fbpx
65   183
134   226
149   333
149   381
163   410

De nieuwste smartphone van Huawei

Wanner heb je voor het laatst iemand ontmoet die aangaf geen mobiele telefoon te hebben? Mobiele telefoons hebben een vaste plaats in onze moderne samenleving verworven. Er zijn veel merken die graag zien dat je één van hun mobiele telefoons kiest. Er zijn zelfs zoveel merken en modellen mobiele telefoons dat het moeilijk kan zijn om diegene te vinden met de beste kwaliteit en specificaties. Het merk Huawei heeft net hun meest recente model gelanceerd, namelijk de Huawei P20 Pro. Maar voor je naar de winkel holt voor dit nieuwe model wil je misschien eerst wel wat meer informatie. Een Smartphone is absoluut niet goedkoop, daarom wil je natuurlijk wel goed weten wat je koopt. Lees verder, dan vertellen ik je wat meer over de nieuwe Huawei P20 Pro.

De nieuwste smartphone van Huawei

Display van de Huawei P20 Pro
Natuurlijk is het display één van de belangrijkste aspecten van je mobiele telefoon. Het moet duidelijk en makkelijk te hanteren zijn. De Huawei P20 Pro is 6,1 inches, oftewel zo’n 93,9 centimeter. Je kan genieten van een 80% scherm-tot-body ratio. Dat betekent dat de overgrote merendeel van het scherm (ongeveer 80%) is gevuld met een touchscreen display.

Camera van de Huawei P20 Pro
Een mobiele telefoon wordt niet alleen gebruikt om iemand op te bellen of een berichtje te sturen. Je kunt het toestel ook gebruiken om foto’s te maken van wat je dan ook maar tegen komt. Hierdoor hoef je dus geen aparte camera meer met je mee te slepen. En qua kwaliteit doen de foto’s genomen met een moderne Smartphone niet meer onder voor die van een gewone camera. Deze interne camera’s worden zelfs alleen maar beter. De Huawei P20 Pro heeft een 3x optical zoom. Dus zelfs als hetgeen dat je wilt fotograferen een heel eind weg is kun je deze dichterbij halen en alsnog een scherpe foto nemen. De autofocus kan je helpen om de cameralens te focussen op het object dat je wilt fotograferen. Ook heeft de Huawei P20 Pro een LED flash flitser voor als de omgeving eigenlijk te donker is om een goede foto te nemen. Natuurlijk kun je de camera ook gebruiken om filmpjes te maken. Je kunt zelfs een panoramische foto of video maken door middel van de Panorama optie in de camera zelf. De foto’s en video’s kunnen opgeslagen worden op het 128 GB geheugen of 6 GB RAM.

Batterij van de Huawei P20 Pro
Niemand wil het huis verlaten met een volledig opgeladen telefoon terwijl die het alsnog een uur of twee later begeeft. Daarom is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en capaciteit van de batterij van je Smartphone. De Huawei P20 Pro biedt je een Li-Pro 4000 mAh batterij. Deze is klein en smal, dus het zal niet veel bijdragen aan het volume van het toestel. Maar meerdere reviews beweren dat de batterij toch wel twee dagen mee kan gaan voordat je hem weer op moet laden. Zelfs bij intensief gebruik gaat de batterij nog haast 15 uur mee. De batterij kan niet verwijderd worden, dus je kan hem niet zelf vervangen. Als er iets mis mee is moet je een professional aan het werk zetten.

Dus wat voor dingen zijn voor jou belangrijk? Zorg ervoor dat de specificaties van de Huawei P20 Pro (of welke mobiel je dan ook kiest) aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Dit geldt ook voor welke provider je kiest, je wilt natuurlijk niet zonder internet of belminuten zitten maar je wilt ook niet vast zitten aan een duur abonnement. Gelukkig kun je nu bij T-mobile zelf een abonnement samenstellen waarbij jij je goed voelt. Op die manier voorkom je teleurstellingen en heb je het langs plezier van je toestel.

Welke smartphone heb jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking

Delen:

1 Reactie

  1. 18 april 2018 / 00:10

    oeh ziet er goed uit, ik heb sinds een paar weken de iPhone X en ik ben al helemaal gewend aan het apparaatje, altijd leuk wanneer je iets nieuws krijgt of ziet om jezelf erin te verdiepen!