquid Lip Colour in 02 Red Plush
 • Lip Colour Stick in 01 La Vie en Rose
 • Lip Colour Stick in 02 Velvet Red
 • Black Nail Colour
 • Dunkelviolet Nail Colour
 • Gold Glitter Nail Colour
 • Gruenblau Nail Colour

Een zeer uitgebreide collectie dus die zich vooral richt op de ogen, lippen en de nagels. Alhoewel de producten er stuk voor stuk prachtig uitzien werd mijn aandacht direct getrokken door deze BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection.

De verpakkingen van Babor zijn inmiddels welbekend. Ze zien er super chique uit zo met dat zwart naar roségoud met een ombre effect. Het palette zelf zit in een prachtig stoffen hoesje en dat geeft alles natuurlijk een nog veel chiquere uitstraling. Na de prachtige kartonnen verpakking en het chique stoffen hoesje moet ik je eerlijk bekennen dat de vormgeving van het palette zelf me wat tegenvalt. Helemaal zwart met een ietwat simpele paarse bovenkant met witte letters. Jammer.. ze hadden van mij het roségouden en zwarte thema wel mogen doorvoeren.

Gelukkig is de binnenkant van de BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection weer prachtig. Je vindt er in totaal 6 verschillende oogschaduws en een highlighter voor het gezicht. Over het palette zegt Babor zelf het volgende;

Glamoureuze oogschaduw en zeer gepigmenteerd effectpoeder verenigd in een kleurpalet als limited edition. Metallische goud-, antraciet-, petrol- en blauwtinten ontmoeten zachte natuurtinten voor eindeloze lookvariaties.

Off to the swatches!!

Swatch

Op de bovenste foto zie je de poeders gefotografeerd zonder flits en op de foto daaronder met flits.

De swatches zie je op de bovenste foto zonder flits en op de onderste foto met flits.

Hier heb ik twee verschillende looks gemaakt met de BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection. De ene look is gemaakt met de taupe, roze en gouden oogschaduw. De andere look is gemaakt met de taupetint en de twee petrol- en blauwtinten. De highlighter is bij beide ooglooks uiteraard de grote ‘gezichtshighlighter’. Je vindt deze terug in mijn ooghoeken en op het wenkbrauwbot.

Conclusie

Laat ik beginnen met te zeggen dat het echt wel een heel mooi palette is. Mooi maar zeker niet perfect. Ik heb namelijk wel twee kleine opmerkingen. De eerste is toch de verpakking van het palette zelf die me een klein beetje tegenvalt. De tweede is de keuze van de kleuren en dan met name de donkere kleuren. Deze lijken ontzettend erg op elkaar en vallen in een ooglook eigenlijk allemaal weg onder dezelfde tint. Van mijn had er één toffe petrol kleur in gemogen, misschien wel een diepe, matte donkerbruin en een zwarte matte kleur of een andere metallic-achtige kleur. Misschien zilver?

Anyways.. naar mijn mening lijken de drie donkerste kleuren tè veel op elkaar en zeker in één ooglook zijn ze niet te onderscheiden. Jammer aangezien dit toch de helft van de oogschaduwkleuren zijn. Verder vind ik de kleuren wel prachtig, ze zijn top gepigmenteerd en blenden erg fijn. De keuze van de highlighter vind ik goed gemaakt aangezien je die prima kunt gebruiken in zowel een ooglook als op het gezicht.

Deze BABOR Celebrate Beauty Face & Eye Collection kost € 43,90 en is o.a. te koop bij de Babor Instituten en in de webshop van Babor.

Heb jij iets in je make-up stash van het merk Babor? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 27 oktober 2018 / 07:23

  Jammer van de verpakking en de donkere kleuren. Verder ziet het palette er qua kleuren en pigment wel erg mooi uit.

 2. 23 oktober 2018 / 20:41

  Ik ken dit merk niet. Vind de donkere kleuren voor mij persoonlijk wel wat te donker. Dus dit palette zou ik niet zo snel kopen denk ik.

 3. 23 oktober 2018 / 09:35

  Ik ken het merk, en heb er zelf ook enkele verzorgingsproducten van in huis (geen make-up).
  Over de verzorgingsproducten ben ik erg positief, met een make-up lijn van Babor heb ik dan weer geen ervaring.
  Goed dat je eerlijk bent 🙂

 4. 22 oktober 2018 / 21:50

  Ik had er vaag wel van gehoord, zal eens een kijkje nemen op de site
  Ziet er wel prachtig uit

 5. 22 oktober 2018 / 20:43

  Wat een mooi pallet! Ik kende dit merk nog niet maar dit is super mooi! Ik ga dit meteen op mijn lijstje zetten!

 6. 22 oktober 2018 / 20:28

  Wat een prachtig palette zeg!

 7. 22 oktober 2018 / 20:23

  Verpakking en kleuren zien er zo prachtig uit maar ook niet anders verwacht van babor

 8. 22 oktober 2018 / 18:20

  Weinig combinatie maar ik zou de donkere kleuren voor eyeliner gebruiken. Babor is een mooi merk.

 9. Naomi
  22 oktober 2018 / 13:03

  erg jammer dat het wat tegenvalt het palet ziet er op de foto mooi uit

 10. 22 oktober 2018 / 10:32

  wat fijn dat je er eerlijk over bent, in mijn leken-ogen ziet het er geweldig uit,maar ik snap dat dat tegenvalt..

 11. 22 oktober 2018 / 07:28

  Het palette ziet er in eerste instantie goed uit, maar ik vind de kleuren niet echt fantastisch. Ze lijken inderdaad veel op elkaar en zijn allemaal vrij donker.. Jammer! Gelukkig is de dekking wel goed.

 12. 22 oktober 2018 / 06:59

  Ik ken dit merk helemaal niet! Jammer dat de donkerste kleuren zo veel op elkaar lijken..