fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Etos Journey of Beauty collectie

Etos Journey of Beauty collectie

Dat Etos de laatste tijd enorm goed bezig is met de meest toffe collecties heb ik al eens eerder verteld op mijn blog. Maar, Etos gaat lekker verder en lanceert de Etos Journey of Beauty collectie. Direct, maar dan ook echt direct was ik mega enthousiast en ik vertel je er dan ook graag meer over.

Etos Journey of Beauty collectie Etos Journey of Beauty collectie

Etos Journey of Beauty collectie

Hoe mega tof is de vormgeving? Ik vind het echt prachtig gedaan. De collectie is geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw Zeeland en Hawaï en dat is ook meteen terug te zien aan de vormgeving.

Etos over de Journey of Beauty Collectie
Ga met ons mee op wereldreis en laat je meevoeren door het spirituele en authentieke Nepal, het warme en kleurrijke Afrika, het exotische en zonnige eiland Hawaï en door de ongerepte natuur van Nieuw Zeeland.

De collectie bestaat in totaal uit de volgende 4 lijnen:

 • African Marula Oil & Baobab
  • Shower Oil
  • Body Oil
  • Shower Cream
  • Shower Foam
 • Nepalese White Tea & Rice
  • Shower Foam
  • Body Serum
  • Foaming Scrub
  • Shower Oil
 • New Zealand Manuca Honey & Beeswax
  • Shower Scrub
  • Shower Cream
  • Body Butter 
 • Hawaiian Guava & Pineapple
  • Shower Jelly
  • Shower Foam
  • Body Lotion
  • Shower Oil

De dik gedrukte producten zijn de producten die ik in dit artikel review.

Etos Journey of Beauty collectie

Etos Journey of Beauty collectie

Hawaiian Guava & Pineapple Shower Jelly

Wow, leuk! Na alle showerfoams vind ik een Shower Jelly best wel origineel. Het is echt een gel en meteen ruik je de heerlijke zoete geur van Guava en Ananas. Meteen waan je je op een tropisch eiland en dat is echt heerlijk! Onder de douche schuimt hij heerlijk en ik ben eigenlijk direct enthousiast!

De paradepaardjes uit de Hawaiian Guava & Pineapplelijn zijn – zoals de naam al aangeeft – guave en ananas, twee zoetsappige vruchten boordevol vitamine C. De heerlijk verfrissende producten zijn daarnaast verrijkt met provitamine B5 en E en geven je een energieke boost. De zoete exotische geur maakt de tropische beleving compleet.

 

Etos Journey of Beauty collectie

Etos Journey of Beauty collectie

New Zealand Manuca honey & Beeswax Body butter

Een body butter is natuurlijk altijd goed, zeker in de winter. Deze body butter is lekker fluffy en ruikt echt heerlijk naar honing. Hij smeert lekker uit en trekt redelijk vlot in. Een prima butter!

De producten uit de New Zealand Manuca honey & Beeswax lijn zijn verrijkt met bijenwas en manuka honing en hebben een zeer verzachtende en intensief voedende werking op de huid. Ervaar de puurheid van de natuur dankzij de zachte honinggeur.

Etos Journey of Beauty collectie

Etos Journey of Beauty collectie

Nepalese White tea & Rice Foaming Scrub

Namasté! Oeh White Tea & Rice, klinkt al meteen top! Het is echt een foaming scrub, met zachte scrubdeeltjes, die je direct onder de douche kunt gebruiken. Nu gebruik ik heel graag scrubs en ik ben absoluut te spreken over deze van Etos!

De key ingrediënten in deze lijn zijn Nepalese witte thee en rijst. Ze worden geroemd om hun vitaliserende eigenschappen. Producten verrijkt met deze ingrediënten dragen bij aan het behoud van een gezonde huidconditie. De zacht zoete geur heeft een kalmerend effect; een moment van pure ontspanning!

Etos Journey of Beauty collectie

Etos Journey of Beauty collectie

African Marula Oil & Baobab Body oil

Stiekem noem ik thuis alle body oils massageolies, puur om even een massage te kunnen uitlokken haha! Daarnaast is een bodyolie natuurlijk super goed voor je huid en ik smeer me er dan ook graag mee in. De geur van de olie is heerlijk, hij laat zich goed verdelen en trekt goed in. Absoluut niets op aan te merken. Daarnaast overigens ook prima te gebruiken als massageolie!

De belangrijkste ingrediënten in de Afrika-lijn zijn baobab en marula olie. Deze oliën staan bekend om hun weldadige en voedende werking op de huid, voor een zachte en verzorgde huid. Dankzij de warmzoete geur waan je je binnen no time in zonnig Afrika.

Etos Journey of Beauty collectie Etos Journey of Beauty collectie

Conclusie

Je merkt het vast al wel, ik ben enorm te spreken over deze Etos Journey of Beauty collectie. Ik ben dol op high-end producten maar als er budget merken zo uitpakken met nieuwe collecties dan kan ik daar niets anders dan volle lof voor geven. Alles aan deze collectie klopt voor mij helemaal. De vier verschillende lijnen, de prachtige verpakkingen en de heerlijk geurende producten van goede kwaliteit. Ga zeker eens naar Etos om zelf tussen de collectie te neuzen, dat heeft deze collectie zeker verdiend!

 • Hawaiian Guava & Pineapple Shower Jelly – 250ml. – € 3,29
 • New Zealand Manuca honey & Beeswax Body butter – 250ml. – € 4,99
 • Nepalese White tea & Rice Foaming Scrub – 150ml. – € 3,49
 • African Marula Oil & Baobab Body oil – 150ml. – € 4,49

Heb jij deze Etos Journey of Beauty collectie al gespot in de Etos filialen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

19 Reacties

 1. 6 februari 2018 / 21:47

  Dit klinkt echt als een ontzettend fijne collectie, en je hebt zulke mooie foto’s gemaakt!

 2. 6 februari 2018 / 20:22

  Etos vind ik eigenlijk altijd erg fijn! Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt!

 3. 6 februari 2018 / 19:34

  Etos heeft zo’n leuke producten altijd! Ik wil een Etos in België!

 4. 6 februari 2018 / 19:31

  Klinkt als fijne producten voor ook een prettige prijs. Toevallig gebruik ik een showerfoam uit een eerdere lijn. Het leuke vind ik dat de verpakking (tube, flacon) ook chique oogt. Ook nog eens leuk om weg te geven. Ik zag het al vaker voorbij komen en ik lees ook het enthousiasme van iedereen.

 5. 6 februari 2018 / 09:29

  Ik ben gek op de producten van de Etos, leuk artikel heb je gemaakt!

 6. 5 februari 2018 / 20:37

  Foto’s zijn inderdaad heel mooi. De producten zelf zien er ook goed uit.

 7. 5 februari 2018 / 19:29

  Die foto’s zien er hemels uit door de belichting!
  Verder ben ik hierin een beetje ontwetend!

 8. 5 februari 2018 / 17:23

  Fijne geur en heerlijke producten.

 9. 5 februari 2018 / 16:50

  Wat een uitgebreide collectie met 4 lijnen. Zien er ook allemaal heel fijn en luxe uit! En handig dat je ook een foto van de ingrediënten in je review hebt gezet!

 10. 5 februari 2018 / 15:12

  Etos heeft echt zulke goede lijnen de laatste tijd! Ik ben er dol op, ook deze ziet er weer heel goed uit

 11. 5 februari 2018 / 15:00

  White tea and rice klinkt als een combinatie die ik heerlijk ga vinden. Sowieso is Etos heel fijn! Ga het ff onthouden 🙂

 12. 5 februari 2018 / 14:34

  zo jammer dat we geen Etos hebben in België, ik ga er wel bijna altijd binnen als ik in Nederland heb, ze hebben er inderdaad fijne producten

 13. 5 februari 2018 / 14:12

  Ik zag ze laatst staan bij Etos! Zagen me er heel fijne producten uit!!

 14. 5 februari 2018 / 12:36

  Wat een mooie producten

 15. 5 februari 2018 / 11:58

  Ik ben erg benieuwd naar de producten! Ik denk dat de lijn met ananas mijn ultieme favoriet is, lekker zomers!

 16. 5 februari 2018 / 11:45

  Fijne producten hè! Ik vind ze ook echt heerlijk!

 17. 5 februari 2018 / 09:21

  Ik kwam deze artikelen net ook ergens tegen en moet zeggen dat de verpakkingen en namen me al heel erg aanstaan. ik ken ze niet, maar ben wel hee nieuwsgierig geworden.

 18. 5 februari 2018 / 06:53

  De namen van deze lijn vind ik best exotisch. Ze zien er weer heel mooi uit!