fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn 5 onmisbare oog make-up kwasten

Mijn 5 onmisbare oog make-up kwasten

Vorige week kwam een artikel online waarin ik mijn 5 onmisbare make-up kwasten heb besproken. Hierin liet ik al weten dat het lastig was om één oog make-up kwast te kiezen omdat ik meerdere favorieten heb. Omdat op het artikel super goed werd gereageerd besloot ik om hetzelfde te doen maar dan met mijn oog make-up kwasten. Mocht je benieuwd zijn naar mijn 5 onmisbare oog make-up kwasten, dan moet je dus nu lekker verder lezen. Leuk!!

Mijn 5 onmisbare oog make-up kwasten Mijn 5 onmisbare oog make-up kwasten

Mijn 5 onmisbare oog make-up kwasten

De eerste kwast die ik wil bespreken is de Point XS uit de Real Techniques Multitech Small Point SetDeze kwast heeft echt de perfecte vorm en dikte om een mooie, zachte kleur mee aan te brengen als transitiekleur.

Zo af en toe tref ik een budgettopper en daar is deze brush van Essence er absoluut eentje van. Ik kocht deze een hele tijd geleden en gebruik hem eigenlijk altijd in mijn ooglooks. Hij is precies goed om een ooglook perfect mee te blenden.

Deze medium shadow brush behoort tot de Real Techniques Enhanced Set. Een set die sowieso echt heel erg fijn is maar mijn favoriet is dan toch wel deze. De kwast is top om een kleur mee aan te brengen op het bewegend ooglid. Door de zachtheid van de haartjes kun je de kleur mooi blenden in de arcadeboog en hij doet dan ook precies wat ik verwacht van zo’n kwast.

Deze kwast behoort tot het Urban Decay Naked Smoky Palette. Ik heb hem al een hele tijd in mijn stash en ik gebruik hem heel regelmatig. De ene kant is top om een donkere kleur mee aan te brengen in de arcadeboog en met de andere kant kun je dit perfect blenden. Een goede kwast en ideaal om mee op reis te nemen.

Deze kwast komt, net zoals de eerste kwast, uit de Real Techniques Multitech Small Point Set. In plaats van de XS komt het 2 keer X bij en wordt het dus de XXXS. Een heel smal en dun kwastje en dat maakt hem nou net zo fijn. Hij is ideaal om een donkere kleur mee aan te brengen in de outer V en op de onderste wimperrand.

Op een rijtje…

 1. Real Techniques Point XS – uit de Real Techniques Multitech Small Point Set die te koop is voor € 30,- bij o.a. The MakeUp Spot.
 2. Brush van Essence – niet meer te koop
 3. Brush uit het Naked Smoky Palette van Urban Decay – € 53,- incl. kwast en o.a. te koop in de Webshop van Urban Decay.
 4. Real Techniques Blush Brush – € 12,50 en is verkrijgbaar bij o.a. The MakeUp Spot en Bol.com
 5. Real Techniques Point XS – zie informatie bij punt 1.

Dit zijn ze dan, Mijn 5 onmisbare make-up kwasten. Als jij één kwast mag kiezen, wat is dan je meest favoriete? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

4 Reacties

 1. 5 maart 2018 / 19:44

  Leuk artikel! Het kwastje van Essence heb ik ook en is bij mij ook favoriet.

 2. 5 maart 2018 / 13:15

  Fijn om te lezen! Ik gebruik oogmake-upkwasten van ColourPop en Sephora. 🙂

 3. 5 maart 2018 / 10:21

  Wat leuk om te lezen! Ik gebruik zelf vooral kwasten van Real Techniques en Sigma.
  Liefs,
  Yara

 4. 5 maart 2018 / 06:26

  Fijne kwasten. Mijn favoriete oogmake-up kwasten zijn van Real Techniques en Zoeva.