fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

SKYN Iceland Multi Masking Kit

SKYN Iceland Multi Masking Kit

Multi Masking is een hele trend geweest in 2017 en blijkbaar zetten we die lekker voort in 2018. Ik heb daar helemaal geen moeite mee want ik ben dol op Multi Masking. Tijd om de SKYN Iceland Multi Masking Kit te reviewen. Een musthave of niet? Je leest het in dit artikel!

SKYN Iceland Multi Masking Kit

SKYN Iceland Multi Masking Kit

Leuk! Ik maakte begin januari voor het eerst kennis met het merk SKYN Iceland tijdens mijn review van de SKYN Iceland Winter Rehab Kit. Een aangename eerste kennismaking waarbij ik in het artikel al wat meer vertelde over het merk zelf. Nu is het dus de beurt aan een andere ‘kit’, namelijk de Multi Masking. Nu vind ik maskers alles behalve vervelend om te reviewen dus dat komt goed uit.

SKYN Iceland Multi Masking Kit

SKYN Iceland over de Multi Masking Kit
Dit TRENDY PAKKET bestaat uit 3 skyn all-stars: De Fresh Start Mask met verkoelende klei en een gelcomplex van fruitzuren, de verkoelende Eye Gel patches voor de ogen en transdermale Face Gel patches bomvol peptiden.

SKYN Iceland Multi Masking Kit

Dit is de inhoud van de SKYN Iceland Multi Masking Kit

 • Fresh Start Mask
 • Eye Gels
 • Face Gels for Forehead
 • Face Gels for Smile Lines

Alle maskers zitten 2x in het pakket. Nou, dat is best een uitgebreide inhoud. Ik ben aangenaam verrast!

SKYN Iceland Multi Masking Kit

SKYN Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels + Face Gels for Forehead and Smile Lines

Deze drie ‘maskers’ combineer ik in één. Anti-aging, je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen dus kom maar op met die gels! Het werkt eigenlijk heel simpel, je verwijdert de achterkant en brengt de gelkant aan op de huid. Het valt me meteen op dat de gels meteen super goed blijven zitten, top! Na 10 minuten verwijder je de gels en spoel je het resterende product af. Ik merk geen denderend verschil wat betreft de fijne lijntjes in mijn gezicht maar ik voel me wel lekker ontspannen na het gebruik.

SKYN Iceland over de Hydro Cool Gels
Deze intensieve, wekelijkse behandeling heeft direct rimpel-vervagend effect waar geen naald aan te pas hoeft te komen. Binnen tien minuten voorzien deze patches, bomvol peptiden, de diepe groeven in het gezicht van een geconcentreerde dosis opvullende ingrediënten.

SKYN Iceland Multi Masking Kit

SKYN Iceland Fresh Start Mask

Dit masker bestaat uit twee stappen. Gelukkig is het aanbrengen heel erg simpel zonder poespas. Allereerst masseer je stap 1 over je gezicht en vervolgens stap 2. Je mengt dus eigenlijk beide formules en deze zorgen samen voor een warm en licht bruisend schuim. Zowel de geur als het gevoel doet me direct denken aan tandpasta. Je laat dit 10 minuten intrekken en verwijderd het product vervolgens met lauwwarm water. Of het nu warm of koud is, ik weet het niet helemaal. Ken je dat gevoel met mint? Ik vind het wel prettig en absoluut ‘fresh’ aanvoelen. Na het gebruik voel ik me helemaal fris!

SKYN Iceland over de Fresh Start Mask
Deze tweefasenbehandeling ontgift, herdefinieert en polijst de huid voor een stralende nieuwe start van de week. Een mengsel van verkoelende blauwe klei en een AHA gelcomplex van fruitzuren: samen vormen ze een verwarmend, zuurstofrijk schuim dat een gestreste, doffe huid in slechts tien minuten opfrist en egaliseert.

SKYN Iceland Multi Masking Kit

Conclusie

Mijn mening geven over maskers vind ik aan de ene kant heel makkelijk en aan de andere kant heel lastig. Ik kan maskers heerlijk vinden of juist erg vinden tegenvallen. Het punt is alleen dat je na gebruik nooit echt goed kunt zien of het masker inderdaad doet wat hij beloofd. Ik ben in ieder geval super enthousiast over deze SKYN Iceland Multi Masking Kit. Heerlijke maskertjes en ideaal dat er van ieder masker 2 stuks van in de kit zitten. Wat dat betreft vind ik namelijk de prijs ook ontzettend meevallen! Tip: gebruik het ‘Fresh start mask’ in de ochtend, je frist er echt heerlijk van op!

Deze Skyn Iceland Multi Masking Kit kost € 25,- en is te koop in de webshop van Skyn Iceland.

Heb jij weleens van het merk Skyn Iceland gehoord?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

23 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 21:35

  Die oogmaskertjes lijken me wel wat

 2. 4 februari 2018 / 20:42

  Dit is echt zo’n maskertje voor some me time… heerlijk lijkt me het

 3. 4 februari 2018 / 20:17

  Leuke review! Het is echt lang geleden dat ik een maskertje heb gehad. Misschien toch eens doen weer…

 4. 4 februari 2018 / 16:25

  Ziet er wel goed uit maar als je niet echt verschil merkt vind ik het wel wat prijzig en kies ik liever wat goedkopere maskers die ook een fris gevoel geven

 5. 4 februari 2018 / 16:17

  Dat maskertje met mint klinkt echt zalig! Ik hou van dat frisse gevoel dat je ervan krijgt.

 6. 4 februari 2018 / 14:24

  Zier er een heel goed product uit! Ik ga het zeker ook eens uittesten!

 7. 3 februari 2018 / 22:48

  Fijne review. Het klinkt veelbelovend. Ik ben reuzebenieuwd naar dit merk.

 8. 3 februari 2018 / 21:43

  Maskers vind ik wel lekker, maar vaak veel geklieder. Een masker als deze is voor types als ik veel functioneler. Nu mezelf de tijd er nog voor gunnen.

 9. 3 februari 2018 / 21:42

  Een masker op den duur is voor mijn gezicht een must. heerlijk ontspannend en een oppepper ik gebruik het met regelmaat en dit ziet er wel veelbelovend uit

 10. 3 februari 2018 / 18:09

  ziet er goed uit, helaas ben ik soms allergisch dus durf ik het niet echt aan. De prijs vind ik overigens wel duur :O

 11. 3 februari 2018 / 11:52

  Wat dat betreft vind ik maskertjes echt heerlijk. Het werkt ontspannend en je bent lekker met jezelf bezig. Van dit merk had ik overigens nog nooit gehoord.

 12. 3 februari 2018 / 11:51

  Misschien moet ik dat eens gebruiken.
  Al die invloeden van het buiten zijn word mijn huid droog van.
  Ik zie het mezelf alleen niet doen haha

 13. 3 februari 2018 / 11:39

  Ik heb veel van dit merk zien staan toen ik in IJsland zelf was! Is blijkbaar een heel populair merk daar!

 14. 2 februari 2018 / 14:25

  Wat een fijn en handig concept met al die verschillende maskertjes. Ik kende het merk nog niet maar ben wel erg benieuwd geworden!

 15. 2 februari 2018 / 14:06

  Klinkt als een heel fijn product. Ik had zelf nog nooit gehoord van dit merk maar door jouw review ben ik er wel heel benieuwd naar geworden.

 16. 2 februari 2018 / 14:01

  Wat netjes dat er overal twee stuks van in het pakket zit πŸ™‚ Ik kende het merk nog niet maar het klinkt wel echt professioneel πŸ™‚

 17. 2 februari 2018 / 13:49

  Wat een handige maskers en fijn dat ze goed te gebruiken zijn! Een fijne review.

 18. 2 februari 2018 / 12:40

  Ik heb een maskertje van dit merk liggen maar heb het nog niet getest. Deze kit wil ik ook wel eens testen

 19. 2 februari 2018 / 10:44

  Omdat het Iceland is denk ik meteen aan een heerlijk verfrissend maskertje, grappig wat een naam kan doen. Ik vind het ook altijd lastig bij een masker, soms heb je meteen zo een heerlijke acht huidje en fris gevoel,dan denk ik, ja die deed het goed.

 20. 2 februari 2018 / 10:33

  Wat handig zeg, zo’n masker dat meerdere functies tegelijk heeft. Dat scheelt ook weer tijd!

 21. 2 februari 2018 / 10:01

  Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! Dit lijkt me een erg fijn merk, ik ben er nog niet bekend mee. πŸ™‚

 22. 2 februari 2018 / 09:31

  Jammer dat je niet echt kan zien of hij doet wat hij beloofd; dan is het voor mij toch vaak duidelijk dat ze niet doen wat ze moeten. πŸ™‚