fbpx
18   51
95   220
61   108
60   210
49   158

BABOR Spring Summer Look 2018

BABOR Spring Summer Look 2018

Yesss!! De persberichten voor de lente stromen mijn mailbox weer binnen en dat bezorgt me letterlijk de lentekriebels. Na al die donkere dagen vind ik het heerlijk om producten te mogen ontvangen in lente-achtige pasteltinten en daar behoort deze BABOR Spring Summer Look 2018 absoluut toe. Dit wil je lezen!

BABOR Spring Summer Look 2018

BABOR Spring Summer Look 2018

De zon heeft zich afgelopen weekend laten zien en dat maakte me zo blij! Ik ben naar buiten gegaan zonder winterjas en zonder sjaal maar uiteraard met zonnebril en het was gewoon echt heerlijk. De perfecte timing om eens lekker aan de slag te gaan met deze Babor Spring Summer Look 2018.

Pastel maakt gelukkig!

Roze, lichtblauw of mintgroen – de sorbetkleuren van dit seizoen zien er stuk voor stuk smakelijk uit.

Tijd om ons weer eens te wagen aan pastelkleurige make-up looks. Van donkere smokey eyes en paarse lippen in de herfst en winter gaan we gewoon weer lekker naar lichtblauw en pastelroze. Door deze collectie van Babor krijg ik er in ieder geval meteen zin in. In dit artikel besprek ik de volgende 7 producten:

 • Eye Shadow Pencil 11 sky blue; € 17,-
 • Eye Contour Pencil 05 white lights; 1€ 13,-
 • Lip Oil 05 strawberry; € 19,-
 • Creamy Lip Colour 22 metallic pink; € 23,50
 • Nail Colour 16 candy pink; € 12,50
 • Nail Colour 18 sky blue; € 12,50

BABOR Spring Summer Look 2018BABOR Spring Summer Look 2018

Eye Shadow Pencil & Eye Contour Pencil

Laten we beginnen met de oogpotloden. De Shadow Pencil is een lichtblauwe potlood die bedoeld is als oogshadow. Wauw, wat een prachtige kleur is dit. Inderdaad perfect voor de lente. Zelf ben ik ontzettend fan van een wit potlood op mijn waterlijn en daar is deze Contour Pencil perfect voor. Beide potloden zijn goed gepigmenteerd en hebben een metallic finish.

BABOR Spring Summer Look 2018BABOR Spring Summer Look 2018

Lip Oil 05 Strawberry

Op naar de Lip Oil. Voor mij geen onbekend product want ik heb de Babor Lip Oil 01 Salmon al een keer heel uitgebreid gereviewed. Deze kleur, 05 Strawberry, is een roze/rode kleur die lekker fel is. Heerlijk, dit soort frisse kleurtjes.

BABOR Spring Summer Look 2018

Creamy Lip Colour 22 Metallic Pink

Ook de Creamy Lip Colour is een welbekende. Ik heb er eerder reviews van geschreven, nameljik over de kleur Light Violet en Sun Rose. Mijn tip is om mijn vorige reviews te lezen om alles van deze Creamy Lip Colour te weten.

BABOR Spring Summer Look 2018BABOR Spring Summer Look 2018

Nail Colour 16 Candy Pink & Sky Blue

Deze nagellakjes schreeuwen natuurlijk lente. Pastel roze en pastel blauw, wat wil je nog meer? Beide lakjes zijn mooi gepigmenteerd, dekken binnen 2 laagjes en lakken ontzettend fijn. De roze kleur heeft een glanzende finish en de blauwe kleur heeft een metallic finish.

Twee looks

Voor deze look heeft Babor eigenlijk 2 looks ontwikkeld, de Cherry Biscuit Look en de Mint Cookie Look. Hieronder beschrijf ik beide looks, mocht je het leuk vinden om deze na te maken.

Cherry Biscuit Look

Je brengt de  Eye Shadow Pencil 11 “sky blue“ aan op het bewegend ooglid. Met de  Eye Contour Pencil 05 “white lights“ wordt de waterlijn en de binnenste ooglook opgelicht en de 05 “strawberry“ kleur op de lippen en de Nail Colour in 16 “candy pink“ op de nagels maakt deze look af.

BABOR Spring Summer Look 2018

Mint Cookie Look

We starten weer met de prachtige 11 “sky blue” Eye Shadow Pencil op het bewegende ooglid en het Eye Contour Pencil 05 “white lights“  op de waterlijn. De lippen worden metallic met de prachtige, zachte Creamy Lip Colour 22 “metallic pink“. De nagellak wordt de kleur “sky blue” om deze ‘Mint’ look mee af te maken.

BABOR Spring Summer Look 2018

Conclusie

Oeh!! Ik ben in love met deze Spring Summer Look van Babor! Heerlijk om zo in de lentesferen te komen. De kleurkeuzes snap ik direct en ik ben over de kwaliteit van de producten erg te spreken. Sowieso vind ik dat er in beautyland te weinig geschreven wordt over de producten van Babor. Ik raad ze namelijk enorm aan. De verpakkingen zijn prachtig, de kwaliteit is top en de prijzen kloppen. Wat wil je nog meer?

Deze BABOR Spring Summer Look 2018 is koop in de webshop van Babor

Heb jij een make-up product van Babor in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 28 maart 2018 / 13:21

  Wat een vrolijke collectie ik moet meteen aan de lente en pasen denken hierbij. Het zijn niet echt mijn kleuren behalve de lipstick, die is wel leuk. Van Babor heb ik nog nooit wat geprobeerd

 2. 28 maart 2018 / 12:50

  Ik vind metallic pink jou heel erg mooi staan!

 3. 28 maart 2018 / 11:16

  Wat een vrolijke collectie is dit! Vooral die nagellakjes vind ik echt perfect voor de lente en zomer!

 4. Willemse
  28 maart 2018 / 11:15

  Er word idd weinig over Babor geschreven, misschien omdat er minder van opgestuurd word? Ik heb een beetje het idee dat iedereen over hetzelfde schrijft omdat iedereen dezelfde producten krijgt opgestuurd.
  Maar wat de reden ook is…er is idd weinig over terug te vinden en vind het ook zonde want het is een heel fijn merk.
  Mooie kleuren, producten van goede kwaliteit.
  Vooral de roze lipstick vind ik hier super mooi

 5. 28 maart 2018 / 09:15

  Die roze lipstick vind ik het mooist! Prachtig.

 6. 28 maart 2018 / 06:49

  Wat een mooie kleurtjes, vooral de metallic lipstick!

 7. 28 maart 2018 / 06:17

  Babor is een mooi merk en dit zijn erg mooie producten. De creamy lipstick staat je goed, ik had verwacht dat die iets lichter uit zou pakken, maar dit vind ik erg mooi.