fbpx
37   81
98   172
133   246
113   242
86   289

De leukste bikini’s voor de zomer

De leukste bikini's voor de zomer

Vorige week is het officieel lente geworden en stiekem is dat al een beetje te merken. De tijd is in het weekend vooruit gegaan en dat betekent dat het weer langer licht is. Heerlijk!! Daarnaast heeft de zon zich de afgelopen dagen al goed laten zien dus kom maar door met die lente! Binnenkort ga ik richting de zon dus in dit artikel laat ik je De leukste bikini’s voor de zomer zien. Let’s GO!

De leukste bikini's voor de zomer

Bikini 1 – Bikini 2 – Bikini 3

De leukste bikini’s voor de zomer

Rond mei vertrekken mijn vriend en ik voor een aantal daagjes (hopelijk) richting de zon. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten, kom maar op met die Vitamine D! Natuurlijk heb ik al een aantal leuke bikini’s in mijn kast hangen maar het is tijd voor een nieuwe dus ik ben het internet af gaan struinen en heb de leukste bikini’s voor de zomer gevonden bij LASCANA, een webshop voor badkleding, lingerie, strand- en nachtkleding.

 1. Buffalo Bandeau Bikini
  • Dit is een bandeau/beugel bikini van het merk buffalo in de kleur ‘kreeft’ met afneembare bandjes. Een hele leuke, vrolijke koraal. Perfect voor de zomer, vind je niet? Het is een effen, bikini met een tof gevlechten detail. Hij is overigens ook te krijgen in de kleuren ‘Olijf’ (heel tof) en ‘Zwart’.
 2. Chiemsee Triangel Bikini 
  • Hoe ontzettend vrolijk is deze triangel bikini van Chiemsee? Ik zag het printje en ik dacht meteen: ‘YES!’ Volgens de website is hij kreef/mint gedessineerd en hij heeft een leuk, extra detail op het broekje. Met deze bikini krijg je toch direct zin in de zomer?
 3. Lascana Bandeau Bikini
  • Ik ben dol op paars en de combinatie met deze mint groene steentjes vind ik erg tof. Leuk dat het detail zowel tussen de borsten als op het broekje zitten. Deze bikini komt op mij over alsof hij een hele goede kwaliteit heeft en deze vormgeving is ook te verkrijgen in een badpak en andere kleuren zoals bijvoorbeeld marine blauw.

Een lastige keuze om te maken, vind je niet? Ik wil er minimaal 1 aanschaffen zodat ik deze aan mijn ‘bikini stash’ kan toevoegen. Puur omdat ik het gewoon super fijn vind om lekker te kunnen afwisselen. Op dit moment heb ik vooral bandeau bikini’s omdat ik deze prettig vind zitten en deze niet zorgt voor bandjes op je schouders. Ik zou dus het beste kunnen kiezen tussen nummer 1 en 3 maar ik vond nummer 2 zo ontzettend vrolijk dat ik stiekem ook wel daar naartoe neig…

Welke zou jij kiezen uit dit lijstje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 27 maart 2018 / 19:23

  Leuke bikini’s, vooral de kaki vind ik heel mooi!

 2. 27 maart 2018 / 15:59

  Wat een leuke bikini, ik krijg gelijk helemaal de kriebels om een bikini te gaan shoppen!
  Liefs,
  Evelien