fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Skincare, wat ben ik daar de laatste tijd dol op. Als beautyblogger ontvang ik natuurlijk veel producten en daar behoort skincare absoluut toe. Mijn dagelijkse routine wordt de laatste tijd steeds langer en vandaag voeg ik daar misschien deze nieuwe Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn wel aan toe..

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Yves Rocher is echt een merk dat iedere moeders kent. Na mijn eerste review van Yves Rocher kreeg ik geregeld de opmerking: ‘Huh, bestaat dat nog?’ Jazeker, en hoe!

De vormgeving van deze lijn vind ik echt fantastisch. Mega clean, stevig en mooi. De potten zijn gemaakt van echt glas en de andere producten zitten in stevige, plastic flacons. Sommige hebben een licht- en donkergroen ombre effect en verder tref je de tekst erop in het wit en zilver. Ziet er tip top uit toch?

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Yves Rocher over deze Elixir Jeunesse Lijn
Het nieuwe Elixir Jeunesse gamma van Yves Rocher helpt om de vervuiling op jouw huid tegen te gaan. Het biedt een doeltreffende en plantaardige oplossing om de huid te herstellen en te beschermen tegen alle schadelijke invloeden.

Deze lijn bevat 90% natuurlijke bestanddelen en 0% minerale oliën, siliconen of parabenen.

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Aphloia-extract

Deze Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn is verrijkt met het aphloia-extract. Dit extract wordt gewonnen uit de aphloia plant die afkomstig is uit Madagaskar. Hij heeft herstellende eigenschappen en bestrijdt schadelijke factoren op twee manieren. Je wordt beschermt tegen luchtvervuilende stoffen en verbetert het levensvatbaarheid van de cellen. Daarnaast helpt het extract de collageenvezels in de huid te herstellen, wat huidveroudering tegengaat.

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Dag- en Nachtcrème

De combinatie van deze dag- en nachtcrème is echt fantastisch. De crème heeft een mooie substantie, smeert goed uit en trekt lekker vlot in. Mijn huid wordt enorm gevoed en voelt heerlijk zacht en glowy aan. In de winter heb ik last van een droge huid. Zo nu en dan voelt mijn huid trekkerig aan en dat is compleet verholpen met deze crèmes. Top!!

Serum

Ah dit serum is echt zo heerlijk!! Ik gebruik hem als extra stap in mijn avondroutine, onder mijn nachtcrème. Het serum voelt totaal niet vettig aan, trekt snel in en is gewoon echt een hele fijne stap.

Oogcrème

Eerlijk is eerlijk, ik gebruik nooit een oogcrème. Of deze van Yves Rocher een wereld van verschil maakt, nee dat denk ik niet. Wel geeft het een lekker fris gevoel dus mocht je in de ochtend wat lastig hebben van wallen dan voelt het wel fijn aan!

Micellaire Reinigingsgel

Deze gel is vrij vloeibaar van structuur maar werkt echt top. Persoonlijk vind ik het het fijnste om hem te gebruiken onder de douche. Ik merk dat hij mijn huid enorm goed reinigt en echt alle viezigheid en make-up verwijderd. Hij laat mijn huid heerlijk fris, schoon en verzorgd achter.

Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn

Conclusie

Ik ben niet de enige die deze Yves Rocher Elixir Jeunesse Lijn heeft uitgetest. Nee, dit deed ik namelijk samen met mijn moeder. Gelukkig waren wij het al snel met elkaar eens. Deze nieuwe ‘groene’ lijn van Yves Rocher is echt een hele fijne lijn. Mijn favoriete producten zijn toch wel de dag- en nachtcrème in combinatie met het serum. Zelf zou ik de oogcrème niet meer opnieuw kopen maar de micellaire reinigingsgel daarentegen weer wel. Probeer de lijn zeker zelf eens uit, het is absoluut een aanrader! Voor zowel de jonge- als de wat oudere huidjes.

Deze Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van Yves Rocher

Spreekt deze Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn jou aan?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 4 maart 2018 / 13:35

  De dagcreme lijkt me heel fijn! Yves Rocher vind ik sowieso een fijn merk 🙂

 2. 4 maart 2018 / 13:32

  Die reinigingsegel lijkt me echt zeer goed! En fijn dat deze lijn zowel voor jouw als je moeder zo goed werken!

 3. 2 maart 2018 / 14:25

  Klinkt heel goed. Ik probeer parfum alleen een beetje te vermijden, merk dat ik er steeds vaker op reageer

 4. VWillemse
  2 maart 2018 / 10:27

  YR heeft altijd fijne producten en ook de verpakking is altijd zo mooi gedaan..
  Deze lijn vind ik zalig ruiken, maar mijn huid heeft helaas problemen met parfum.
  (gelukkig hebben ze ook een parfum vrije sensitive lijn)
  Ik heb deze dus doorgeschoven naar mijn dochter.