fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018

Het is inmiddels al een hele tijd zo, ik trap de nieuwe maand af met 2 artikels. Mijn beautyfavorieten februari 2018 om 06:00 uur en Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018 om 15:00 uur. Bij dat tweede artikel ben je nu aanbeland. Veel leesplezier!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018

Skyn Iceland Multimasking Kit

Hihi, totaal geen verrassing dat deze Skyn Iceland Multimasking Kit in dit lijstje verschijnt. Ik schreef dit artikel begin van de maand februari en al snel werd het bericht door Skyn Iceland gedeeld op Facebook. Vervolgens stond er ook nog een sponsoring op. Super leuk natuurlijk!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018

Handige items voor in huis

Ik woon natuurlijk al een tijdje samen en in de loop van de tijd merk je dat je wat dingetjes in huis te kort komt. Omdat dit lijstje begon te groeien besloot ik het eens in een artikel op te schrijven. Ik noemde dit artikel ‘Handige items voor in huis‘ en vond het heel leuk om te zien dat het artikel zo goed is gelezen. Oh en bedankt voor de mega veel, toffe reacties!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018

Beautyblender Chill

De Beautyblender is zo’n mega hype dat ik me bijna niet kan voorstellen dat je er nog niet van heb gehoord. Begin februari lanceerde zij Beautyblender Chill, hetzelfde ‘eitje’ als alle andere varianten maar dan natuurlijk in deze hippe, oceaanblauwe kleur. Omdat ik nog nooit eerder een review van een beautyblender had geschreven vond ik het daar de hoogste tijd voor!

Another Blogging TAG

Zo nu en dan vul ik een TAG in. Ik vind het zelf namelijk altijd leuk om bij een andere blogger een TAG te lezen en vind ook dat er zo af en toe een wat persoonlijker artikel mag verschijnen op mijn blog. In februari vulde ik de Another Blogging TAG in en ik werd helemaal blij van de bezoekersaantallen en de lieve reacties. Super leuk!! Oh en mocht je benieuwd zijn, ik vulde laatst ook de Persoonlijke TAG in.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018

5 Tips om sporten vol te houden

Deze 5 tips om sporten vol te houden schreef ik niet alleen voor mijn blog maar vooral ook voor mijzelf. Ik ben namelijk niet de meest fanatieke sporter en het volhouden daarvan is al helemaal niet aan mij besteed. Twee jaar geleden begon ik fanatiek aan een bootcamp in de duinen maar haakte uiteindelijk toch af. Tijd om het nu toch echt weer op te pakken. Let’s GO!!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2018. Herinner jij je nog een artikel van de afgelopen maand wat je super leuk vond om te lezen? Ik ben heel benieuwd! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat ontvangen producten en affiliate links.

Delen: