fbpx
93   155
98   175
87   189
64   126
65   930

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

WOoohooo!! Op het moment dat ik dit artikel typ is het 24 graden. Jawel, je leest het goed, 24 graden. De lente is echt begonnen, hoe top is dat? Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

2 weken geleden is het motorseizoen ‘officieel’ geopend. Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik, naast mijn vrij girly kant een ook veel mindere girly kant heb, haha. Ik heb, thanks to mijn vader en broer, vrij veel verstand van auto’s en rijd motor. 3x raden wat ik doe met dit mooie weer!

Basically rijd ik een half jaar auto (herfst/winter) en rijd ik een half jaar motor (lente/zomer). Natuurlijk niet helemaal letterlijk maar zodra het weer het toelaat zie je mij meer op de motor dan in de auto. Vorig jaar had ik nogal moeite met het vinden van een fijne dameszonnebril. Bij motorrijden hoort namelijk terrasjes pikken dus eigenlijk moet je altijd een zonnebril bij je hebben.

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Die struggle is dit jaar voorbij want ik heb een super tof model gevonden van Polaroid. Ik heb heel lang getwijfeld tussen verschillende zonnebrillen maar heb uiteindelijk het perfecte model gevonden. Dit is de Polaroid BLACK PLD6032.S.807.53M9 en de lens heeft een diameter van 53 mm. 

Het model is Unisex en het montuur is rond. Een trend die ik op dit moment veel voorbij zie komen. Het frame is van metaal en zwart en de lens zelf grijs. Echt een stoer model dus! Hij klapt redelijk plat in waardoor ik hem makkelijk mee kan nemen in de binnenzak van mijn motorjas.

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Yes!! Het is weer tijd voor een zonnebril!

Dit is mijn eerste zonnebril van Polaroid. Ik werd getipt door een vriendinnetje want zij vond de lens zo fijn. Ze had gelijk, deze bril van Polaroid is echt perfect in de felle zon. Je merkt dat je ogen echt goed beschermt worden en dat je dus niet hoeft ’te knijpen’ met je ogen terwijl je een zonnebril draagt. Ik ben echt zeer positief!

Deze Polaroid BLACK PLD6032.S.807.53M9 kost € 65,- en is te koop bij Brandfield. 

Heb jij een zonnebril van Polaroid? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 20 april 2018 / 12:39

  Met dit weer is het echt heel belangrijk om een zonnebril te dragen ja! Je moet echt zuinig zijn op je ogen, dat is iets wat maar weinig mensen zich goed beseffen. Leuk en goed artikel 🙂

 2. 19 april 2018 / 14:49

  Wat een leuke foto’s, heel stoer zeg! De zonnebril staat je trouwens ook heel erg goed!

 3. 19 april 2018 / 10:06

  Ik heb eigenlijk helemaal geen zonnebril, maar zo net op de fiets had ik echt wel last van de zon!

 4. VWillemse
  19 april 2018 / 10:05

  Polaroid heeft inderdaad hele fijne zonnebrillen, het is wel even wennen van deze glazen maar op een hele positieve manier.
  Wat een ontzettend mooie foto’s trouwens, wow , hahaha

 5. 19 april 2018 / 08:29

  Supermooie bril en past echt helemaal bij je stoere outfit 🙂

 6. 19 april 2018 / 08:16

  Mooie bril. Ik ben nooit selectief als ik een zonnebril koop omdat ik die alleen in de auto draag. Een fijne prijs en een leuk montuur geven de doorslag bij mijn aankoop.

 7. 19 april 2018 / 06:30

  Ik wist niet dat Polaroid weer zulke leuke brillen heeft. Leuk model, staat je goed!