fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Theeleuten met verse thee

Wanneer je mij vraagt: ‘Lindsey, wat drink jij altijd?’ dan is mijn antwoord: ‘Water, thee of koffie.’ Frisdrank drink ik nooit, ik begin de dag met koffie, drink vervolgens de hele dag thee en gooi daar tussendoor een glaasje water naar binnen voor de ‘frisheid’. Ik ben een echte theeleut en houd van Theeleuten met verse thee. In dit artikel laat ik je een theepot zien die vanaf nu naar mijn mening een absolute musthave is.

Theeleuten met verse thee

Volgens mij was het vorig jaar met Kerst toen ik een theepot kreeg. Een zwarte theepot in de vorm van zo’n echte ouderwetse theepot. Ik was hier uiteraard ontzettend blij mee maar helaas viel hij een klein beetje tegen. Ik drink thee uit gigantische koppen en deze theepot bevatte maar 1,5 kop thee. Daarnaast bleef hij absoluut niet warm en was de thee in de pot net zo snel afgekoeld als in een mok..

Tijd voor een nieuwe theepot dus. Ik ben, na lang zoeken, gegaan voor de XD Design Teako theepot met infuser. Naar mijn mening sowieso qua model echt een prachtige eyecatcher. De mat zwarte theepot met het houten handvat viel me direct op. Echt een hele stijlvolle vormgeving die perfect past bij onze keuken.

De theepot heeft in een inhoud van 1 liter. Niet gigantisch maar goed voor 3 mokken thee en dat is voor mij perfect. Het toffe van deze theepot is dat hij een speciale infuser heeft, oftewel een ’thee-ei’. Deze zit in de pot en heeft een speciaal ‘Lift & Lock’ systeem wat ervoor zorgt dat je thee niet bitter wordt.

Zoals de titel al verklapt houd ik enorm van theeleuten met verse thee en daarvoor is deze theepot gewoon ideaal. Een theepot en een thee-ei in één. Verse thee doe je namelijk in het thee-ei wat je vervolgens in hete water hangt. Is de thee sterk genoeg naar je smaak? Dan kun je het thee-eitje zo ophangen dat hij niet meer in het water hangt. Echt ideaal!

De theepot is van roestvrij staal en heeft een siliconen onderkant waardoor de onderkant niet gloeiend heet wordt. Daarnaast is het schenktuitje zo ontworpen dat hij niet druppelt.

Voor nu weet jij in ieder geval wel waar ik te vinden ben ’s avonds. Op de bank, onder een dekentje, deze nieuwe theepot naast mij met heerlijke verse thee in het thee-eitje en een Netflix Serie op de buis. Op dit moment kijken mijn vriend en ik Peaky Blinders. Oh en ‘Ik weet wie je bent’!

Deze XD Design Teako theepot met infuser kost € 54,95 en is te koop bij Ditverzinjeniet.nl Goed om te weten is dat zij vanaf €40,- gratis verzending hebben dus je besteld deze theepot zonder verzendkosten!

Wat is jouw favoriete theesmaak? Op dit moment ben ik fan van verse gember thee! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 23 oktober 2018 / 19:18

  Handig zo’n theepot voor verse thee! Ik heb nu meestal van die zakjes. Mijn favoriet? Groene thee cactus.

 2. 23 oktober 2018 / 16:48

  Ik ben dol op losse thee; dit is dus zeker handig! 🙂

 3. 23 oktober 2018 / 16:01

  Heerlijk, i love it! Hier nog zn thee leut, heel de dag is het thee, thee, thee!

 4. 23 oktober 2018 / 14:35

  Die is inderdaad heel mooi. Ik moet het eens bekijken want een leuke theepot kan ik echt wel gebruiken. We drinken het meer en meer maar ik moet altijd sukkelen met een pannetje

 5. 23 oktober 2018 / 10:29

  Jaa ik hou ook van verse thee. Heerlijk ook om er in de zomer ijsthee mee te maken!

 6. 23 oktober 2018 / 10:26

  Wat een toffe theepot! ik hou ook zo van thee, hier in het dorp zit een thee winkeltje met allerlei biologische soorten..zo fijn.

 7. 23 oktober 2018 / 10:09

  Zalig, hé? 🙂 Wij hebben de RIKLIG-theepot van IKEA.

 8. 23 oktober 2018 / 10:07

  Woow..Wat leuk theepot. Ik ben dol op thee.