fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Leren shopper van Gusti Leder

Leren shopper van Gusti Leder

Al een flinke tijd nam ik iedere dag dezelfde tas mee naar mijn werk. Een donkergroene, leren laptoptas van Cowboysbag. Een hele fijne tas maar inmiddels was de rits versleten en was het echt tijd voor een nieuwe tas. Mijn oude tas heb ik nu vervangen voor een gloednieuwe Leren shopper van Gusti Leder. Uiteraard laat ik jullie graag mijn nieuwe tas zien. Let´s go! 

Nieuwe tas van Gusti Leder

Laat ik allereerst even wat achtergrondinformatie delen over Gusti Leder. Het merk verkoopt producten gemaakt van 100% echt rundleer. Deze producten zijn eerlijk, consistent en transparant geprijsd. Het doel van het merk? “Ons doel is, dat jij altijd de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs, want we willen, dat ons leren product jouw favoriet wordt.”

Deze Leren shopper van Gusti Leder is niet mijn eerste tas van het merk. In de webshop viel wel gelijk mijn oog op deze tas. Hij is er ook in een bruine, cognac kleur maar ik besloot toch te gaan voor zwart omdat dit het fijnsts combineert.

Het is een grote shopper die plaats biedt voor alles wat je nodig hebt. Voor mij was het belangrijk dat mijn laptop erin past en jazeker, die past met gemak! Naast mijn laptop heb ik nog genoeg plaats voor mijn agenda, waterfles, lunch en persoonlijke spulletjes zoals portemonnee en sleutels. Voor een everyday bag is deze tas dus echt perfect!

In de tas vind je één groot vak met hierin een kleine binnentas met rits voor belangrijke dingen en twee kleine binnentassen voor kleine spulletjes. Ben je bijvoorbeeld snel je autosleutels kwijt? Dan kun je deze in een klein vakje doen. De tas sluit door middel van zowel een rits- als magneetsluiting.

Gusti Leder kortingscode

Natuurlijk heb ik een fijne kortingscode voor jullie. Dus, ben jij toe aan een nieuwe tas? Met de code lindsey10 krijg je 10% korting bij Gusti Leder ✨ Happy shopping!!

Wat vind jij van mijn nieuwe tas van Gusti Leder?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: