fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Babor Lip Oil 01 Salmon

Babor Lip Oil 01 Salmon

Een lipstick, lipgloss of liquid lipstick, ze hebben allemaal al meerdere malen de revue gepasseerd op mijn blog. Echter is er vandaag een primeurtje, ik review namelijk een lip oil! Om precies te zijn de Babor Lip Oil 01 Salmon. Ben jij benieuwd of deze Lip Oil het kopen waard is? Lees dan mijn review!

Babor Lip Oil 01 Salmon

Babor Lip Oil 01 Salmon

Babor Lip Oil 01 Salmon

Babor is, denk ik, niet het meest bekende merk. Maar wel een merk waar ik, sinds mijn review van de Babor Creamy Lip Colour in Sun Rose, mega fan van ben! Deze lipstick behoort, net als de lip oil, tot de lente/zomer look ’17 van Babor. Een look die Babor zelf ‘natuurlijk, kleurrijk en fris’ noemt.

Babor Lip Oil 01 Salmon

Babor over de lente/zomer look
De eerste lente/zomer look uit de BABOR make-uplijn AGEID presenteert zich in warme en koele zomertinten voor lippen en nagels alsook zachte glinsterkleuren voor stralende ogen en een frisse teint.  De nieuwe kleuren zijn zo individueel als de eigen persoonlijkheid: felle of fletse nuances, shiny of mat, nonchalant aan het strand of elegant bij een cocktail-event.

Babor Lip Oil 01 Salmon
De Babor Lip Oil is in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk:

 • 01 Salmon
 • 02 Pink Magenta
 • 03 Pale Pink

In dit artikel review ik de Babor Lip Oil 01 Salmon.

Babor Lip Oil 01 Salmon
Babor omschrijft de Lip Oil als ‘Verzorgende Olie en Glans in 1’. De Lip Oil zit in een kartonnen verpakking die van zwart ombre naar koper loopt. Dat ziet er al heel chique uit, niet? De Lip Oil zelf zit in een half doorzichtige verpakking. De dop heeft een beetje een grijze, metallic look. Door het glas zie je het product. Ik heb eerlijk gezegd helemaal niets op deze verpakking aan te merken! Lookin’ good! 

Babor Lip Oil 01 Salmon

Babor over de Lip Oil 01 Salmon
De Lip Oil verbindt de verzorging van oliën met glans en kleur van een glossy product. Geeft de lippen een schitterende glans zonder te plakken of uit te lopen. Prettig aan te brengen met de buigzame applicator. De verpakking is klein en desondanks chic – voor elke handtas.

Babor Lip Oil 01 Salmon

Swatch

Hier zie je de swatch van de Babor Lip Oil 01 Salmon. Oeh, gepigmenteerder dan ik dacht zeg! Een mooi, glanzend en zalmroze kleurtje!

Babor Lip Oil 01 Salmon
Hier draag ik de Lip Oil!

Babor Lip Oil 01 Salmon

Conclusie

Wat leuk om een keertje een Lip Oil te proberen! Ik wist eerlijk gezegd niet helemaal wat ik moest verwachten en ik moet toegeven: ‘Ik ben aangenaam verrast!’ De vormgeving vind ik ten eerste top gedaan en het product zelf vind ik ook top. De Lip Oil is echt verzorgend en voelt super comfortabel aan op je lippen. Daarnaast heeft hij een mooi kleurtje en is hij zeker voor de lente en zomer heel erg geschikt. Een mooi glansje zorgt ervoor dat deze Lip Oil lijkt op een lipgloss. Al is hij dan natuurlijk wel extra verzorgend. Aan de Lip Oil zit een zoet smaakje, dit kan men storend vinden maar ik vind het in dit geval niet overheersend en eigenlijk stiekem best lekker! Ik zou zeggen, probeer hem zelf eens!

Deze Babor Lip Oil 01 Salmon kost € 19,- en is te koop in de webshop van Babor

Heb jij een Lip Oil in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 11 mei 2017 / 12:07

  Leuke kleur, staat je goed! X

 2. 10 mei 2017 / 14:41

  Dit is echt zo een enorm mooi en lief kleurtje! Hij ziet er zo goed uit bij je!

 3. 10 mei 2017 / 12:45

  Deze is inderdaad heel gepigmenteerd voor een lipolie! Ik heb zelf maar een lipoile geprobeerd, een van Lancome 🙂 en die is wel heel fijn ook!

 4. 10 mei 2017 / 11:17

  Dit merk kende ik inderdaad nog niet. Wat een mooi zacht kleurtje! je ziet steeds meer merken die met olie’s komen, maar dan vraag ik me af; is het nu echt meer verzorgend en anders als een gewone lipstick of lipgloss?

 5. Varenka
  10 mei 2017 / 11:13

  Wat een lief kleurje, perfect voor de zomer

 6. 10 mei 2017 / 10:57

  Wauw zeker gepigmenteerd! Dat verwachtte ik niet bij het zien van de titel! Staat je ook mooi.

 7. 10 mei 2017 / 08:22

  Klinkt echt heel erg fijn! Mooi kleurtje ook.

 8. 10 mei 2017 / 08:03

  Wat een fijne review, klinkt goed! Ik vind het kleurtje je heel lief staan.

 9. 10 mei 2017 / 06:13

  Dit klinkt goed zeg.. echt een product voor mij en wat een leuk kleurtje. Staat je goed!