fbpx
2   16
14   35
65   136
97   454
54   138

Beautyfavorieten Februari 2018

Hello March!! De maand waarin de lente begint en dus mening mens al last heeft van lentekriebels. Op het moment dat ik dit schrijf is het mega koud dus van mij mag het absoluut ook wel wat warmer worden met een zonnetje erbij. Zullen we binnenkort het eerste terrasje van het jaar pikken? Anyways.. voordat ik afdwaal, eerst even tijd voor mijn Beautyfavorieten Februari 2018.

Beautyfavorieten Februari 2018

Yves Rocher Grand Rouge Mat Lipstick in 150

Rond Valentijn kwamen er geweldige pakketjes binnen en één daarvan bevatte een rood tasje van Yves Rocher met daarin 4 nieuwe Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks. De verpakkingen spraken me echt direct aan en ik kon gelijk niet wachten met het swatchen. Dezelfde dag nog maakte ik foto’s van de lipstick zodat het swatchen kon beginnen. Ik was eigenlijk meteen fan van de kleuren al hoewel 150 wel echt mijn favoriet is. Deze heb ik de afgelopen maand veel gedragen!

Beautyfavorieten Februari 2018

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette

Wederom behoort dit product tot de lanceringen rond Valentijn. Daaraan doet The Body Shop volgens mij altijd wel mee. Ik heb het over de The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette. Een hele mond vol, whaha! In het begin is de geur heel zoet maar na een paar minuten wordt hij heerlijk bloemig. Ik ben er dol op!

Beautyfavorieten Februari 2018

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Yves Rocher en The Body Shop waren natuurlijk bekende merken van mij maar dat is niet het geval bij Maria Nila. Dit merk was voor mij totaal onbekend en daarom vond ik het juist extra leuk om deze verzorgingslijn voor het haar te testen. Dat testen deed ik heel uitgebreid en uiteindelijk was mijn conclusie super positief. De afgelopen maand heb ik mijn haar alleen maar verzorgd met deze Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn. Lees mijn review er zeker over!

Beautyfavorieten Februari 2018

Etos Journey of Beauty Collectie

En toen ontving ik een persbericht waar ik meteen een giga vakantiegevoel van kreeg. Ik heb het over de lancering van de Etos Journey of Beauty Collectie. Deze collectie vind ik zo mega tof en nog veel leuker vind ik dat het gewoon van Etos eigen merk is. De vormgeving is on point en de kwaliteit van de producten is top. Oh en dan heb ik het nog niet over de geur.. hmmm!

Dille & Kamille verzorgingslijn

Oh en nog een leuk nieuwtje! Dille & Kamille komt met een eigen verzorgingslijn. Hoe leuk is dat? Ik heb er geen artikel over geschreven maar ik ontving een bodycrème en een handcrème met haver- en amandelmelk en die zijn me super goed bevallen. Gezien de kou kunnen dit soort producten geen kwaad dus ik heb deze producten volop gesmeerd de afgelopen maand.

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Februari 2018! 

Als je één beautyfavoriet van Februari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

12 Reacties

  1. 5 maart 2018 / 09:54

    Leuk om te lezen wat jouw beautyfavorieten zijn. De lipsticks van Yves Rocher zijn inderdaad heel fijn!

  2. 4 maart 2018 / 19:08

    Wat zijn ze hele mooie beauty producten. De producten van Dille & Kamille ben ik benieuwd naar

  3. 4 maart 2018 / 11:00

    The body shop eau de toilette is ook mijn favoriet! Ik vind het zo lekker ruiken!

  4. 4 maart 2018 / 10:27

    Die lijn van etos zie ik overal voorbij komen,misschien moet ik hem toch maar een keer proberen haha.

  5. 2 maart 2018 / 18:56

    Fijne favorieten. Ik ben ook helemaal dol op de geur van The Body Shop. Zelfs Sofie wil er elke dag een spuitje van op hebben.

  6. 2 maart 2018 / 18:48

    Ik ben gek op de winkel Dille en Kamille, maar ik wist niet dat ze ook een eigen verzorgingslijn hadden! Ik ga snel eens kijken

  7. 2 maart 2018 / 13:43

    Mooie favorieten. De eau de toilette is ook echt mijn favoriet. Van de Etos ook een aantal producten maar niet allemaal even favoriet zeg maar. haha

  8. 1 maart 2018 / 22:44

    Wat een mooie favorieten! Die lipsticks van Yves Rocher vind ik ook heel erg prettig.

  9. 1 maart 2018 / 19:11

    Vooral die Yves Rocher Grand Rouge Mat Lipsticks lijken me prachtig, die zou ik wel willen 😮

  10. 1 maart 2018 / 10:09

    Maria Nila kende ik nog niet, maar ik zie in je review het Cruelty Free-konijntje! Dat moet ik dus eens bekijken, want het merk klinkt erg goed!

  11. VWillemse
    1 maart 2018 / 09:38

    De matte lipsticks van YR zijn echt heel mooi en fijn.
    Vooral de oud rose kleur vind ik prachtig.
    De Maria Nila haar producten vind ook eveneens toppers.
    Ze ruiken heerlijk en elke lijn bevat een zonnenfilter, echt ideaal.

  12. 1 maart 2018 / 07:16

    De lipsticks zijn inderdaad echt heel erg mooi! En de parfum lijkt me heerlijk net zoals de producten van etos! Mijn beautyfavoriet is denk ik Philosophy purity wat ik deze maand kocht!