fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Skyn Iceland Winter Rehab Kit

Skyn Iceland Winter Rehab Kit

We bevinden ons midden in de winter en al hoewel hij hier in Nederland tot nu toe aardig zacht is kan de huid toch wel wat extra’s gebruiken. Speciaal daarvoor heeft Skyn Iceland een Winter Rehab Kit samengesteld. Deze kit review ik vandaag in dit artikel. Kan jij wel een Skyn Iceland Winter Rehab Kit gebruiken? Ik vertel je graag of het de moeite waard is.

Skyn Iceland Winter Rehab Kit

Skyn Iceland Winter Rehab Kit

Allereerst ga ik je meer vertellen over het merk Skyn Iceland. Dit is namelijk mijn eerste kennismaking met het merk en daarom heb ik er wat extra achtergrondinformatie over opgezocht. Het merk is nieuw in Nederland maar al heel erg bekend in, jawel, IJsland! Met winter weet het merk dus wel raad want de gehele collectie is geïnspireerd op de ongerepte, pure natuur van IJsland. De natuurlijke bronnen van IJsland – met zijn mineraalrijke wateren, bessen met antioxidanten, kalmerende algen en mossen. De oprichter is Sarah Kugelman die na chronische stress rust vond in IJsland. Een heel inspirerend verhaal wat uiteindelijk leidde tot Skyn Iceland! Haar quote: “Soms worden mooie dingen geboren uit de strijd.”

Skyn Iceland Winter Rehab Kit

“The only skincare line designed to
treat the effects of stress on the skin”

Skyn Iceland over de Winter Rehab Kit
De Winter Rehab Kit van skyn ICELAND is een voedend regime dat helpt de huid zacht, stralend en gehydrateerd te houden tijdens de lange, strenge wintermaanden. Een zorgvuldig samengesteld pakket van de meest verzorgende en voedende formules uit de collectie van skyn ICELAND – allemaal ontwikkeld om de door strenge winters gestreste huid te hydrateren, voeden en op te frissen.

 

De Winter Rehab Kit bevat in totaal 5 producten. Hiervan zijn 2 producten uit de categorie ‘oogverzorging’ en 3 producten uit de categorie ‘huidverzorging’. De Skyn Iceland Winter Rehab Kit bestaat uit de volgende producten:

 • Arctic Face Oil (30 ml)
 • Pure Cloud Cream (10 ml)
 • Icelandic Relief Eye Pen (4 ml)
 • Glacial Face Wash (30 ml)
 • Hydro Cool Firming Eye Gels (3 ml – 2 paar)

Skyn Iceland Oogverzorging

Deze handige pen  is de Icelandic Relief Eye Pen. Deze belooft de strijd aan te gaan met de drie meest frustrerende problemen, namelijk wallen, donkere kringen en rimpels. De pen heeft een flexibele, rubberen applicator waarmee je het product makkelijk aanbrengt. Ik klop het extra in met mijn vingers en zie binnen enkele minuten absoluut verschil. De pen belooft een ‘cooling sensation’ die ervoor zorgt voor een vermindering van zwelling, donkere kringen en fijne lijntjes. Eerlijk is eerlijk, na een lange dag zijn er echt wel wallen en donkere kringen aanwezig en na het gebruik van de pen komt er een frissere blik tevoorschijn!

Hydro Cool Firming Eye Gels zijn verkoelende gelpatches voor onder de ogen en ‘oh’ wat ben ik daar dol op! Heerlijk, na een lange vermoeide dag, even lekker van die ‘cooling’ gelpatches op. De gelpatch belooft de gevoelige huid onder de ogen verstevigen, opfrissen, glad strijken en wallen verminderen – en dat in slechts tien minuten tijd, de filler zonder naalden! Het effect van een filler zal ongetwijfeld heftiger zijn dan het gebruik van deze gelpatches maar na het gebruik voel ik me een stuk frisser en minder vermoeid!

Skyn Iceland Huidverzorging

Arctic Face Oil is een omegarijke gezichtsolie die de natuurlijke vochtbalans van de huid aanvult en
droogtelijntjes en vroegtijdige ouderdomsverschijnselen aanpakt. In het begin moest ik niet zoveel van gezichtsolie hebben maar mijn mening is daarin echt 180 graden veranderd. Ik ben er de laatste tijd juist dol op! Deze variant breng je aan met een pipetje en bestaat voor 99,9% uit Camelina olie. Deze olie wordt gewonnen uit de Camelina plant en is rijk aan maar liefst 9 soorten omega 3 en 6 vetzuren die de huid hydrateren, voeden en verzachten. Dat kunnen we wel gebruiken toch, in de winter? De olie voelt echt heerlijk aan, niets op aan te merken.

De Pure Cloud Cream is onze meest zachte, intens hydraterende moisturizer. Een heerlijke dagcrème die uiteraard ook niet in een routine in de winter mag ontbreken. Hij heeft een frisse geur en is lekker licht waardoor hij snel intrekt. Direct een favoriet!

Een cleanser is natuurlijk een musthave! De Glacial Face Wash ontgift en reinigt zonder de natuurlijke vochtbalans aan te tasten. Hij ruikt en voelt ontzettend fris en tijdens gebruik gaat hij schuimen. Je doet de facewash op je handen, mengt dit met wat water en breng het vervolgens lekker schuimend aan op je gezicht. Ik heb absoluut het gevoel dat hij mijn huid mega schoon achterlaat. Dit is een hele belangrijke stap in een gezichtsroutine.

Conclusie

Een goede start wat betreft de kennismaking met Skyn Iceland. De producten hebben me alle 5 ontzettend positief verrast. Super leuk, zo’n kit in een hersluitbare zak. Deze Winter Rehab Kit is overigens niet de enige kit die ze hebben. Zo hebben ze onder andere ook nog de ‘Skin Hangover Kit’ en de ‘Detox Kit’. De vijf producten in de Winter Rehab Kit zijn precies wat je nodig hebt in de winter. Aangezien de formaten van de producten perfect zijn voor op reis ga ik ze 100% meenemen op Wintersport. Het merk heeft me heel nieuwsgierig gemaakt naar meer!

Deze Skyn Iceland Winter Rehab Kit kost € 50,-. Een goede deal want de kit heeft een totale waarde van €81,50. De kit is te koop in de webshop van Skyn Iceland.

Heb jij weleens van het merk Skyn Iceland gehoord?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 10 januari 2018 / 12:13

  Wat kinkt dit goed! Vooral de Icelandic Relief Eye Pen lijkt me een echte lifesaver.

 2. 9 januari 2018 / 15:47

  Volgens mij heb ik deze wel in de winkels zien liggen toen ik in IJsland was maar nooit geprobeerd, het klinkt wel goed!

 3. VWillemse
  9 januari 2018 / 00:13

  De cloud creme ken ik en vind ik echt heel fijn.
  Leuk dat dit merk nu ook in NL in opkomst is.

 4. 8 januari 2018 / 17:00

  Klinkt wel goed zeg! Je hebt zulke producten nu wel nodig voor je huid

 5. 8 januari 2018 / 11:30

  Hier ben ik erg benieuwd naar! Ik ga binnenkort op wintersport dus dan kan ik zoiets zeker gebruiken 🙂 Mooie foto’s trouwens!