fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Nieuwe merken, ik test als beautyblogger niets liever uit. Een totaal nieuw merk voor mij is Maria Nila, een merk met diverse verzorgingslijnen voor het haar. De afgelopen tijd heb ik de Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn uitgebreid getest en vandaag deel ik mijn bevindingen in dit artikel.

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Een compleet nieuw merk voor mij dus laat ik eerst eens wat achtergrondinformatie met jullie delen. Ik ontdekte dat het merk al 40 jaar bestaat in Zweden en pas sinds kort verkrijgbaar is in Nederland. Nieuw voor ons maar dus absoluut niet voor Zweden. De producten van Maria Nila worden altijd gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De inhoud moet leuk zijn voor haar, dieren en de natuur.

Dit is zo’n typisch merk dat aan alle goede dingen heeft gedacht, I love it! Maria Nila is namelijk volledig biologisch, dierproefvrij en veganistisch. Sterker nog, bij het kopen van een Maria Nila-product draagt ​​je bij aan het planten van nieuwe bomen in Zuid-Amerika. Door het planten van bomen dragen we samen bij aan een betere wereld!

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila heeft in totaal 6 verschillende verzorgingslijnen op de markt. Allemaal uitgevoerd in dezelfde verpakkingen in een andere pastelkleur, namelijk:

  • Head & Hair Heal
  • Pure Volume
  • Luminous Colour
  • Structure Repair
  • Sheer Silver
  • True Soft

In dit artikel review ik dus de Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn. De lijn die uitgevoerd is in een pastelgroene kleur. De vormgeving verder vind ik helemaal prima!

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

De Structure Repair Verzoringslijn van Maria Nila is speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog en chemisch behandeld/geverfd haar. De lijn is verrijkt met voedende zeewier extracten die ervoor zorgen dat het haar zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terugkrijgt. De producten zijn vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila Structure Repair Shampoo

De shampoo is het meest vloeibaar van structuur. Hij ziet er een beetje parelmoerachtig uit, laat zich makkelijk verdelen en schuimt top met aanraking van water. Na het uitspoelen van de shampoo voelt mijn haar wel erg droog en vol klitten aan. Kom maar op met die conditioner! Dit is overigens niets nieuws hoor, dit heb ik bij vrijwel alle shampoo’s. Een wasbeurt zonder conditioner is voor mij echt een no go. 

Gebruik:

Dat is natuurlijk heel simpel, net zoals bij andere shampoos. Je maakt je haar nat, masseert de shampoo in het haar en spoelt het vervolgens grondig uit.

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila Structure Repair Conditioner

De conditioner heeft een crèmeachtige structuur en laat zich iets minder makkelijk door het haar verdelen dan de shampoo. Ik pak zo’n 3x wat extra conditioner om er zeker van te zijn dat het goed verdeeld is. Ik laat het even intrekken en spoel het vervolgens uit. Mijn haar voelt al een stuk zachter maar nog niet helemaal top, dus dat masker komt eerlijk gezegd als geroepen.

Gebruik:

De conditioner gebruiken we natuurlijk na de shampoo. Als deze grondig is uitgespoeld brengen we de conditioner aan. Laat deze een paar minuten intrekken en spoel deze vervolgens ook weer goed uit.

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Maria Nila Structure Repair Masker

Alhoewel ik nooit maskers gebruik komt het bij deze lijn goed uit. Ik scoop met mijn vingers wat product uit de pot en breng het aan in mijn haar. Laat het 3 minuten goed intrekken en spoel mijn haar vervolgens grondig uit. Eindelijk dat heerlijke, zachte haar! Precies wat ik wil na een wasbeurt!

Gebruik: 

Het masker is natuurlijk de laatste stap. Na de shampoo en conditioner breng je het masker royaal aan. Deze laat je 3 minuten intrekken en ook dan kan het masker worden uitgespoeld.

Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn

Conclusie

Omdat ik nog niets eerder van het merk heb geprobeerd had ik totaal geen verwachtingen. Nu na het veelvoudig gebruiken van het merk kan ik eigenlijk maar één ding zeggen: ‘Ik vind de Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn fantastisch!’

Toevallig ontving ik het pakketje op mijn werk en maakte ik hem samen open met een collegaatje. Het eerst wat ons opviel was de geur. Echt een heerlijke, natuurlijke en frisse geur. Na het wassen met de drie producten ben ik enorm tevreden. Mijn haar ruikt heerlijk fris en voelt zacht, verzorgd en absoluut schoon aan. Daarnaast heb ik totaal niet het idee dat mijn haar verzwaard wordt en kan ik makkelijk een week een wasbeurt uitstellen zonder dat mijn haar vet wordt. Top!! Met de wetenschap dat deze lijn vegan is, vrij is van SLS, parabenen etc. en je bij het kopen van het product bijdraagt aan een betere wereld kan ik eigenlijk niets anders dan lof geven.

Kleine kanttekening: normaliter gebruik ik nooit een masker en dat heb ik bij deze lijn dus wel echt nodig. Al ervaar ik dit zelf niet perse als een groot probleem!

Deze Maria Nila Structure Repair Verzorgingslijn is o.a. te koop bij Bol.com, John Beerens en haarspullen.nl 

  • Shampoo bevat 350ml. en kost € 8,25
  • Conditioner bevat 300ml. en kost € 8,25
  • Masker bevat 250ml. en kost € 20,50

Heb jij wel eens een biologische shampoo geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

22 Reacties

  1. 23 februari 2018 / 13:41

    Wat een fijne en uitgebreide review 🙂 Ik kende het merk ook nog niet, maar ben wel benieuwd geworden!

  2. 23 februari 2018 / 09:24

    Oh dit merk kende ik nog niet! Ik gebruik zelf een shampoobar van de Lush: ook heel lief voor het milieu 🙂

  3. 22 februari 2018 / 20:11

    Wat een prijsverschil als je kijkt naar het masker! Dat zou ik eigenlijk toch wel teveel vinden om zo maar uit te geven. Maar het klinkt allemaal wel heel goed. Dan zijn het ook wel dingen om voor te sparen.

  4. 21 februari 2018 / 16:01

    Lijken me heel leukevproducten!

  5. 21 februari 2018 / 11:13

    Wat een mooie review! Ik ken de lijn niet, maar het ziet er fris en lekker no-nonsense uit.
    Zelf gebruik ik vooral natuurcosmetica uit Duitsland: Alverde.

  6. 21 februari 2018 / 10:54

    Het ziet er goed uit. Lijkt mij heel fijn merk

  7. 21 februari 2018 / 08:00

    Ik ben een groot fan van organische shampoos, maar ben wel benieuwd waarom jij denkt het masker per definitie nodig te hebben?
    Ik gebruik overigens zelf shampoo en conditioner/mask van Jean Paul myne, ook organisch en speciaal voor mijn rode haar (de lijn die ik heb dan haha)

    • 21 februari 2018 / 11:14

      Hé Cassandra, bedankt voor je reactie! Normaal gebruik ik alleen shampoo en conditioner en is mijn haar daarna zacht en klitvrij genoeg om het uit te borstelen. Bij deze lijn heb ik dat gevoel pas na het gebruik van het masker, vandaar mijn gevoel het masker echt nodig te hebben om de wasbeurt mee af te sluiten.

  8. 21 februari 2018 / 07:18

    Ik denk dat deze lijn heel goed zal zijn voor mijn krullenbos! Hoe minder troep je erin gooit, hoe mooier het zit en aanvoelt. Ik ga deze producten een keer uitproberen! Ben benieuwd!

  9. 20 februari 2018 / 19:27

    Dit merk is ook helemaal nieuw voor mij. Ik ben enorm benieuwd naar de geur. De verpakkingen zien er goed uit!

  10. 20 februari 2018 / 19:23

    Dit klink al iets wat mijn haar wel kan gebruiken. Het merk kende ik ook nog niet

  11. 20 februari 2018 / 12:35

    Ik vind het geweldig dat deze lijn vegan is dus vrij van alle ‘slechte’ dingen. Dus deze lijn wil ik zeker eens proberen maar dan ook met het masker er bij als je zegt dat je dat voor deze lijn echt wel nodig hebt.

  12. 20 februari 2018 / 12:24

    Nog nooit geprobeerd of ook geen andere biologische producten – misschien moet ik het wel eens proberen 🙂

  13. 20 februari 2018 / 11:32

    Ik gebruik Maria Nila al een tijdje leerde hun kennen doordat ik een goede zilvershampoo zocht. Vind het merk zelf erg fijn.

  14. 20 februari 2018 / 11:10

    Ooh ziet er fijn uit, ik kende dit merk nog niet!
    Liefs,
    Yara

  15. 20 februari 2018 / 10:49

    Aangezien ik vochtarm pluizig haar heb, lijkt me dit wel wat. En de prijs is ook nog net te doen.

  16. 20 februari 2018 / 10:05

    Ik ben er ook niet bekend mee, maar zeker eens de moeite waard om te testen!

  17. 20 februari 2018 / 10:00

    Ik ken het merk niet, maar als ik je review zo lees, is het zonde dat het niet iets beter gekend is! Leuke verpakking trouwens ook! Lekker vrolijk!

  18. 20 februari 2018 / 09:53

    Fijn weer een natuurlijke product dat ik kan toevoegen aan de lijst om uit te proberen. Geen sulfaten, parabenen en andere rommel. I love it!

  19. 20 februari 2018 / 07:57

    Ik ken het ook niet. Maar ik ben wel echt heel benieuwd naar de geur en naar het masker.

  20. 20 februari 2018 / 07:22

    Goede review 🙂 leuke verpakking ook!!