fbpx
28   58
93   135
89   124
111   186
107   196

Babor Lip Colour Stick

Yes! Tijd om weer eens een ‘lipstickie’ te reviewen. Ik ben dol op lipstick en zeker in de herfst en winter draag ik het bijna iedere dag. Vandaag review ik de Babor Lip Colour Stick in twee verschillende kleuren. Deze lipsticks behoren tot de Fall/Winter Collectie van 2018.

Babor Lip Colour Stick

Van Babor heb ik wat betreft de lipsticks al veel verschillende reviews online staan. Ik heb ook al een aantal Lip Colour Sticks in mijn stash maar ik kwam er zojuist achter dat ik ze nog nooit eerder echt heb gereviewed. Na het ontvangen van de nieuwe Fall/Winter Collectie bedacht ik direct dat hier verandering in moest komen.

Het is overigens niet het eerste product dat ik review uit deze collectie. Eind oktober reviewde ik namelijk het Babor Celebrate Beauty Face & Eye Collection. Tijd om in te zoomen op de Babor Lip Colour Stick. Zoals we van Babor zijn gewend hebben de sticks weer die prachtige zwart/rosé gouden ombre verpakking. I love it! De sticks zijn chubby potloden waarbij de huls de kleur heeft van de lipstick zelf en de uiteindes metallic zilver/antraciet zijn. Een prima verpakking!

Zoals gezegd review ik twee kleuren, namelijk:

 • 01 – La vie en rose
  • Lichtroze
 • 02 – Velvet Red
  • Karmijnrood

Tijd om de kleuren eens te swatchen!

Swatch

Hier draag ik de Babor Lip Colour Stick in 01 – La vie en Rose.

De Babor Lip Colour Stick in 02 – Velvet Red draag ik op deze foto.

Conclusie

Natuurlijk heb ik al talloze chubby sticks geprobeerd. Ik vind het altijd hele fijn ‘potloden’ omdat het aanbrengen gewoon heel makkelijk gaat. Grappig dat er toch wel verschil zit in de finish van deze twee kleuren. La vie en rose heeft namelijk een metallic finish en voelt veel ‘glossier’ aan. Velvet Red daarentegen heeft een matte finish en voelt wat droger aan op de lippen. Toch voelen beide kleuren prettig aan en blijven mijn lippen goed gehydrateerd. Qua finish heeft mijn voorkeur toch Velvet Red!

Deze Babor Lip Colour Stick kosten € 18,- per stuk en zijn o.a. te koop bij de Babor Instituten en in de webshop van Babor.

Heb jij iets in je make-up stash van het merk Babor? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 15 november 2018 / 19:20

  Mooie kleurtjes, die roze vind ik het leukste! Ik heb niets van dit merk.

 2. Yvonne
  15 november 2018 / 12:28

  Kun je iets zeggen over de houdbaarheid? Anders is het toch maar een halve review eigenlijk…? Nu weet ik niet of ik ‘m moet kopen. Ik vind de Velvet Red namelijk wel erg mooi, maar ik vind het erg belangrijk dat-ie na een drankje en een broodje nog op de lippen zit!

 3. 14 november 2018 / 19:47

  Oeh, ik vind ze eigenlijk even mooi!

 4. 14 november 2018 / 09:52

  wauw wat een prachtige kleuren zeg!