fbpx
31   73
39   155
99   212
128   225
144   258

Door Beautyblogs Gekocht Tag

Tijd voor een Beauty TAG!! Ik was wat beautyblogs aan het doorlezen en kwam ineens de Door Beautyblogs Gekocht Tag tegen. Voor mij een compleet nieuwe TAG en ik dacht gelijk: ‘Ah ja! Die is leuk om in te vullen!’ Lees je mee?

FOTD Happy New Year

Door Beautyblogs Gekocht Tag

1. Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?

Oeh, leuke vraag! Ik denk door de meiden van 2WMN, toen zij nog ‘LiveLifeGorgeous’ heette of door Vera Camilla. Voordat ik zelf blogde volgde ik iedere dag andere beautyblogs op de voet en vond het prachtig om al die nieuwe lanceringen te zien! Voordat ik dan een duur product daadwerkelijk kocht las ik talloze reviews en uiteindelijk hakte ik de knoop door.

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?

Volgens mij was dit de Mineralize Blush MAC Dainty. Het duurde even voordat ik uiteindelijk echt besloot hem te kopen maar nog steeds ben ik heel blij met deze blush. Hij is heel natuurlijk en echt perfect voor ‘everyday’.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild
3. En het laatste?

Phoe.. Ik moet eerlijk zeggen dat het best lang geleden is dat ik echt een beautyproduct gekocht heb. Een luxe probleem, omdat ik de laatste tijd gewoon echt prachtige producten toegestuurd krijg. Omdat ik al zoveel heb vind ik het dan zonde om er zelf ook nog eens geld aan uit te geven. Ik denk dat mijn laatste aankoop de Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild. Overigens absoluut een top aankoop, ik gebruik dit duo erg veel.

Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials

4. Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?

Ik heb vooral dure producten gekocht naar aanleiding van een beautyblogger, haha! Het duo van Becca is bijvoorbeeld ook alles behalve goedkoop. Het allerduurste is denk ik de Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials Kit. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik bij deze kit de prijs/kwaliteitsverhouding zo goed vind dat ik de prijs enorm vind meevallen.

NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo
5. Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?

Volgens mij niet? Ik verdiep me altijd goed in de producten die ik koop, zeker als ze flink aan de prijs zijn. Ik lees veel reviews en ga swatchen in de winkel dus een miskoop sluit ik dan enigszins wel uit. Als ik één product zou moeten kiezen dan is het mijn NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo. De NARS Laguna Bronzer is mega gehyped en stond daardoor al een tijdje op mijn wishlist. In London kwam ik dit duo tegen en ik was meteen om. Een echte miskoop is het niet want het product is prachtig maar ik gebruik hem gewoon echt véél te weinig, oftewel (bijna) nooit. Zonde!!

6. Welk gehyped product heb ook jij in je stash?

Pff.. ik ben denk ik genoeg gehypedte producten in mijn stash. Denk aan MAC Mineralize Skin Finish Soft & Gentle, NYX Soft Matte Lipcreams, NARS Orgasm Blush, Collection 2000 concealer, Too Faced Shadow Insurance, Make-Up Geek Oogschaduws, Naked Palette van Urban Decay en ga zo maar door…

7. Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/meer over mogen schrijven?

Dit is misschien wel de lastigste en meest persoonlijke vraag die er tussen zit. Ik kan eerlijk gezegd geen antwoord geven op deze vraag omdat ik vind dat de verdeling waarover geschreven wordt prima vind. De een schrijft over dit en de ander over dat. Alle gloednieuwe lanceringen in beautyland worden veelal besproken en ik vind het eigenlijk helemaal goed zo.


8. Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?

Na alle high-end producten in dit artikel kies ik toch voor de wenkbrauwkit van Catrice. Dit klinkt misschien heel gek maar ik kocht deze wenkbrauwkit door Vera Camilla. Zelf had ik hem nog nooit eerder gezien en was enorm aan het struggelen met het vinden van de perfecte wenkbrauwkleur. Nadat ik de kit in één van haar video’s voorbij zag komen besloot ik hem ook te kopen en dat was de beste keuze ooit. Sindsdien is dit product mijn holygrail en ik gebruik hem iedere dag. Inmiddels heb ik al een paar kitjes versleten en ik heb eigenlijk ook altijd een back-up liggen!

Dit zijn mijn antwoorden op deze Door Beautyblogs Gekocht Tag. Welk product heb jij gekocht naar aanleiding van een beautyblog? Was het een top aankoop of juist een miskoop? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 28 maart 2018 / 10:12

  Wat leuk om te lezen! Ik kocht een paar jaar terug heel veel door beautybloggers, maar ik moet zeggen dat ik nu nog nauwelijks make-up koop.

 2. 25 maart 2018 / 20:44

  Leuke tag met leuke producten! Ik heb laatst een lippenstift van Clinique gekocht na het lezen van een goede review

 3. 25 maart 2018 / 18:35

  Als ik make-up koop dan doe ik altijd eerst wat resource en soms dan ook via andere beautybloggers

 4. 25 maart 2018 / 17:14

  Leuke tag! Ik ga tegenwoordig ook meer af op de mening van bloggers over producten ipv magazines.

  x Karen

 5. 25 maart 2018 / 17:05

  Oeh, wat een leuke tag is dit! Ik vind het echt leuk om te zien wat andere kopen door review te lezen! 🙂

 6. Robin
  25 maart 2018 / 13:17

  Ouh die too faced palette wil ik wel ??

 7. 25 maart 2018 / 12:44

  Heel leuk artikel!

 8. 25 maart 2018 / 12:02

  Toen ik de foto van die wenkbrauwkit zag, wist ik meteen dat je ‘m door Vera Camilla had gekocht, haha 😉 Zo herkenbaar! Leuke tag!

 9. 25 maart 2018 / 10:03

  Wat een leuke tag is dit. Zo kun je mooi zien hoe influencers mensen inderdaad kunnen beïnvloeden.

 10. 25 maart 2018 / 09:10

  Als niet beauty blogger zou ik deze tag niet in kunnen vullen. Ik heb ooit door een beautyblogger lipbalm bij het Kruidvat gekocht maar dat is het enige.

 11. 24 maart 2018 / 13:45

  Wat leuke tag, alleen best wel lastige vragen. Leuk om te lezen welke producten heb je gekocht door beautyblogs.

 12. 24 maart 2018 / 13:44

  Leuke blog om te lezen ik ben zelf beginnende beautyblogger dus ben gewoon begonnen met de simpele merken als essence, en van daar steeds meer gaan uitbreiden. Echt de hele dure palettes van huda enz gebruik ik zelf nog niet

 13. 24 maart 2018 / 13:24

  Dit is een leuke nieuwe tag. Voor veel vrouwen leuk om te lezen. Wellicht kopen zij hetzelfde dure artikel 😉

 14. 23 maart 2018 / 22:42

  Leuke tag, want vaak wordt ik er door beïnvloed. Qua beautyproducten heb ik het meer over de smeersels en crèmes die ik dan wel probeer, make-up niet zozeer

 15. 23 maart 2018 / 17:42

  Oew lastig, ik zou eigenlijk niet eens weten wat ik door een andere blog gekocht heb haha. Ik koop best veel in een impuls dat ik daar nog nooit over nagedacht.

 16. 23 maart 2018 / 13:04

  Wat een leuke tag, ik kende hem nog niet. Ik heb eigenlijk nog nooit een miskoop gedaan na aanleiding van een review

 17. 23 maart 2018 / 11:51

  Originele tag, deze kende ik nog niet! Volgens mij heb ik dat wenkbrauwkitje van Catrice ook door Vera gekocht. Ik gebruik het niet dagelijks, maar vind het wel heel erg fijn – en al zeker aan zo’n zacht prijsje!

 18. 23 maart 2018 / 08:48

  Wat een leuke tag! Ik heb ook mede dankzij Vera het wenkbrauwkitje gekocht en gebruik deze regelmatig!

 19. 23 maart 2018 / 08:33

  Wat een super leuke tag! Ik vind veracamilla ook ontzetttend inspirerend en vertrouw er altijd blindelings op als zij producten aanraad. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 20. 23 maart 2018 / 07:39

  Wat een leuke tag is dit, deze kende ik nog niet :-). De NYX Soft Matte Lip Creams heb ik toch wel gekocht naar veel review gelezen te hebben, daar ben ik nog steeds fan van. Ik heb eigenlijk nog geen miskoop gedaan. Net zoals jou lees ik veel reviews en swatch ik in een winkel.