fbpx
69   120
188   246
168   303
157   303
162   268

OOTD New Silver Jewelery

Het is inmiddels wel vaste prik en eigenlijk kan ik het ‘Outfit Wednesday’ gaan noemen. Iedere woensdagmiddag trek ik er met mijn moeder op uit om samen nieuwe OOTD’s voor mijn blog te schieten. Een leuk momentje samen en het zorgt er natuurlijk voor dat ik iedere week een OOTD artikel op mijn blog heb. Leuk want er wordt de laatste tijd heel erg goed op deze artikelen gereageerd! Kijk je mee naar mijn OOTD New Silver Jewelery?

OOTD New Silver Jewelery

OOTD New Silver Jewelery

OOTD New Silver Jewelery

Lange mouwen en een lange broek, Oh Yes! Begrijp me niet verkeerd, ik ben echt dol op de zomer. Ik kan goed tegen de warme, wordt lekker bruin en verbrand eigenlijk nooit. We hebben deze zomer natuurlijk enorm geboft met het weer maar ergens vond ik het op een gegeven moment toch ook wel lekker dat de temperatuur weer omhoog ging. Op een gegeven moment wist ik met die 35 graden gewoon van gekkigheid niet meer wat ik aan moest en bij de temperatuur daling kwamen de ideeën voor toffe outfits weer naar boven. En stiekem is een spijkerbroek weer aanhebben toch ook wel heel erg fijn. Dit is een lichtblauwe jeans van Levi’s. Om het effect net wat luchtiger te maken besloot ik de onderkant van de broekspijpen wat op te rollen.

OOTD New Silver Jewelery

OOTD New Silver Jewelery

Op naar de accessoires van deze outfit. Om te beginnen met mijn zonnebril. Dit is de matzwarte Ray-Ban Erika. Een heel fijn modelletje en eigenlijk perfect te combineren met iedere look. Ik heb deze standaard in het dashboard kastje van mijn auto liggen. Mijn oorbellen zijn van Buddha to Buddha en mijn zilveren, minimalistische kettinkje is van Heart to Get. Er hangt een hangertje aan met de tekst ‘love’ en ik kreeg hem een aantal jaar terug van mijn vriend. Mijn horloge en armband zijn van Violet Hamden en dit is een set. Ik vind het echt een plaatje en ben er ongelofelijk blij mee. De ‘dot ring’ met het steentje komt van een juwelier en de ring die ik daarbij draag is van Ti Sento. Uiteraard is de Buddha to Buddha Ring aan mijn linkerhand goed te herkennen. Het is overigens de ‘Nathalie Small’.

OOTD New Silver Jewelery

Mijn blouse is een hele fijne luchtige, witte blouse van Superdry. Ik heb deze al een tijdje maar is op zomerse dagen met een temperatuurtje van zo’n 20 graden echt een heerlijk ding. Op de achterkant zit een strik om de blouse een extra leuk detail te geven maar helaas is deze op de foto’s niet te zien. Mijn zwarte, leren tas is van het merk MYOMY en dit is de My Paper Bag Long Handle Shopper in Black. Natuurlijk is de outfit niet compleet zonder een paar slippers en dit is mijn nieuwe paar van Timberland. Ze lopen echt heerlijk dus daar ben ik erg blij mee.

Outfit Details

 • Blouse –  Superdry
 • Jeans – Levi’s 
 • Slippers – Timberland
 • Oorbellen – Buddha to Buddha
 • Ketting – Heart to Get
 • Ring – Ti Sento & Buddha to Buddha 
 • Armband – Violet Hamden
 • Horloge – Violet Hamden
 • Zonnebril – Ray-Ban
 • Tas – MYOMY 

Wat vind jij van deze outfit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 8 september 2018 / 12:30

  Vind je outfit superleuk. Zou ik zelf ook dragen. De juweeltjes zijn niet zo mijn ding maar dat is natuurlijk ieders smaak he.

 2. 6 september 2018 / 21:28

  Leuke outfit en prachtige foto’s. Ik houd van dit soort outfits. Wat een toffe moeder heb jij!

 3. 5 september 2018 / 16:56

  Wat een super leuke outfit weer! Ik vind de armbandjes heel erg leuk.

 4. 5 september 2018 / 11:30

  Supergaaf mooie sieraden 🙂

 5. 5 september 2018 / 09:03

  wat een leuke outfit. eenvoudig maar heel mooi en sieraden passen er ook mooi bij

 6. 5 september 2018 / 07:01

  Wat leuk dat je dit samen met je moeder doet zeg. Maakt zij dan de foto’s?

 7. 4 september 2018 / 21:21

  Wat een leuk momentje samen met je mama ! Staat je leuk deze outfit en toffe accessoires!

 8. 4 september 2018 / 21:00

  Wat een super leuke outfit en toffe accesoires!